https://dox.abv.bg/download?id=cf8c470bd1
кой е за наказание се пита в тая сложна задачка :Д лондон(или игорчо, който 3 мапа така играе както на демото) или врагчето
игорчо
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
ganchokibika - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: hagagaga
Re: игорчо
Прави сте! Bot Igor е за наказание, влезе на scout докато Antonio Montana беше на граната (има няма само 7 нива назад). Какво е това непристойно поведение, аз не мога да разбера! Имам предложение - и двамата писали преди мен да кажете какво наказание да му наложим
-
Masta_Killa - Администратор
- Име в игра: Masta_Killa
След това вече се разсейвам по-лесно.
Относно ника - да за наказание е, но първоначално може просто да му се смени ника (ако има админ на линия). При последващи/продължаващи опити за обида гаг, бан... по вече установения ред
Относно ника - да за наказание е, но първоначално може просто да му се смени ника (ако има админ на линия). При последващи/продължаващи опити за обида гаг, бан... по вече установения ред
-
не знам кой те е учил на висша математика, ама се е престарал - превъртял е нивото и айде от начало
1. 22+24 = 46 (отбор от двама човека) / 14+11+11 = 36 (отбор от трима човека(един от които най-добрия CS играч на нашето време) = 2vs3 и 10 точки - допустима разлика
(ясен е и отговора от твоя страна, разбира се - ами 14 да отиде 1, 22 да отиде 2 ( 38 : 44) ... нали )
2. да видя някой да реве "2в3", а да видя някой да реве "3в2" (и колко мили секунди след като стана го изрева )
ПП това доказателство съм, го побликувал още когато беше станало за да се оплаче .... ама не се оплака и тогава
ааа и друго сега виждам - аз съм нарпавил 9 фрага докато Монтаната 1, кой сега е номер 1... Сега е момента ganchokibika да се оплаче, имаше ли неправда в тази игра, а именно двама силни срещу двама слаби?
1. 22+24 = 46 (отбор от двама човека) / 14+11+11 = 36 (отбор от трима човека(един от които най-добрия CS играч на нашето време) = 2vs3 и 10 точки - допустима разлика
(ясен е и отговора от твоя страна, разбира се - ами 14 да отиде 1, 22 да отиде 2 ( 38 : 44) ... нали )
2. да видя някой да реве "2в3", а да видя някой да реве "3в2" (и колко мили секунди след като стана го изрева )
ПП това доказателство съм, го побликувал още когато беше станало за да се оплаче .... ама не се оплака и тогава
ааа и друго сега виждам - аз съм нарпавил 9 фрага докато Монтаната 1, кой сега е номер 1... Сега е момента ganchokibika да се оплаче, имаше ли неправда в тази игра, а именно двама силни срещу двама слаби?
-
IA3I написа:ЕХ 8мия кладенец само и само да не паднеш по гръб! А се подиграват на коко че е ластун и не би паднал по гръб!
ами... то същото важи и за теб мисля, или съм останал с грешно впечатление
Относно тема 2 - https://prnt.sc/23o8dh4, човека който крашна се върна в игра и се очакващше да влезе от тях пак (междувременно имаше и още един от тях), е не се случи така и секунда по късно получихме воя. А имам и снимки какво се случва, когато някой премести ganchokibika с цел баланс...
Тема 1 (основна тема) - Какво се очаква да се напорави в ситуацията ? Враг да кикне/банне/слайне/гагне играч, който кой знае какво е правил преди това и е решил да играе по едно време? Хубаво е да си чешем пръстите (хубаво е и че почна да пишеш отново във форума). Но сериозно ме интересно, какво е решението в дадената ситуация за да можем да се поправим следващия път и "нашите" да не ощетяват "вашите" в битката за трона?
-
Седмак не ме споменавай повече в коментарите си.
Нито имам какво да ти казвам, нито ме интересуват драсканиците ти.
Нещо неясно?
Извинявам се за офтопика.
Нито имам какво да ти казвам, нито ме интересуват драсканиците ти.
Нещо неясно?
Извинявам се за офтопика.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
IA3I написа:..Като ме кефи човека който се пъне да си мръдне пръста защо да не го подкрепя...
Чоека те кефи, значи е от "вашите", ясно! Когато са от "нашите" - проблем. Когато са от "вашите" , е какво толкова - подкрепям го. и те така ...
-
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към BANS:Оплакване от некоректен Админ или Форум Модератор