Оплакване от siska
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Оплакване от siska
Продължавай все така . . . нямам какво да ти кажа повече , не чуваш
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: G-n Dimitrov
Отново провокация, после ние сме били кривите.. Всеки човек има право да си изрази мнението спрямо другия и ето, че Сиска го е направила.. Не виждам нищо лошо в това. Но нали трябва все другите да ги изкараш виновни
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
Всички чакат от теб да се промениш да се спреш но виждаме че ти просто не искаш нямаш желание да го направиш... Вълкът козината си менил ама нрава не
-
headbreaker - Админ
- Име в игра: headbreaker
Чл. 2. Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!
Вярно че това е правило в темата- "Правила за игра в сървърите на CS Megagaming!!!", но мисля, че важи.
Кое точно е провокация от 7, че е пуснал тема с оплакване ли? Ако няма от какво да се притеснявате, няма как да ви провокира с подобно нещо. Все пак при всяко предложение, оплакване крайна дума имат Admin и MORTAL.
Вярно че това е правило в темата- "Правила за игра в сървърите на CS Megagaming!!!", но мисля, че важи.
Кое точно е провокация от 7, че е пуснал тема с оплакване ли? Ако няма от какво да се притеснявате, няма как да ви провокира с подобно нещо. Все пак при всяко предложение, оплакване крайна дума имат Admin и MORTAL.
-
Eagle - Форум Модератор
- Име в игра: Eagle
Eagle написа:Чл. 2. Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!
И всеки има право да изрази мнение и аз точно това съм направила
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
IA3I написа:
Някой сериозен човек (какъвто може да ни е от полза) САМО като види отношението във форума и ще напусне завинаги преди да се е регистрирал..
Някой сериозен човек като види ТВОИТЕ постулати ще избяга със 100км/ч бъди сигурен. А що се отнася до лошият тон на другите, то той е вследствие на ТВОЕТО провокативно поведение в чата и форума.
Трябва да се сложи край на това, и начина е само един. Сети се сам какъв е!
Някой сериозен човек (какъвто може да ни е от полза) САМО като види отношението във форума и ще напусне завинаги преди да се е регистрирал..
Някой сериозен човек като види ТВОИТЕ постулати ще избяга със 100км/ч бъди сигурен. А що се отнася до лошият тон на другите, то той е вследствие на ТВОЕТО провокативно поведение в чата и форума.
Трябва да се сложи край на това, и начина е само един. Сети се сам какъв е!
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
Show must go on.
- skill eu
- Потребител
- Име в игра: unnamed
Ако друг потребител пусне такова оплакване може би няма да реагирате така, но само защото е от 7, коментарите ви са такива. Бъдете по-обективни, защото ако е друг и се отнасят с него така, със сигурност няма да остане в сървърите. Siska има бан от преди 1249 дни за No recoil, а сега е админ. Явно хората могат да се променят към добро. Времето ще покаже.
Бъдете по-внимателни и сдържани с думите и квалификациите които давате към други колеги и играчи.
Това е от правилата на форума.
Според мен оплакването е основателно, но поради това, че е първо провинение, няма да слагам наказание, освен ако Demon не реши друго. Заключвам до решението на Админ.
Бъдете по-внимателни и сдържани с думите и квалификациите които давате към други колеги и играчи.
6. Обидите насочени към когото и да било са строго забранени!Eagle написа:Чл. 2. Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!
Според мен оплакването е основателно, но поради това, че е първо провинение, няма да слагам наказание, освен ако Demon не реши друго. Заключвам до решението на Админ.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Eagle написа:Чл. 2. Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!
MORTAL написа:
Бъдете по-внимателни и сдържани с думите и квалификациите които давате към други колеги и играчи.6. Обидите насочени към когото и да било са строго забранени!Eagle написа:Чл. 2. Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!
Всичко е казано, няма какво да добавя.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
9 мнения
• Страница 1 от 1