MORTAL написа:О, абсолютно съм против махането на предложените карти от сървъра. Та то ако се махнат те, ще останат само подобните на pool, snow и карти за двама играча като fest и zimadust. Особено пък сега по време на тази чудна карантина, когато в сървъра има много хора, няма нужда да се махат тези хубави карти които са предложени за махане. Интересни карти са, имат места за криене, за катерене и стрелба от високо и т.н. GunGame е игра и на стратегия, не е само стрелба.
Е, айде сега Остават близо 250 карти. Ако останат и тези 25, няма да направят сървъра по-предразполагащ 50% от картите в списъка дори не се знаят, нито от админи, нито от играчи. Преглеждах всяка една по отделно, пълно е с чудесни карти за криене и катерене, и никак не са малко. MORTAL, прегледай ги и ти, ако искаш.
Както писах в началото, подбрала съм тези, които по мои наблюдения не се харесват от играчите, или лагват или просто са с кофти графика. Повечето само Антонио иска да ги играе )
Дайте да не се впускаме в безсмислени дискусии.
Можем ли да направим една анкета? Така ще е най-лесно. Кажете и дали предложеният от мен принцип на подредбата ви се струва добър, и да приключваме с темата, за да може demon евентуално да премине към обновяването.