https://dox.abv.bg/download?id=391a5a7812# -> линк за сваляне
Ето ти демото. Чакам да си спазиш уговорката.
Демо за extazi
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
-
dzak - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: dzak
Re: Демо за extazi
80% от админите в този сървър , не си вършите работата. Отделно има админи с хакове , като теб например. Демото нищо не показва, само че след като ти направих забележка спря хака. Нищо повече. Банвайте ме и без т'ва няма хора вече,а пък и почвам работа и няма да имам време да се занимавам с олигофрени като вас. АЙ със здраве
-
-ExtaZy- - Потребител
- Име в игра: -ExtaZy-
Супер, постигнахме консенсус! И аз нямам време да се занимавам и да чета постове на ниско морални хора със съмнителен капацитет. Интересно е, че статистика се прави на някаква база. Как точно определи тези 80 процента? Айде със здраве, няма лошо в брането на ягоди.
Всички ние сме в калта, но някои от нас гледат към звездите.
-
Frosty - Потребител
- Име в игра: Frosty
. И продължаваш да обиждаш довечера ще видя какви си ги надробил-ExtaZy- написа:80% от админите в този сървър , не си вършите работата. Отделно има админи с хакове , като теб например. Демото нищо не показва, само че след като ти направих забележка спря хака. Нищо повече. Банвайте ме и без т'ва няма хора вече,а пък и почвам работа и няма да имам време да се занимавам с олигофрени като вас. АЙ със здраве
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Определих ги точно така както ти определи, че ще бера ягоди. Капацитетът ми е доста над твоя, за да ти се обяснявам кое как и защо , а и отдавна загубих интерес да се занимавам с инфантилни дегенератчета. Попринцип имам доста какво да кажа както на теб, така и на останалите, ама не виждам смисъл да продължавам да си губя времето с хора, които цс-а им е на първо място. Надявам се да съм бил кристално ясен и да не трябва да обяснявам отново мнението ми по въпроса.
П.С: Да , да - всички вие сте прави - аз съм крив. Само,че никой от вас не разбра май, че проблема не е тръгнал от вчера или от онзи ден , а мнооого преди това. Ама как да го знаете като нито знаете какви са задълженията на един администратор, нито как се управлява сървър АДЕКВАТНО. Само за ваше сведение да подчертая,че предоставеното демо доказва само,че има проблем,но всъщност цялата тази конфронтация е породена от предишни събития. Просто снощи страстите ескалираха и не се сдържах. За което се извиних, но не мисля да го правя отново тъй като след като спрях да пиша, спрях да се занимавам с когото и да било започнаха подигравки от страна на админи , че "вуйчо" ми щял да ми дърпа ушите хахаха. Само,че нито го познавате него лично, нито мен, за да си правите заключения кое как и защо. Още повече да ни сравнявате и да казвате, че си приличаме, тъй като роднинската ни връзка не е КРЪВНА и нямаме нищо общо по характер. Отностно годините ми, пубертета много отдавна го преминах, но доста от вас въпреки,че сте уж възрастни и улегнали хора - още си го карате.
Та като ударим чертата какво излиза? Правите си грешни заключения на базата на едно демо и малко обиди, но никой от вас не попита ЗАЩО СЕ Е СТИГНАЛО ДО ТОВА.
Това е последния път, в който се занимавам да обяснявам каквото и да било.
ВСИЧКИТЕ СТЕ БОГОВЕ , НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МЪЖЕ , ВИЕ СТЕ ДЪ БЕСТ , НЯМА ПО-ДОБРИ И БЕЗГРЕШНИ ОТ ВАС , ДЕРЗАЙТЕ !
АЗ СЪМ НАЙ-ЛОШИЯ И ЧОВЕКА НА КОГОТО НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ.
П.С 2: АКО БЯХТЕ ТОЛКОВА АКТИВНИ И В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, МОЖЕ БИ ДЪРЖАВАТА НИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МАЛКО ПО-ДОБРА!
АМА ДОКАТО СЕ СИЛИТЕ САМО ТУК ЗАД КЛАВИАТУРАТА И ЖИВОТА ВИ Е ЕДИН ЦС - ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА!
