az|sam|mm написа:А ти Блек ! Недей казва кой какъв е !!! "а не като всички админи,като коне с капаци." ще ме извиниш , но не съм съгласен с Теб ! На някой дРугиго може да викаш Коне с Капаци , но не И на Екипа и на Колегите ми !!!
Надявам се да си наясно че ако даден играч се заяде с админ или с няколко админа, Скача целия Екип !
Ако искаш да кажеш нещо в своя защита относно Бана кажи , а не да ми се правиш на Оборотен тука ! Не е мястото , нито времето да се правиш !!!
Абе младеж,я се събуди малко.Явно специално за теб трябваше да сложи "коне с капаци" в кавички,за да се сетиш,че това е метафора.Не мисля да ти обяснявам,какво точно съм имал предвид и защо точно този израз съм използвал.Нямам предвид,че целия ви екип сте "коне" WTF?
и точно там ви е проблема,когато един админ е объркал нещо (maybe moderator) вие всички,като "КОНЕ С КАПАЦИ" скачате да защитавате колегата,който е объркал нещо и в темата е доказано (попринцип говоря не в моя случай).
Mrusnica написа:Mr.Black написа:Имате толкова голям екип,а от 16:30,когато ми е бана,до около 22:00,когато активността във форума загива,са коментирали едва 5-6 човека.Тук всичко свършва с една емотикона -->
Ще ме извиняваш, но не всички бездействаме и се занимаваме само с форума....живота ми не минава само пред компютъра като някой определени личности....когато мога ще ти погледна демото...и като философстваш нищо няма да промениш...
<--С извинение:Жалка си,ако мислиш,че си вярваш на това,което написа.Не визирам те в това,което съм написал.Но в интервала,който съм посочил,са влизали и излизали многжество админи,които са могли да помогнат в преценката за бана ми,обаче тех ги боли ****.Това имах предвид,не че ти не си влизала да ми гледаш демото,тук мен не ме боли ****
!
Не ме разбирай погрешно,не се заяждам,просто ти отговарям на този така заблуждаващ въпрос
!
Ще гледам да не пиша повече в тази тема (освен ако някой не изръси уникален бисер) и ще си изчакам чинно,някой който живота му минава пред компа да гледа демото и да махне бана (maybe).