Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ЪНБАННАТ - бан без причина

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: бан без причина

Мнениеот BaTkO_SaSS » 18 Сеп 2012, 10:14

Въпрос-Не произлизат ли от индийците ? Не бях забелязал че е в множествено число но щом го е казал така е имал предвид конкретния играч и че е ром и т.н :) Пак се пада обида :)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот Imp Skype » 18 Сеп 2012, 10:23

И като е написал ето го смешника който ме банна за Wall и какво ??? Това не значи банн то смятай ако видиш някой да псува какво ?? банн за 1 седмица ли ?? за това има командата amx_gag вземи да я използваш ;)
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот MORTAL » 18 Сеп 2012, 13:33

Офтопик:
BaTkO_SaSS написа:Въпрос-Не произлизат ли от индийците ?

Да, от там произлизат. В Индия има разделение на касти - адвокати, лекари, инженери, танцьори, циркаджии, музиканти и т.н. Както се казва, ако баща ти е музикант, ти няма как да станеш адвокат. Там е така. Кофти. Та циганите са от кастата на музиканти, циркаджии, и др. Те са се разселили навсякъде по-света, тук едни - там други.
Колкото до расите: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%81%D0%B0
А за циганите... ми те са си цигани, наричайки ги роми нищо не се променя. Ром е нова дума за циганин, че да не се обиждат. Все едно да излезе нова дума за "тиган". Примерно "румпел". Като кажеш "румпел" имаш предвид това, на което преди се е казвало "тиган". То и "Тиган" няма да е грешно, но ще те обвинят в дискриминиране на тиганите, доколкото един тиган може да бъде дискриминиран. Е ако е тефлонов е друга работата.

BaTkO_SaSS написа:Не бях забелязал че е в множествено число но щом го е казал така е имал предвид конкретния играч и че е ром и т.н :)

Или че е имал предвид, че конкретния играч прави цигански работи, провокира админ, проси си бан, с цел после да излезе чист от ситуацията, понеже не нарушава правилата, а админа го е баннал и получава предупреждение. Не защитавам никого, просто съм обективен.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот BaTkO_SaSS » 18 Сеп 2012, 14:22

MORTAL написа:
Офтопик:
BaTkO_SaSS написа:Въпрос-Не произлизат ли от индийците ?

Да, от там произлизат. В Индия има разделение на касти - адвокати, лекари, инженери, танцьори, циркаджии, музиканти и т.н. Както се казва, ако баща ти е музикант, ти няма как да станеш адвокат. Там е така. Кофти. Та циганите са от кастата на музиканти, циркаджии, и др. Те са се разселили навсякъде по-света, тук едни - там други.
Колкото до расите: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%81%D0%B0
А за циганите... ми те са си цигани, наричайки ги роми нищо не се променя. Ром е нова дума за циганин, че да не се обиждат. Все едно да излезе нова дума за "тиган". Примерно "румпел". Като кажеш "румпел" имаш предвид това, на което преди се е казвало "тиган". То и "Тиган" няма да е грешно, но ще те обвинят в дискриминиране на тиганите, доколкото един тиган може да бъде дискриминиран. Е ако е тефлонов е друга работата.

BaTkO_SaSS написа:Не бях забелязал че е в множествено число но щом го е казал така е имал предвид конкретния играч и че е ром и т.н :)

Или че е имал предвид, че конкретния играч прави цигански работи, провокира админ, проси си бан, с цел после да излезе чист от ситуацията, понеже не нарушава правилата, а админа го е баннал и получава предупреждение. Не защитавам никого, просто съм обективен.

Офтопик:
Грешката е моя прав си едно предупреждение няма да му се зачита ;)
Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Мнениеот idriz » 18 Сеп 2012, 18:26

Абе вие нямате ли си друга работа ми сте седнали да обсъждате тука защо съм го баннал ? Ми щом съм го баннал значи е имало за какво, аз до сега без причина не съм банвал играч. Значи има за какво, няма да търпя такива простаци да ми развалят настроението (какво и това ли е обида ?) ми да прости са като малки лапета са галоши (и галош ли е обида :Д това е каучук другото име е гума ) те нямат мозъци в главите си от наркотиците и алкохола са се затапили повечето младежи в България са със изпържени мозъци както и да е това е друга тема.
Аз никого не съм обиждал !!! Той си започна. аз го баннах за WALL и му исках снимки а той нямаше снимки ! щом за вас не е обида СМЕШНИК нека така да се обръща към вас, за мен си е чиста обида, още веднъж да видя нещо подобно ще го банна !!! ако ще е така както вие казвате дави кажа честно по добре да не съм админ в тези сървъри !
АКО ВСИЧКИ МИСЛИТЕ ЧЕ В ТОЯ СЛУЧАЙ АЗ НЕ СЪМ ПРАВ ПРОСТО ПИШЕТЕ И ЩЕ СИ ПУСНА МОЛБАТА ЗА ОТТЕГЛЯНЕ !
Аватар
idriz
Потребител
Потребител

