ЪНБАННАТ - бан без причина
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
23 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: бан без причина
Въпрос-Не произлизат ли от индийците ? Не бях забелязал че е в множествено число но щом го е казал така е имал предвид конкретния играч и че е ром и т.н Пак се пада обида
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: BaTkO_SaSS
И като е написал ето го смешника който ме банна за Wall и какво ??? Това не значи банн то смятай ако видиш някой да псува какво ?? банн за 1 седмица ли ?? за това има командата amx_gag вземи да я използваш
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Офтопик:
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:Офтопик:
Офтопик:
-
BaTkO_SaSS - Потребител
Абе вие нямате ли си друга работа ми сте седнали да обсъждате тука защо съм го баннал ? Ми щом съм го баннал значи е имало за какво, аз до сега без причина не съм банвал играч. Значи има за какво, няма да търпя такива простаци да ми развалят настроението (какво и това ли е обида ?) ми да прости са като малки лапета са галоши (и галош ли е обида :Д това е каучук другото име е гума ) те нямат мозъци в главите си от наркотиците и алкохола са се затапили повечето младежи в България са със изпържени мозъци както и да е това е друга тема.
Аз никого не съм обиждал !!! Той си започна. аз го баннах за WALL и му исках снимки а той нямаше снимки ! щом за вас не е обида СМЕШНИК нека така да се обръща към вас, за мен си е чиста обида, още веднъж да видя нещо подобно ще го банна !!! ако ще е така както вие казвате дави кажа честно по добре да не съм админ в тези сървъри !
АКО ВСИЧКИ МИСЛИТЕ ЧЕ В ТОЯ СЛУЧАЙ АЗ НЕ СЪМ ПРАВ ПРОСТО ПИШЕТЕ И ЩЕ СИ ПУСНА МОЛБАТА ЗА ОТТЕГЛЯНЕ !
Аз никого не съм обиждал !!! Той си започна. аз го баннах за WALL и му исках снимки а той нямаше снимки ! щом за вас не е обида СМЕШНИК нека така да се обръща към вас, за мен си е чиста обида, още веднъж да видя нещо подобно ще го банна !!! ако ще е така както вие казвате дави кажа честно по добре да не съм админ в тези сървъри !
АКО ВСИЧКИ МИСЛИТЕ ЧЕ В ТОЯ СЛУЧАЙ АЗ НЕ СЪМ ПРАВ ПРОСТО ПИШЕТЕ И ЩЕ СИ ПУСНА МОЛБАТА ЗА ОТТЕГЛЯНЕ !
-
idriz - Потребител
- Име в игра: Taliban_1
- dzak
Никой не ти каза че не си прав но си има гаг за тази работа това се опитаха колегите да ти обяснят
-
BaTkO_SaSS - Потребител
гаг се използва 1 път 2 пъти на мен ми писва 3 я път има от 1 ден до 1 седмица бан ! видя ли от рода майка ти, сестра ти, e_a, п_дал. (Има и играчи които обичат да се заяждат както този например който е пуснал оплакването бан'а му е за 5 мин. нека пак да опита да се заяде, пак ще цъфне тука ) Дайте им малко почивка да имат време да помислят, аз лично така правя, ако това е против правилата аз всеки ден не ги спазвам значи.
Ще се научат да уважават админите...
Нямам какво да кажа повече, относно темата не ме занимавайте повече тръгнали са и да ми обсъждат правописните грешки я бягайте от тука ще ви е–а и панаира ...
Нямам какво да кажа повече, относно темата не ме занимавайте повече тръгнали са и да ми обсъждат правописните грешки я бягайте от тука ще ви е–а и панаира ...
-
idriz - Потребител
- Име в игра: Taliban_1
[quote="idriz"]гаг се използва 1 път 2 пъти на мен ми писва 3 я път има от 1 ден до 1 седмица бан ! видя ли от рода майка ти, сестра ти, e_a, п_дал. (Има и играчи които обичат да се заяждат както този например който е пуснал оплакването бан'а му е за 5 мин. нека пак да опита да се заяде, пак ще цъфне тука ) Дайте им малко почивка да имат време да помислят, аз лично така правя, ако това е против правилата аз всеки ден не ги спазвам значи.
+1
+1
-
Master_arapovo - Потребител
- Име в игра: Master_arapovo
idriz написа:Абе вие нямате ли си друга работа ми сте седнали да обсъждате тука защо съм го баннал ? Ми щом съм го баннал значи е имало за какво, аз до сега без причина не съм банвал играч. Значи има за какво, няма да търпя такива простаци да ми развалят настроението (какво и това ли е обида ?) ми да прости са като малки лапета са галоши (и галош ли е обида :Д това е каучук другото име е гума ) те нямат мозъци в главите си от наркотиците и алкохола са се затапили повечето младежи в България са със изпържени мозъци както и да е това е друга тема.
Никой не те задължава да си админ ! И никой не те държи на сила тука ;]
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
23 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3