'Айде пак.
https://dox.abv.bg/download?id=accf50d6ab# - Линк за сваляне
Демо за kamikadze
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
RacistPenguin - Gold V.I.P.
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Human is dead. Mismatch.
Re: Демо за kamikadze
Много си съмнителен
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Хакер е !
-
Animals - Потребител
- Име в игра: Animals
Като тебе рано или късно ще се издаде така стана и с теб
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
kamikadze написа:Като тебе рано или късно ще се издаде така стана и с теб
Трудно, при положение че не използвам нищо. Да, "хванахте" ме с бхоп скрипт, който беше забравен... но при положение, че всички виждате, че не ми е проблем да правя бхоп без скрипт - мисля, че е пределно ясно, че не ми трябва скрипт и не съм го оставил нарочно. Преди няколко дни Скай/Неси пак ми каза да "спра бхоп скрипта", въпреки че скрипт нямах. Така че гледайте като обвинявате някого в нещо да имате основателна причина и да знаете за какво говорите.
Дори не си споменал в какво съм "съмнителен". Аим? Уал? Спийд? Или просто си саднал, защото падаш?
-
kamikadze написа:Като тебе рано или късно ще се издаде така стана и с теб
Хахахаха
Садери само
-
Animals - Потребител
- Име в игра: Animals
RacistPenguin написа:kamikadze написа:Като тебе рано или късно ще се издаде така стана и с теб
Трудно, при положение че не използвам нищо. Да, "хванахте" ме с бхоп скрипт, който беше забравен... но при положение, че всички виждате, че не ми е проблем да правя бхоп без скрипт - мисля, че е пределно ясно, че не ми трябва скрипт и не съм го оставил нарочно. Преди няколко дни Скай/Неси пак ми каза да "спра бхоп скрипта", въпреки че скрипт нямах. Така че гледайте като обвинявате някого в нещо да имате основателна причина и да знаете за какво говорите.
Дори не си споменал в какво съм "съмнителен". Аим? Уал? Спийд? Или просто си саднал, защото падаш?
Казах ти го на пълен бъзик...
Живея си живота, батко.
-
skyrex - Потребител
- Име в игра: SN | Nessie
skyrex написа:RacistPenguin написа:kamikadze написа:Като тебе рано или късно ще се издаде така стана и с теб
Казах ти го на пълен бъзик...
Хубаво, но на мен не ми изглеждаше на бъзик... и при положение, че постоянно ме обвиняват и ми искат демота - в един момент на човек му писва. Гледам да не им обръщам особено внимание, пускам демота, виждат, че съм чист и следващия път - пак старата песен.
Преди време избрах този сървър, защото виждах, че админите са сравнително компетентни и не раздават банове наляво-надясно без причина, но явно вече не е така. И Анималс, и Скил за мен са грешни банове. Предполагам скоро и аз ще ги последвам.
-
На скил и анималс са им махнати бановете.
А ти сам си си виновен , ако получиш бан. Като пускаш скриптове сега е нормално хората да си мислят , че може да пускаш и други работи. И сега ще следват бъзици и ще се чудиш кое е бъзик и кое не точно.
А ти сам си си виновен , ако получиш бан. Като пускаш скриптове сега е нормално хората да си мислят , че може да пускаш и други работи. И сега ще следват бъзици и ще се чудиш кое е бъзик и кое не точно.
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
Siska написа:На скил и анималс са им махнати бановете.
А според теб дали ще се върнат?
Siska написа:А ти сам си си виновен , ако получиш бан. Като пускаш скриптове сега е нормално хората да си мислят , че може да пускаш и други работи. И сега ще следват бъзици и ще се чудиш кое е бъзик и кое не точно.
Да, аз съм си виновен, че съм забравил да махна скрипта. Но си го признах, въпреки че бана (както вече казах) беше от хотелски интернет, служебен лаптоп, non-steam cs, друг ник. Нямаше нищо общо с мен. Можех да си замълча и никой нямаше да разбере, че съм бил аз. Но си го признах, защото не съм такъв човек. Предложих им да ми сложат бан и на истинския ник ако искат - отказаха.
Но няма аз да съм виновен, ако получа друг бан, защото ще е грешен. Това, че веднъж съм имал бхоп скрипт не им дава право да ми лепят банове за нещо, което нямам.
-
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2