Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ЪНБАННАТ - Оплакване от "pisna mi"

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от "pisna mi"

Мнениеот Mr.Black » 08 Сеп 2012, 00:29

jef0. написа:Добър вечер :) знам ,че не съм админ,но искам да изкажа мнение относно бана на мр.блек.Гледах демото и мога да кажа, че момчето е чисто,също така съм го заглеждал като сме се засичали и не е имало повод да се осъмня за използване на помагало.Искам да отбележа,че сините цифрички които излизат като хитваш някой карат хората да проявяват по голям интерес в дупченето на стени,кашони и т.н.Другото което е играе с доста голям сенс което е нехарактерно,за повечето играчи и това му дава голямо преимущество.

Ее,недей им издава такива големи тайни бе човек.Ще станат и те хакери :D.А колкото до анализа на играта ми бъркаш се и то много.Играя с sens "1" ,а в настройките на windows-a не ми е бърза.Всичко идва от там,че имам хубава мишка и много добър пад.И въртенето не ми е проблем.Но няма,как да обясниш на повечето админи в тази верига,че трябва да гледат по внимателно,а и повечето нямат достатъчно опит.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mr.Black

Мнениеот BaTkO_SaSS » 08 Сеп 2012, 01:52

Нормалните играчи само спамите темата не може да промените нищо админите решават утре ще си играя да ви оправям мненията.Който не е админ да не коментира.И блак ако ти се занимава моля качи демото на рар че ми е слаб нета и утре да го гледам и да ти реша съдбата :D
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот Mr.Black » 08 Сеп 2012, 03:08

http://dox.bg/files/dw?a=669ec34b63 - .rar (4MB)

BaTkO_SaSS много ще ме извиняваш,обаче никъде в правилата или дори в образеца на раздела не пише,че "нормалните потребители" не могат да изказват мнение по определен бан.Гледам си се запознал що годе с модераторските възможности на phpbb система,но явно не знаеш,колко много функции има.Ако администратора реши,че иска само админи да пишат в този раздел,той може да зададе съответните права за раздела,а не да се налага на модераторите да си изсмукват от пръстите правилца,когато им скимне :).

И още едно нещо искам да ти кажа,че така наречените "Нормални играчи" уш "спамили" в тази тема са написали най-смислените коментари от всички други постове.

Като визираш Energy Style ^ & jefo само те са казали мнението си и са се аргументирали,а не като всички админи,като коне с капаци.Прас 2 думи и толкос.Няма лошо,но коментарите на "нормалните играчи" са много по достоверни в случея отколкото на админите според мен,като имаш предвид,че това са редовни играчи,които би трябвало да заслужат някакво уважение,все пак ако не са "НОРМАЛНИТЕ ИГРАЧИ" вас нямаше да ви има,нали така?

Имате толкова голям екип,а от 16:30,когато ми е бана,до около 22:00,когато активността във форума загива,са коментирали едва 5-6 човека.Тук всичко свършва с една емотикона --> (clap)
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот az|sam|mm » 08 Сеп 2012, 09:18

А ти Блек ! Недей казва кой какъв е !!! "а не като всички админи,като коне с капаци." ще ме извиниш , но не съм съгласен с Теб ! На някой дРугиго може да викаш Коне с Капаци , но не И на Екипа и на Колегите ми !!!

Надявам се да си наясно че ако даден играч се заяде с админ или с няколко админа, Скача целия Екип !
Ако искаш да кажеш нещо в своя защита относно Бана кажи , а не да ми се правиш на Оборотен тука ! Не е мястото , нито времето да се правиш !!!
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот d3v1lk1nG » 08 Сеп 2012, 11:06

Има и една друга емотиконка дет сваршва всичко ама не мога да я намера ся :) Спокойно тои сасс си плати да е на тоя пост и нищо не разбира иначе...тука от 3 седмици стана модерно да се праите на маймуни сички ...
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот Mrusnica » 08 Сеп 2012, 12:11

Mr.Black написа:Имате толкова голям екип,а от 16:30,когато ми е бана,до около 22:00,когато активността във форума загива,са коментирали едва 5-6 човека.Тук всичко свършва с една емотикона --> (clap)

Ще ме извиняваш, но не всички бездействаме и се занимаваме само с форума....живота ми не минава само пред компютъра като някой определени личности....когато мога ще ти погледна демото...и като философстваш нищо няма да промениш...
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Мнениеот Mr.Black » 08 Сеп 2012, 13:38

az|sam|mm написа:А ти Блек ! Недей казва кой какъв е !!! "а не като всички админи,като коне с капаци." ще ме извиниш , но не съм съгласен с Теб ! На някой дРугиго може да викаш Коне с Капаци , но не И на Екипа и на Колегите ми !!!

Надявам се да си наясно че ако даден играч се заяде с админ или с няколко админа, Скача целия Екип !
Ако искаш да кажеш нещо в своя защита относно Бана кажи , а не да ми се правиш на Оборотен тука ! Не е мястото , нито времето да се правиш !!!

Абе младеж,я се събуди малко.Явно специално за теб трябваше да сложи "коне с капаци" в кавички,за да се сетиш,че това е метафора.Не мисля да ти обяснявам,какво точно съм имал предвид и защо точно този израз съм използвал.Нямам предвид,че целия ви екип сте "коне" WTF? :D и точно там ви е проблема,когато един админ е объркал нещо (maybe moderator) вие всички,като "КОНЕ С КАПАЦИ" скачате да защитавате колегата,който е объркал нещо и в темата е доказано (попринцип говоря не в моя случай).

Mrusnica написа:
Mr.Black написа:Имате толкова голям екип,а от 16:30,когато ми е бана,до около 22:00,когато активността във форума загива,са коментирали едва 5-6 човека.Тук всичко свършва с една емотикона --> (clap)

Ще ме извиняваш, но не всички бездействаме и се занимаваме само с форума....живота ми не минава само пред компютъра като някой определени личности....когато мога ще ти погледна демото...и като философстваш нищо няма да промениш...

<--С извинение:Жалка си,ако мислиш,че си вярваш на това,което написа.Не визирам те в това,което съм написал.Но в интервала,който съм посочил,са влизали и излизали многжество админи,които са могли да помогнат в преценката за бана ми,обаче тех ги боли ****.Това имах предвид,не че ти не си влизала да ми гледаш демото,тук мен не ме боли **** :) !

Не ме разбирай погрешно,не се заяждам,просто ти отговарям на този така заблуждаващ въпрос :) !

Ще гледам да не пиша повече в тази тема (освен ако някой не изръси уникален бисер) и ще си изчакам чинно,някой който живота му минава пред компа да гледа демото и да махне бана (maybe).

(angel)
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот pisna mi » 08 Сеп 2012, 13:47

Главните вземете някакви мерки че тоя ЧЕРНИЯ кърти нерви вече БАН го от всякъде и да спира да спами че както виждам само с неговите простотии се занимават :x
Аватар
pisna mi
Потребител
Потребител

Име в игра: pisna mi

Мнениеот az|sam|mm » 08 Сеп 2012, 14:11

(y) (y) (y) (y)
pisna mi написа:Главните вземете някакви мерки че тоя ЧЕРНИЯ кърти нерви вече БАН го от всякъде и да спира да спами че както виждам само с неговите простотии се занимават :x
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот Mr.Black » 08 Сеп 2012, 14:21

Защото така е най-лесно :),и младежи я напишете в google.bg,какво значи СПАМ и вижте мненията ми да видите дали са СПАМ.

Нека главните да решават,мен не ме касае :) !
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Погрешни банове