Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

cupomax клипче

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: cupomax клипче

Мнениеот Blizare_ » 19 Юли 2012, 14:59

не е хак.... :D :D :D :D :D :D :D
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Blizare_

Мнениеот 4akala » 19 Юли 2012, 15:27

това с awp е нормално
Изображение
Аватар
4akala
Потребител
Потребител

Име в игра: 4akala

Мнениеот idriz » 20 Юли 2012, 02:27

Това със AWP то :D от 12 13 години играя CS не ми се е случвало повечето пъти ми се е случвало да го целя но да не го хитвам ,а той само покрай тях му минава мерника и вече хитва и то не само 90 % глави даже не знам дали не са повече ,абе хора вие малоумни ли сте админи сте ми станали тука смешници чувате ли се какво говорите, как по ясно трябва да го кажа на демото и на клипчето се вижда когато хитва мерника не е там където трябва да е .... ако искате и на английски ще ви го напиша...

This AWP with it :D 12 13 years playing CS not happened to me many times I was going to aim but it hits and he just goes past them his sight and now hit and not just 90% heads do not even know that they are not more people you maniac you're my administration here became wuss you hear is what you are saying, how clear must say the demo and the video can be seen when hitva sight is not there where it should be ....
Аватар
idriz
Потребител
Потребител

Име в игра: Taliban_1

Мнениеот Blizare_ » 20 Юли 2012, 09:44

Нормално е при записване на видео. От ФПС то е. Аз така си го обяснявам. А и съм го виждал на много други видеа и дори като гледам някой в авп онли.
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Име в игра: Blizare_

Мнениеот BaTkO_SaSS » 20 Юли 2012, 10:35

idriz написа:Това със AWP то :D от 12 13 години играя CS не ми се е случвало повечето пъти ми се е случвало да го целя но да не го хитвам ,а той само покрай тях му минава мерника и вече хитва и то не само 90 % глави даже не знам дали не са повече ,абе хора вие малоумни ли сте админи сте ми станали тука смешници чувате ли се какво говорите, как по ясно трябва да го кажа на демото и на клипчето се вижда когато хитва мерника не е там където трябва да е .... ако искате и на английски ще ви го напиша...

This AWP with it :D 12 13 years playing CS not happened to me many times I was going to aim but it hits and he just goes past them his sight and now hit and not just 90% heads do not even know that they are not more people you maniac you're my administration here became wuss you hear is what you are saying, how clear must say the demo and the video can be seen when hitva sight is not there where it should be ....

Първо изобщо не си личи че играеш цс от толкова дълго защото май доста работи не знаеш второ ние не сме глупави или малоумни глупав и малоумен е този който обижда защото не знае как да се изкаже няма елементарно възпитание липсват му първите 7 години или не е имало някой да го научи как да се държи с хората около него или пък ако е имало той е бил говедо и от едното ухо влиза от другото излиза .Обиждаш не само тези които са писали в темата а целия екип ако ме питаш аз знам как съм станал админ за нещо повече от мен ли се имаш ?
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот idriz » 20 Юли 2012, 14:34

Щом го приемаш лично ясна е работата. И за тебе знам много работи спок. Относно темата която пишем не сте прави повечето сте във голяма грешка не играе чисто колегата тои сам си го призна, но не каза със какво .
Аватар
idriz
Потребител
Потребител

Име в игра: Taliban_1

Мнениеот BaTkO_SaSS » 20 Юли 2012, 15:01

idriz написа:Щом го приемаш лично ясна е работата. И за тебе знам много работи спок. Относно темата която пишем не сте прави повечето сте във голяма грешка не играе чисто колегата тои сам си го призна, но не каза със какво .

Кажи и другите да ги знаят аз нищо не крия :)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот MORTAL » 20 Юли 2012, 15:34

Започвате да се отклонявате от темата. Стига толкова.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Imp Skype » 20 Юли 2012, 15:36

Taliban_1 просто спри да коментираш ... повдига ми се от такива хора които както каза колегата незнаят как да се изказват ...

Mortal ае няма повече нищо няма да пиша ;д
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Предишна

Назад към На лафче