Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Подкрепяте ли протестите ???

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Подкрепяте ли протестите ???

Мнениеот Energy Style ^ » 20 Фев 2013, 14:14

respect punk ! написа:Протестите не бива да спират !!!

+1 (y) (y) (y)
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот zxcv ;> » 20 Фев 2013, 14:28

MORTAL написа:
Imp*Skype написа:Бойко подал оставка днеска сутринта и почти всички ..... и сега сигурно пак оня Доган ...

Що да е Доган? Той подаде оставка и няма да е той. Местан може да е. Или Станишев. Пък може и комунягата Кунева. Няма значение кой е. Щом Борисов падна заради протестите, значи всеки може да падне. Ама той само е казал, че ще подаде оставка. А аз ще ходя на луната. Дела трябват ...
Не му ща оставката, искам да оправи бакиите които сътвори.

И ти си прав... Няма значение кой е, само да има акъл! Писна ми от неговите лентички и магистралки. Хората не вечеряме асфалт, нито закусваме. Знам, че след 4 месеца Бойко загуби гласовете си от майките, пенсионерите и студентите. Не може да не даде по 20 лева за Коледа. Може ли да ми говори, че средната заплата била 700 лева. Ама къде видя 700 лева бе, те хората с по две висшета си стоят вкъщи едва свързват двата края онзи ми говори за СРЕДНА заплата. Тука минималната е 150 евро (в най-добрия случай от скоро), а в Гърция 800 и хората направиха "мазало" с една дума преди няколко месеца... Крайно време беше и ние да се вдигнем. Тези пък с 8 % били да намалят тока. Ама какво са 8 процента бе, смешници - на 100 лева, 8 ? Цялата политика ни е такава и тия 250 човека, където са трябва изобщо да се махнат от всякъде и да дойде ново правителство на власт не повече от 20 човека... Винаги съм бил против Волен Сидеров ама следващия мандат май най - много го заслужава от всички.

П.Т - ДА, разбира се!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот kev1n » 20 Фев 2013, 15:06

zxcv ;> написа:
MORTAL написа:
Imp*Skype написа:Бойко подал оставка днеска сутринта и почти всички ..... и сега сигурно пак оня Доган ...

Що да е Доган? Той подаде оставка и няма да е той. Местан може да е. Или Станишев. Пък може и комунягата Кунева. Няма значение кой е. Щом Борисов падна заради протестите, значи всеки може да падне. Ама той само е казал, че ще подаде оставка. А аз ще ходя на луната. Дела трябват ...
Не му ща оставката, искам да оправи бакиите които сътвори.

И ти си прав... Няма значение кой е, само да има акъл! Писна ми от неговите лентички и магистралки. Хората не вечеряме асфалт, нито закусваме. Знам, че след 4 месеца Бойко загуби гласовете си от майките, пенсионерите и студентите. Не може да не даде по 20 лева за Коледа. Може ли да ми говори, че средната заплата била 700 лева. Ама къде видя 700 лева бе, те хората с по две висшета си стоят вкъщи едва свързват двата края онзи ми говори за СРЕДНА заплата. Тука минималната е 150 евро (в най-добрия случай от скоро), а в Гърция 800 и хората направиха "мазало" с една дума преди няколко месеца... Крайно време беше и ние да се вдигнем. Тези пък с 8 % били да намалят тока. Ама какво са 8 процента бе, смешници - на 100 лева, 8 ? Цялата политика ни е такава и тия 250 човека, където са трябва изобщо да се махнат от всякъде и да дойде ново правителство на власт не повече от 20 човека... Винаги съм бил против Волен Сидеров ама следващия мандат май най - много го заслужава от всички.

П.Т - ДА, разбира се!

въй пич.. ;д много ми падна в очите.. немах си идея че си толкова неграмотен :) са ше ви кажа 1 нещо.. ама го запомнете добре, ако трябва си го запишете, татуирайте или не ви знам какво :) основния закон на демокрацията, този на който тя е изградена гласи: "Държавата не създава и не определя, тя преразпределя." т.е. когато отидеш в кварталното магазинче и не ти дадът касова бележка - ти земаш от парите за пенсия на баба ти, когато си купиш закускаи пак не ти чукнат касова бележка, земаш и от на дядо ти парите за пенсия, когато заплатата ти е 6о% по сметка и 4о% на ръка, за да пестиш от осигуровки си го слагаш 2-но, хем не влизат пари в държавата, хем те осигуряват на минимална работна и после се чудиш що сис 15о леа пенсия ;) относно асфалта че не се яде.. ;д давам точен пример щото аз обичам да говоря с примерни, не да говоря каквото съм чул и не знам какво означава - икеа пркетно е започната 2оо1 година, но е било условие да се построи "прилежащата инфра структура" това е инвестиция за 22 милиона ако не се лъжа.. и чак 2о1о я направиха, след което за няколко месеца отвориха магазина :) за всичко е така.. ;) аз съм прорив даването на надбавки на пенсионерите.. това е дискриминация.. аз не съм ли човек.. не ми ли трябват 2о лв ? само дето за тея 2о леа дето ше ги дадът на пенсионерите, могат да ми направят ремонт на градъ и да не ме е срам и да не се чувствам все 1 живея в гето.. само 1 е истината.. не може 2о години да са правили схеми, и да дойде някой и с магическа пръчка да махне всичко.. все 1 нищо не е било.. за 1-2-3-4-5-6 години няма как да стане.. истината е че за поселдните 3 години в българия се направи в пъти повече отколкото за последните 2о общо взети заедно.. ;) и трябва да си идиот за да го отречеш..

относно протестите: подкрепям протестите против монополите - вик, ерп
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот respect punk ! » 20 Фев 2013, 15:10

Според мен вече е време да се даде властта на националистите
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже

Изображение
Аватар
respect punk !
Потребител
Потребител

Име в игра: zaicev

Мнениеот kev1n » 20 Фев 2013, 15:18

respect punk ! написа:Според мен вече е време да се даде властта на националистите

няма дъжава в която това да е довело до нещо хубаво.. :) и не си мисли че атака са националисти.. :)
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот respect punk ! » 20 Фев 2013, 15:21

kev1n написа:
respect punk ! написа:Според мен вече е време да се даде властта на националистите

няма дъжава в която това да е довело до нещо хубаво.. :) и не си мисли че атака са националисти.. :)

23 години даваме властта на комунисти и на демократи и я докарахме дотука...
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже

Изображение
Аватар
respect punk !
Потребител
Потребител

Име в игра: zaicev

Мнениеот IYI » 20 Фев 2013, 15:58

respect punk ! написа:
kev1n написа:

23 години даваме властта на комунисти и на демократи и я докарахме дотука...

Съгласен съм с теб !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот attention!! » 20 Фев 2013, 16:00

Аз няма да коментирам на кой трябва да се даде власт, защото всеки преди да бъде избран дава обещания, обещания, обещания, но аз съветвам всеки един от тях, който твърди че не е като останалите първо да си припомни тази приказка...... http://www.slovo.bg/old/smirnenski/story.htm
По темата ДА!
"Глупакът има голямо предимство пред образования човек: той винаги е доволен от себе си." Наполеон Бонапарт
Аватар
attention!!
Потребител
Потребител

Име в игра: DementeD # attention!!

Мнениеот ABC » 20 Фев 2013, 18:25

Подкрепям протестите !

...но защо Бойко Борисов е виновен за тази бъркотия ?
Той какво е подписал или разрешил ?
Чисто и просто си го отнесе, заради предишни правителства...
И като си тръгне кой ще ни управлява? Станишев или Резняка ?
Аз бих дал на ББ още 1 мандат, но да си събере по-добър екип !
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
Аватар
ABC
Потребител
Потребител

Име в игра: ABC

Мнениеот goran yordanov » 20 Фев 2013, 18:39

Нещата логично вървят към ББ с баланс-а на АТАКА (примерно 35 / 20 процента), и малко да вземат да се вслушат в тях.
Държавата е Регулатор , но не си върши работата. kev1n го обясни , но магазина като не го е страх че държавата ще го санкционира защо да плаща данъка !?
Т.е. Защо да плащаш данъците след като не получаваш нищо насреща - Регулация , Защита на потреблението и т.н.
Та живеем в държава без контрол (регулация) , и всичко си е логично без основата няма как да мислим за други неща.
7eamplay ftw!
Аватар
goran yordanov
Потребител
Потребител

Име в игра: leo

ПредишнаСледваща

Назад към На лафче