Вчера ip взе няколко игри, дори едната заколи Ред, поне докато играх аз. Не виждам проблем и съм сигурен, че Ред няма да го допусне, просто няма нужда от това.
Заглавието на темата не е коректно, ако знам, че това е така щях да го банна веднага, не си затварям очите а считам, че не е вярно това.
За плъгина показва като изписва на екрана, но да, лошо, че те пуска на същото място. Ще пробваме друг такъв.
До кога Демон ще си затваря очите
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
-
Admin - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: demon
Re: До кога Демон ще си затваря очите
Демон е прав. Така беше. Ред си играе, но тоя /тая ip му се мазни като некоя разгонена мачка. Постоянно го четка в чата направо не е за вярване.
-
Bpar - Админ
- Име в игра: Bpar
Преди няколко дена и аз бях в игра заедно с ИП. Играта му протича в писане и губи по едни 5 - 10 секунди докато си напише приумицата.От там идва проблема с него.
А това че Ред се възползва от него да си качва оръжията е несериозно твърдение.
На всяко раждане ако пише по един ред съобщение е малко трудно да го заобикаляш и не е удобно да се следи ИП ли е или не е той.
Предупредих го няколко пъти за това забавяне в играта,че се получават кофти ситуаций а той ми отговори какво толкова за 10 сек. писане няма проблем.Ако продължава по същия начин мисля че Ип трябва да се санкционира.
А това че Ред се възползва от него да си качва оръжията е несериозно твърдение.
На всяко раждане ако пише по един ред съобщение е малко трудно да го заобикаляш и не е удобно да се следи ИП ли е или не е той.
Предупредих го няколко пъти за това забавяне в играта,че се получават кофти ситуаций а той ми отговори какво толкова за 10 сек. писане няма проблем.Ако продължава по същия начин мисля че Ип трябва да се санкционира.
-
TORCH - Админ
- Име в игра: :)
играча ip види ли някой че е с нож веднага го търси да се коля със него.И аз също забелязах че играча винаги пише нещо каквото и да е било.Не мисля че се дава на редбул но съм виждал как тича със гръб към него, незнам защо го прави но може би си е такъв играч
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
-
CREATiVE - Потребител
- Име в игра: --
CREATiVE написа:играча ip види ли някой че е с нож веднага го търси да се коля със него.И аз също забелязах че играча винаги пише нещо каквото и да е било.Не мисля че се дава на редбул но съм виждал как тича със гръб към него, незнам защо го прави но може би си е такъв играч
Само една така снимка ми трябва и ще го банна перм., разбира се това се отнася за всеки.
-
Admin - Администратор
Заповядай демо. Мислех, че не е така както пише в темата, но го видях с очите си. IP стоеше за да го заколи Редбул. Сега дали е системно, дали го правят заедно, незнам и не ме вълнува, превъртете към края на демото.
https://dox.abv.bg/download?id=721d1e5fa4# - Линк за сваляне
-
SladuR - Админ
- Име в игра: SladuR
SladuR написа:Заповядай демо. Мислех, че не е така както пише в темата, но го видях с очите си. IP стоеше за да го заколи Редбул. Сега дали е системно, дали го правят заедно, незнам и не ме вълнува, превъртете към края на демото.
E за това говорих ,че се прави на луд и за какво ,не знам ! Май всичко лъсна ,защото одеве пак имаше такава ситуация и добре че бях на близо и да заколя Ред ,вместо той него ! Мисля ,че бан трябва да има!
-
Fox23 - Потребител
- Име в игра: fox
Fox23 написа:SladuR написа:Заповядай демо. Мислех, че не е така както пише в темата, но го видях с очите си. IP стоеше за да го заколи Редбул. Сега дали е системно, дали го правят заедно, незнам и не ме вълнува, превъртете към края на демото.
E за това говорих ,че се прави на луд и за какво ,не знам ! Май всичко лъсна ,защото одеве пак имаше такава ситуация и добре че бях на близо и да заколя Ред ,вместо той него ! Мисля ,че бан трябва да има!
Играчът е предупреден !!!
Няма нужда от повече спам по темата...
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
Решено- ip и Ковид ще получат бан. Първо за малък период от време, ако не си вземат поука, следващия бан ще е перм
-
Admin - Администратор
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2