КОЙ РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ ! ЖИВИ И ЗДРАВИ И СЕ НАДЯВАМ ДА ОСТАНЕТЕ С ТОПЛИ ЧУВСТВА КЪМ МЕН, ТЪЙ КАТО НЕ ТЪЯ ОМРАЗА И ЛОШИ ЧУВСТВА КЪМ НИКОЙ ОТ ВАС, ПРОСТО ВИНАГИ СЪМ СЕ БОРЕЛ ЗА ПРАВДАТА, ДОРИ В СЛУЧАЙ КОГАТО НЕ СЪМ ИЗЦЯЛО ПРАВ, ПАК БИХ ОТСТОЯВАЛ СВОЯТА ПОЗИЦИЯ.
Поздрави , Мартин.
П.С: Да , да - всички вие сте прави - аз съм крив. Само,че никой от вас не разбра май, че проблема не е тръгнал от вчера или от онзи ден , а мнооого преди това. Ама как да го знаете като нито знаете какви са задълженията на един администратор, нито как се управлява сървър АДЕКВАТНО. Само за ваше сведение да подчертая,че предоставеното демо доказва само,че има проблем,но всъщност цялата тази конфронтация е породена от предишни събития. Просто снощи страстите ескалираха и не се сдържах. За което се извиних, но не мисля да го правя отново тъй като след като спрях да пиша, спрях да се занимавам с когото и да било започнаха подигравки от страна на админи , че "вуйчо" ми щял да ми дърпа ушите хахаха. Само,че нито го познавате него лично, нито мен, за да си правите заключения кое как и защо. Още повече да ни сравнявате и да казвате, че си приличаме, тъй като роднинската ни връзка не е КРЪВНА и нямаме нищо общо по характер. Отностно годините ми, пубертета много отдавна го преминах, но доста от вас въпреки,че сте уж възрастни и улегнали хора - още си го карате.
Та като ударим чертата какво излиза? Правите си грешни заключения на базата на едно демо и малко обиди, но никой от вас не попита ЗАЩО СЕ Е СТИГНАЛО ДО ТОВА.
Това е последния път, в който се занимавам да обяснявам каквото и да било.
ВСИЧКИТЕ СТЕ БОГОВЕ , НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МЪЖЕ , ВИЕ СТЕ ДЪ БЕСТ , НЯМА ПО-ДОБРИ И БЕЗГРЕШНИ ОТ ВАС , ДЕРЗАЙТЕ !
АЗ СЪМ НАЙ-ЛОШИЯ И ЧОВЕКА НА КОГОТО НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ.
П.С 2: АКО БЯХТЕ ТОЛКОВА АКТИВНИ И В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, МОЖЕ БИ ДЪРЖАВАТА НИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МАЛКО ПО-ДОБРА!
АМА ДОКАТО СЕ СИЛИТЕ САМО ТУК ЗАД КЛАВИАТУРАТА И ЖИВОТА ВИ Е ЕДИН ЦС - ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА!
КОЙ РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ ! ЖИВИ И ЗДРАВИ И СЕ НАДЯВАМ ДА ОСТАНЕТЕ С ТОПЛИ ЧУВСТВА КЪМ МЕН, ТЪЙ КАТО НЕ ТЪЯ ОМРАЗА И ЛОШИ ЧУВСТВА КЪМ НИКОЙ ОТ ВАС, ПРОСТО ВИНАГИ СЪМ СЕ БОРЕЛ ЗА ПРАВДАТА, ДОРИ В СЛУЧАЙ КОГАТО НЕ СЪМ ИЗЦЯЛО ПРАВ, ПАК БИХ ОТСТОЯВАЛ СВОЯТА ПОЗИЦИЯ.
Поздрави , Мартин.
-
-ExtaZy- - Потребител
Здравей, не смятам, че хора, които отделят време на ЦС са дегенерати. Всеки от нас има професия, която практикува. В екипа има програмисти, физици, лекари, музиканти, археолози, учители и прочее. Много от колегите имат и деца. Това, че някой играе в малкото свободно време и разтоварва не го прави "инфантилен дегенерат"!
Всички ние сме в калта, но някои от нас гледат към звездите.
-
Frosty - Потребител
- Име в игра: Frosty
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
E явно трябва да уточнявам кога се изказвам иронично и кога не, отностно професиите и ти направи заключение , че ще "бера ягоди" така, че сме танто за танто. И да , със сигурност в екипа ви има много свестни хора, но специално хората, заради които стана проблема ги виждам по цял ден в играта, и за това си правя такива изводи. Наистина нямам желание повече да продължавам тази дискусия! Лек и успешен ден и всичко добро желая на всички ви.
-
-ExtaZy- - Потребител
Излишна тема. Няма да търпя обиди и безпочвени обвинения. Създателя на темата също установи, че на демото няма хак.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
9 мнения
• Страница 1 от 1