respect punk ! написа:Протестите не бива да спират !!!
+1
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
respect punk ! написа:Протестите не бива да спират !!!

MORTAL написа:Imp*Skype написа:Бойко подал оставка днеска сутринта и почти всички ..... и сега сигурно пак оня Доган ...
Що да е Доган? Той подаде оставка и няма да е той. Местан може да е. Или Станишев. Пък може и комунягата Кунева. Няма значение кой е. Щом Борисов падна заради протестите, значи всеки може да падне. Ама той само е казал, че ще подаде оставка. А аз ще ходя на луната. Дела трябват ...
Не му ща оставката, искам да оправи бакиите които сътвори.

zxcv ;> написа:MORTAL написа:Imp*Skype написа:Бойко подал оставка днеска сутринта и почти всички ..... и сега сигурно пак оня Доган ...
Що да е Доган? Той подаде оставка и няма да е той. Местан може да е. Или Станишев. Пък може и комунягата Кунева. Няма значение кой е. Щом Борисов падна заради протестите, значи всеки може да падне. Ама той само е казал, че ще подаде оставка. А аз ще ходя на луната. Дела трябват ...
Не му ща оставката, искам да оправи бакиите които сътвори.
И ти си прав... Няма значение кой е, само да има акъл! Писна ми от неговите лентички и магистралки. Хората не вечеряме асфалт, нито закусваме. Знам, че след 4 месеца Бойко загуби гласовете си от майките, пенсионерите и студентите. Не може да не даде по 20 лева за Коледа. Може ли да ми говори, че средната заплата била 700 лева. Ама къде видя 700 лева бе, те хората с по две висшета си стоят вкъщи едва свързват двата края онзи ми говори за СРЕДНА заплата. Тука минималната е 150 евро (в най-добрия случай от скоро), а в Гърция 800 и хората направиха "мазало" с една дума преди няколко месеца... Крайно време беше и ние да се вдигнем. Тези пък с 8 % били да намалят тока. Ама какво са 8 процента бе, смешници - на 100 лева, 8 ? Цялата политика ни е такава и тия 250 човека, където са трябва изобщо да се махнат от всякъде и да дойде ново правителство на власт не повече от 20 човека... Винаги съм бил против Волен Сидеров ама следващия мандат май най - много го заслужава от всички.
П.Т - ДА, разбира се!
са ше ви кажа 1 нещо.. ама го запомнете добре, ако трябва си го запишете, татуирайте или не ви знам какво
основния закон на демокрацията, този на който тя е изградена гласи: "Държавата не създава и не определя, тя преразпределя." т.е. когато отидеш в кварталното магазинче и не ти дадът касова бележка - ти земаш от парите за пенсия на баба ти, когато си купиш закускаи пак не ти чукнат касова бележка, земаш и от на дядо ти парите за пенсия, когато заплатата ти е 6о% по сметка и 4о% на ръка, за да пестиш от осигуровки си го слагаш 2-но, хем не влизат пари в държавата, хем те осигуряват на минимална работна и после се чудиш що сис 15о леа пенсия
относно асфалта че не се яде.. ;д давам точен пример щото аз обичам да говоря с примерни, не да говоря каквото съм чул и не знам какво означава - икеа пркетно е започната 2оо1 година, но е било условие да се построи "прилежащата инфра структура" това е инвестиция за 22 милиона ако не се лъжа.. и чак 2о1о я направиха, след което за няколко месеца отвориха магазина
за всичко е така..
аз съм прорив даването на надбавки на пенсионерите.. това е дискриминация.. аз не съм ли човек.. не ми ли трябват 2о лв ? само дето за тея 2о леа дето ше ги дадът на пенсионерите, могат да ми направят ремонт на градъ и да не ме е срам и да не се чувствам все 1 живея в гето.. само 1 е истината.. не може 2о години да са правили схеми, и да дойде някой и с магическа пръчка да махне всичко.. все 1 нищо не е било.. за 1-2-3-4-5-6 години няма как да стане.. истината е че за поселдните 3 години в българия се направи в пъти повече отколкото за последните 2о общо взети заедно..
и трябва да си идиот за да го отречеш.. 

respect punk ! написа:Според мен вече е време да се даде властта на националистите
и не си мисли че атака са националисти.. 

kev1n написа:respect punk ! написа:Според мен вече е време да се даде властта на националистите
няма дъжава в която това да е довело до нещо хубаво..и не си мисли че атака са националисти..

respect punk ! написа:kev1n написа:respect punk ! написа:Според мен вече е време да се даде властта на националистите
няма дъжава в която това да е довело до нещо хубаво..и не си мисли че атака са националисти..
23 години даваме властта на комунисти и на демократи и я докарахме дотука...

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта