Предлагам спирането на FF .
Прилагам демо за доказване , че има играчи които не ги спира убиването от рунда , след като са убили съотборник . Това гони играчите .
https://dox.abv.bg/download?id=b145fed79e# - Линк за сваляне
Аз лично спирам с рекламите на този сървър , докато тази опция е включена .
Предложение за спиране на FF
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Предложение за спиране на FF
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: G-n Dimitrov
Re: Предложение за спиране на FF
Докато се настрои по неща които очакваш ще си отидат и малкото играчи . Аз си давам предложението по това , което виждам като обикновен играч . Мен ме изгони и няма да вляза в класика повече докато е с такава настройка . От тук нататък ще следя какво се случва да знам дали да остане във фаворитите ми или не . Друго няма да пиша по темата всичко което има съм го казал .
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
Много ясно , че това гони хора и аз не влизам писна ми да ме стрелят или да ми вземат хп с ножа ама според професора всичко е точно .......... и 100 реклами да има като е влязъл играч преди това и са го убивали няма да влезне пак
Аз не играя аз преподавам ! bau 1 i Arctic
-
Oh Sugar - Потребител
- Име в игра: .
- facebook: bau 1 i Arctic
- Twitter: bau 1 i Arctic
- google+: bau 1 i Arctic
Всичко това е ясно от първата секунда в която Админ реши да го направи.
Също така той ви обясни , че иска сървъра му да е по-различен с нещо.
Стана ясно , че така не става и сега можем спокойно да се върнем към добавянето на карти.
На всеки му е ясно, че така , както е в момента сървъра няма да има посетители.
Дори виждате , че и с буст не влизат хора. Значи, този сървър трябва да е различен с нещо, но не с фф , а с хубавите карти , които предложихме.
Стана ясно , че така не става и сега можем спокойно да се върнем към добавянето на карти.
Дори виждате , че и с буст не влизат хора. Значи, този сървър трябва да е различен с нещо, но не с фф , а с хубавите карти , които предложихме.
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
IA3I написа:Siska написа:Всичко това е ясно от първата секунда в която Админ реши да го направи.
Хубавите карти както каза dzak НИКОЙ не ги е чувал а тия които са ги чували не играят вече... Вместо да висите в тая тема от един час играем в класика защо не дойдете ?
Уж никой не ги е чувал , а пък всеки иска да ги играе. Как става това ? Сами взехте да си противоречите. Нищо друго не му трябва на този сървър, освен карти и връщане на нормалните настройки. Повтаряме едно и също вече седмици.
Всички спряхме да играем в този сървър. Не смятам да повтарям повече елементарни и ясни на всекиму неща.
-
Siska - Форум Модератор
От кое не съм доволен бе професоре от тъпите ти предложения ли май не съм само аз както виждам
Аз не играя аз преподавам ! bau 1 i Arctic
-
Oh Sugar - Потребител
- Име в игра: .
- facebook: bau 1 i Arctic
- Twitter: bau 1 i Arctic
- google+: bau 1 i Arctic
Темата е точна и ясна.Аз лично мога да играя и с ФФ и съм го казвал и в друг път, но ако от премахването му зависи увеличаване на популацията много ясно, че съм За.
П.С. И само да добавя, че последните 2 мнения на IA3I отново не са по темата и отново разтяга локуми и трябва да бъдат изтрити.
П.С. И само да добавя, че последните 2 мнения на IA3I отново не са по темата и отново разтяга локуми и трябва да бъдат изтрити.
-
roundup - Потребител
- Име в игра: roundup
Колкото FF направи "различен" сървъра, толкова и новите предложения за мапове ще го направят.
Факт е, че тези "нови" неща, като краен продукт няма да привлекат нови хора. Причините не са в тях. Със или без FF сървъра ще си стои празен. Няма постоянна маса хора, които да играят. Навсякъде е така, по разните вериги за пълни 1 до 2 максимум сървъра. Класик ли ще е, деатмач ли ще е, резултата никога няма да бъде същия, както преди време.
Факт е, че тези "нови" неща, като краен продукт няма да привлекат нови хора. Причините не са в тях. Със или без FF сървъра ще си стои празен. Няма постоянна маса хора, които да играят. Навсякъде е така, по разните вериги за пълни 1 до 2 максимум сървъра. Класик ли ще е, деатмач ли ще е, резултата никога няма да бъде същия, както преди време.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
dzak написа:Колкото FF направи "различен" сървъра, толкова и новите предложения за мапове ще го направят.
Това е сигурно dzak, но поне можем ние тука десетина човека да играем различни карти и покрай нас ще влязат и други, да се надяваме.
-
Siska - Форум Модератор
Не всички сме като тебе да висим денонощно и да се заяждаме с хората без причина.
Спри да правиш предположения с болния си и ограничен мозък, за това кой какво искал да каже или кой защо не бил влязъл еди кога си...
Всеки ще си играе където си поиска...
И най-важното , което виждам аз е , че ти си най-долното, противно и гнусно същество , което може да съществува.
Вече си ми прозрачен и номерата ти при мен не минават. Мистър сваляч на админи...
Спри да правиш предположения с болния си и ограничен мозък, за това кой какво искал да каже или кой защо не бил влязъл еди кога си...
Всеки ще си играе където си поиска...
И най-важното , което виждам аз е , че ти си най-долното, противно и гнусно същество , което може да съществува.
Вече си ми прозрачен и номерата ти при мен не минават. Мистър сваляч на админи...
-
Siska - Форум Модератор
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic