cupomax клипче
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: cupomax клипче
не е хак....
-
Blizare_ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Blizare_
това с awp е нормално
-
4akala - Потребител
- Име в игра: 4akala
Това със AWP то от 12 13 години играя CS не ми се е случвало повечето пъти ми се е случвало да го целя но да не го хитвам ,а той само покрай тях му минава мерника и вече хитва и то не само 90 % глави даже не знам дали не са повече ,абе хора вие малоумни ли сте админи сте ми станали тука смешници чувате ли се какво говорите, как по ясно трябва да го кажа на демото и на клипчето се вижда когато хитва мерника не е там където трябва да е .... ако искате и на английски ще ви го напиша...
This AWP with it 12 13 years playing CS not happened to me many times I was going to aim but it hits and he just goes past them his sight and now hit and not just 90% heads do not even know that they are not more people you maniac you're my administration here became wuss you hear is what you are saying, how clear must say the demo and the video can be seen when hitva sight is not there where it should be ....
This AWP with it 12 13 years playing CS not happened to me many times I was going to aim but it hits and he just goes past them his sight and now hit and not just 90% heads do not even know that they are not more people you maniac you're my administration here became wuss you hear is what you are saying, how clear must say the demo and the video can be seen when hitva sight is not there where it should be ....
-
idriz - Потребител
- Име в игра: Taliban_1
Нормално е при записване на видео. От ФПС то е. Аз така си го обяснявам. А и съм го виждал на много други видеа и дори като гледам някой в авп онли.
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
idriz написа:Това със AWP то от 12 13 години играя CS не ми се е случвало повечето пъти ми се е случвало да го целя но да не го хитвам ,а той само покрай тях му минава мерника и вече хитва и то не само 90 % глави даже не знам дали не са повече ,абе хора вие малоумни ли сте админи сте ми станали тука смешници чувате ли се какво говорите, как по ясно трябва да го кажа на демото и на клипчето се вижда когато хитва мерника не е там където трябва да е .... ако искате и на английски ще ви го напиша...
Първо изобщо не си личи че играеш цс от толкова дълго защото май доста работи не знаеш второ ние не сме глупави или малоумни глупав и малоумен е този който обижда защото не знае как да се изкаже няма елементарно възпитание липсват му първите 7 години или не е имало някой да го научи как да се държи с хората около него или пък ако е имало той е бил говедо и от едното ухо влиза от другото излиза .Обиждаш не само тези които са писали в темата а целия екип ако ме питаш аз знам как съм станал админ за нещо повече от мен ли се имаш ?
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Щом го приемаш лично ясна е работата. И за тебе знам много работи спок. Относно темата която пишем не сте прави повечето сте във голяма грешка не играе чисто колегата тои сам си го призна, но не каза със какво .
-
idriz - Потребител
- Име в игра: Taliban_1
idriz написа:Щом го приемаш лично ясна е работата. И за тебе знам много работи спок. Относно темата която пишем не сте прави повечето сте във голяма грешка не играе чисто колегата тои сам си го призна, но не каза със какво .
Кажи и другите да ги знаят аз нищо не крия
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Започвате да се отклонявате от темата. Стига толкова.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Taliban_1 просто спри да коментираш ... повдига ми се от такива хора които както каза колегата незнаят как да се изказват ...
Mortal ае няма повече нищо няма да пиша ;д
Mortal ае няма повече нищо няма да пиша ;д
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2