Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от "LAST HIT !!!"

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от "LAST HIT !!!"

Мнениеот az|sam|mm » 03 Ное 2012, 20:01

Офтопик:
mr.Black Писна ми от многознайковци като теб ! слагам точка по въпроса нека някой от шефовете да реши !
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот dzak » 03 Ное 2012, 20:12

Офтопик:
Ами продължавайте да му давата повод да ви критикува. Прав е. Едно id не е толкова трудно да се запомни, но някои хора като ги мързи, ще си носят критиката.
dzak

Мнениеот az|sam|mm » 03 Ное 2012, 20:20

Офтопик:
........... сега май не ми е до id !
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот KoMnoT » 03 Ное 2012, 20:27

Офтопик:
И аз не съм го банвал, но никога не е късно... :D
Никой не може да го задължи да играе с един ник, щом не му е проблем да пуска оплаквания нека да си пуска. Пък и неможе да не се съгласите, че Mr.Black провежда един доста скоростен стрес-курс за новите ни админи(и не само за тях). 8)

Стана ми интересно как така бана ти е поставен с addban, след като само зелените и червените имаме тази екстра. Не махам бан, който немога да видя, така че трябва да изчакаме Admin.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
Аватар
KoMnoT
Потребител
Потребител

Име в игра: KoMnoT

Мнениеот restless » 03 Ное 2012, 20:58

Офтопик:
[offtopic]
Mal6ansa* написа:[offtopic]Този само аз ли не съм го банвал :D

И аз не съм има доста по добри играчи ,не знам какво виждате в него (не е заяждане не казвам че не си добър) :)[/offtopic][/offtopic]
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Imp Skype » 03 Ное 2012, 23:43

Офтопик:
az|sam|mm написа:mr.Black Писна ми от многознайковци като теб ! слагам точка по въпроса нека някой от шефовете да реши !

Какво има да се решава немога да разбера ?? С който ник иска може да си играе неможем да го задължим
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот vkr » 04 Ное 2012, 05:07

Офтопик:
Mr.Black написа:
az|sam|mm написа:и аз и др админи сме те банвали !!!

И това повод да се гордееш ли е?Имам над 20 бана във вашата верига и вие всеки път се опитвате да ми обясните,че аз съм виновен за тези банове,а замисли се малко и тогава пиши.

[WTF]NoName написа:И мисля че банна е махнат защото пише че няма баннат такъв играч в сървара

NoName,не си прочел изцяло моето оплакване.Върни се към първия пост и виж,какво съм написал накрая.

П.П: Как можах да не вмъкна,че господин "vkr" бързо,бързо редактира своето мнение (devil) :D :D :D >

Изтрих си мнението,че се сетих как в една друга пусната от теб тема, ТРИ пътя ти обяснявам едно и също нещо,и "горе ' няма никои!! Че,четвърти път с комплексите ти не ми се занимава.Не ме вмъквай,когато не те питам.
Аватар
vkr
Потребител
Потребител

Име в игра: vkr

Мнениеот Mr.Black » 04 Ное 2012, 13:52

Офтопик:
BaTkO_SaSS написа:Аз съм човека който трие мненията всеки един офф топик или отговор на офф топик се трие [offtopic]специално съм много стриктен в кандидатурите и оплакванията от банове искам да виждам само мнения по демотата нищо странично :)

Къде ти е стриктността в тази тема или само избирателно триеш?В тая тема,която можеше да е приключила има над 13 Offtopic-a от 16 отговора.Личи си,че високо компетентния ви екип гледа първо да се заяде после да дава оценки за демо и т.н.Това мен не ме интересува,но се чудя,къде е онзи заядлив модератор,който си върши "задълженията" когато му е гот :).Не го приемай много навътре,но не ми звучи правилно да ми казваш,че си строг с нещо и един път да е така,а друг път иначе.Или прави нещо,както трябва или не го прави.

Ще ме караш тука да се обяснявам,на някакви селски тарикати,който се мислят за много големи професори ("vkr") --> Момче айде върни се в дупчицата,от която си изпълзял,с всеки пост,който пишеш ставаш все по-жалък.

П.П:Направо да вземе някой здравомислещ модератор да локне темата,докато някой от когото зависи да махне бана или ако няма да го маха да каже защо и да се приключва...
Последна промяна KoMnoT на 04 Ное 2012, 14:26, променена общо 4 пъти
Причина: Мненията са класифицирани като офтопик от мен, не заключих темата, за да не те забравим. Заключвам, а ти спазвай добрия тон!
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот LAST HIT » 04 Ное 2012, 14:20

black не се прави на хитър :) снимките се обработват ... ти ми пускаш оплакване нз колко време след банна ... нека опитните колеги да погледнат демото да видим с какво си по добър от мен и другите админи на цс та да излизаш на стрелба ! нека да гледат и ако не съм прав да ме накажат аз не бягам от отговорност може и да съм сгрешил но не мисля така
CALL ME ;) ZIGI-ZAO
Аватар
LAST HIT
Потребител
Потребител

Име в игра: Hello My FrienD ;]]

Предишна

Назад към Погрешни банове