Така първо банна не искам да ми бъде премахван.Второ псувах се с един айермер който биеше само глави и в играта имаше поне 2 админа и никой не си направи труда да го погледне.Банна ме за обида а оня хакера остави да си играе,сега гледам че и той е баннат малко след мен
Име: Real Of Steel | Админ: Poison* | Дата: 06/01/2013г. - 00:17 | Причина: aim hack | Продължителност: 40320
Име: Nio | Админ: Mal6ansa* | Дата: 06/01/2013г. - 00:08 | Причина: ae kat si opravi6 malko darjanieto ela pak | Продължителност: 360
Пак казвам не искам да ми махате банна искам главния да си обърне внимание на админите в класика ,защото са под всякакава критика,вместо да следът за хакери те гаггват и банват другите играчи ... пълна пародия ... сървъра ще ви затъне след време ако не предприемете мерки.
Оплакване от админ Mal6ansa*
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
Nio - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Nio
Re: Оплакване от админ Mal6ansa*
Пусни си темата по образец защото тази отива в коша ! И според мен сам си заслужи бана като не спря да обиждаш и да дразниш другите играчи.
-
respect punk ! - Потребител
- Име в игра: zaicev
Някаде да казвам,че не съм заслужил бан ? Яд ме е ,че оня не си върши работата 20 пати трябваше да се обадя явно
-
Nio - Потребител
Качи си и демото, за да можем да видим колко време хакера играе докато те са вътре. Разбрахме те, че си си виновен, а и твоя бан за обиди не е кой знае колко
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Nio написа:Някаде да казвам,че не съм заслужил бан ? Яд ме е ,че оня не си върши работата 20 пати трябваше да се обадя явно
Защо си мислиш,че е толкова лесно да баннеш някого ? Ти хубаво си казал своите съмнения,но за да баннеш някой трябва да прегледаш внимателно неговата игра и после да го баннеш.Това понякога става много бавно и отнема доста време докато се прецени със точност.
-
zxcv ;> написа:Качи си и демото, за да можем да видим колко време хакера играе докато те са вътре. Разбрахме те, че си си виновен, а и твоя бан за обиди не е кой знае колко
Това пък какво значение има при положение,че съответния играч накрая си е получил наказанието ?!
-
respect punk ! написа:Nio написа:Някаде да казвам,че не съм заслужил бан ? Яд ме е ,че оня не си върши работата 20 пати трябваше да се обадя явно
Защо си мислиш,че е толкова лесно да баннеш някого ? Ти хубаво си казал своите съмнения,но за да баннеш някой трябва да прегледаш внимателно неговата игра и после да го баннеш.Това понякога става много бавно и отнема доста време докато се прецени със точност.
Това ми е мисълта ,оплакваш се обаче няма кой да гледа , на админа му е по лесно да ти спре флууда и да си продължи играта
-
Nio - Потребител
На итали не се личеше,че е хак,но на ниук влязохме с малшанса спектатори да го видим и още началната игра се видя какъв е всъщност.
-
Slabisti - Потребител
- Име в игра: ******
Nio написа:respect punk ! написа:Nio написа:Някаде да казвам,че не съм заслужил бан ? Яд ме е ,че оня не си върши работата 20 пати трябваше да се обадя явно
Това ми е мисълта ,оплакваш се обаче няма кой да гледа , на админа му е по лесно да ти спре флууда и да си продължи играта
Качи си демото,ако искаш друго немога да направя за теб
-
Като имате оплакване или просто препоръки - пуснете тема по образец с нужните доказателства защото сега е неговата срещу твоята дума а той все пак е админ. Ако поразгледаш форума ще видиш мое мнение точно по този въпрос. Много е лесно бам глава и този е аим, ама дали е това е друг въпрос. Затова понеже и ние сме хора демо или снимки според зависи от оплакването и като преценим, че има вина админа ще си получи наказанието. Относно потъването, не го мисли ще се оправим както и досега се оправяме.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2