Име в игра: Taliban_1

Мнениеот dzak » 18 Сеп 2012, 18:47

Офтопик:
А ти се замисли, отива ли ти на теб такова поведение?Да грачиш по форуми, при това с недопустими за твоята възраст правописни грешки?!Не се различаваш явно толкова много от някои индивиди.
Ако си искал снимките, както на мен ми ги беше поискал, извинявай, но и аз тогава ти теглих една ...
Това, че си админ, не ти позволява да използваш някои думи, а за същите такива да банваш играчите.После всички да са виновни, но не и ти.
Не се чувствай длъжен да ми отговаряш, аз съм никой и нищо немога да променя.

idriz написа:ТАКА ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ ВАШТА !

Това не е от бързане, това е от незнание.Нямам какво да ти кажа повече, явно само админите трябва да се уважават, без те да го правят(така излиза от твоите думи и постъпки).
Последна промяна dzak на 18 Сеп 2012, 20:19, променена общо 1 път
dzak

Мнениеот BaTkO_SaSS » 18 Сеп 2012, 18:50

Никой не ти каза че не си прав но си има гаг за тази работа това се опитаха колегите да ти обяснят ;)
Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Мнениеот idriz » 18 Сеп 2012, 19:35

гаг се използва 1 път 2 пъти на мен ми писва 3 я път има от 1 ден до 1 седмица бан ! видя ли от рода майка ти, сестра ти, e_a, п_дал. (Има и играчи които обичат да се заяждат както този например който е пуснал оплакването бан'а му е за 5 мин. нека пак да опита да се заяде, пак ще цъфне тука ;)) Дайте им малко почивка да имат време да помислят, аз лично така правя, ако това е против правилата аз всеки ден не ги спазвам значи.
Ще се научат да уважават админите...
Нямам какво да кажа повече, относно темата не ме занимавайте повече тръгнали са и да ми обсъждат правописните грешки я бягайте от тука ще ви е–а и панаира ...
Аватар
idriz
Потребител
Потребител

Име в игра: Taliban_1

Мнениеот Master_arapovo » 18 Сеп 2012, 19:42

[quote="idriz"]гаг се използва 1 път 2 пъти на мен ми писва 3 я път има от 1 ден до 1 седмица бан ! видя ли от рода майка ти, сестра ти, e_a, п_дал. (Има и играчи които обичат да се заяждат както този например който е пуснал оплакването бан'а му е за 5 мин. нека пак да опита да се заяде, пак ще цъфне тука ;)) Дайте им малко почивка да имат време да помислят, аз лично така правя, ако това е против правилата аз всеки ден не ги спазвам значи.
Ще се научат да уважават админите...
+1
Аватар
Master_arapovo
Потребител
Потребител

Име в игра: Master_arapovo

Мнениеот Imp Skype » 19 Сеп 2012, 00:32

idriz написа:Абе вие нямате ли си друга работа ми сте седнали да обсъждате тука защо съм го баннал ? Ми щом съм го баннал значи е имало за какво, аз до сега без причина не съм банвал играч. Значи има за какво, няма да търпя такива простаци да ми развалят настроението (какво и това ли е обида ?) ми да прости са като малки лапета са галоши (и галош ли е обида :Д това е каучук другото име е гума ) те нямат мозъци в главите си от наркотиците и алкохола са се затапили повечето младежи в България са със изпържени мозъци както и да е това е друга тема.
Аз никого не съм обиждал !!! Той си започна. аз го баннах за WALL и му исках снимки а той нямаше снимки ! щом за вас не е обида СМЕШНИК нека така да се обръща към вас, за мен си е чиста обида, още веднъж да видя нещо подобно ще го банна !!! ако ще е така както вие казвате дави кажа честно по добре да не съм админ в тези сървъри !
АКО ВСИЧКИ МИСЛИТЕ ЧЕ В ТОЯ СЛУЧАЙ АЗ НЕ СЪМ ПРАВ ПРОСТО ПИШЕТЕ И ЩЕ СИ ПУСНА МОЛБАТА ЗА ОТТЕГЛЯНЕ !

Никой не те задължава да си админ ! И никой не те държи на сила тука ;]
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

ПредишнаСледваща

Назад към Погрешни банове