MORTAL написа:Май само аз играя с default-ни настройки...
Не си единствен. +1
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
MORTAL написа:Май само аз играя с default-ни настройки...
kamikadze написа:И аз си играя с цфг както си е на играта никакви настройки не правя
dzak написа:kamikadze написа:И аз си играя с цфг както си е на играта никакви настройки не правя
т.е. всички вие искате да ми кажете, че играете с rate 2500 и fps_max 65 (или 70) не помня. По default настройки играта не е в оптимален режим на игра.
Това с цфг-та е вече остаряла тема. Има десетки сайтова с какви ли не качени цфг-та. Не може някой, който качва Х цфг някъде, да ме убеди, че няма и друго/и такива на компютъра си. Ти може наистина да имаш едно "чисто", но и няколко други файлове, с различни конфигурации.
skill eu написа:dzak написа:kamikadze написа:И аз си играя с цфг както си е на играта никакви настройки не правя
т.е. всички вие искате да ми кажете, че играете с rate 2500 и fps_max 65 (или 70) не помня. По default настройки играта не е в оптимален режим на игра.
Това с цфг-та е вече остаряла тема. Има десетки сайтова с какви ли не качени цфг-та. Не може някой, който качва Х цфг някъде, да ме убеди, че няма и друго/и такива на компютъра си. Ти може наистина да имаш едно "чисто", но и няколко други файлове, с различни конфигурации.
Съжалявам, но нямам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта