Здравейте, както коментирахме в дискорд, предстои организация на гънгейм турнир. В темата могат да се включат всички, които имат желание да участват. Като начало, гласувайте в анкетата, за да определим формата на турнира – индивидуален или отборен. Имате възможност да гласувате до 05.10.2021г.
П.П. Очаквайте допълнителна информация.
GUNGAME ТУРНИР – АНКЕТА
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: GUNGAME ТУРНИР – АНКЕТА
КлАсик или оня отборния гънгейм. Щото ако е обикновенния гънгайм май няма смисъл от турнир, било то отборен или индивидуален.
-
SladuR - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: SladuR
SladuR написа:КлАсик или оня отборния гънгейм. Щото ако е обикновенния гънгайм май няма смисъл от турнир, било то отборен или индивидуален.
Индивидуален се има предвид 1в1, отборен - 2vs2, 3vs3... (Team Play)
-
Masta_Killa - Администратор
- Име в игра: Masta_Killa
Маста, имаш ме за глупав, ама не точно. Макар, че пак в мене е грешката. Имах впредвид за отборния, в сървър където отбора правеше фрагове и вдигаше левела заедно. Мисля, че и ние имахме такъв сървър ако не греша. Ако е така съм съгласен. Това имах предвид под отборен гънгайм. Това ли имате предвид. Или обикновенния гънгейм където 1 печели?
-
SladuR - Админ
SladuR написа: в сървър където отбора правеше фрагове и вдигаше левела заедно. Мисля, че и ние имахме такъв сървър ако не греша. Ако е така съм съгласен. Това имах предвид под отборен гънгайм. Това ли имате предвид.
Да - това е отборният/team play вариант.
-
Ganya - Админ
- Име в игра: Ganya
В случая исках само да се изясни кое какво е, никакви скрити помисли Team Play, което бях сложил в скобите за да се разбере, е мода който всички терористи играят заедно за победа на отбора. Ако някой качи ново - всички се изкачват, и съответно обратното.SladuR написа:Маста, имаш ме за глупав, ама не точно. Макар, че пак в мене е грешката. Имах впредвид за отборния, в сървър където отбора правеше фрагове и вдигаше левела заедно. Мисля, че и ние имахме такъв сървър ако не греша. Ако е така съм съгласен. Това имах предвид под отборен гънгайм. Това ли имате предвид. Или обикновенния гънгейм където 1 печели?
-
Просто се бъзикам, Маста. А така, това е мода. И аз съм за тийм плей.
-
SladuR - Админ
Въздържал се
Света е пълен с добри хора, ако не намираш такива, самия ти бъди такъв!
-
Spinderman - Админ
- Име в игра: Spinderman
Времето за гласуване в анкетата изтече. Резултат - 9 (Отборен) срещу 6 (Индивидуален). Организацията за провеждане на Gun Game турнир ще продължи за Отборен мод.
-
9 мнения
• Страница 1 от 1