Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ Mal6ansa*

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от админ Mal6ansa*

Мнениеот Nio » 06 Яну 2013, 01:49

Така първо банна не искам да ми бъде премахван.Второ псувах се с един айермер който биеше само глави и в играта имаше поне 2 админа и никой не си направи труда да го погледне.Банна ме за обида а оня хакера остави да си играе,сега гледам че и той е баннат малко след мен
Име: Real Of Steel | Админ: Poison* | Дата: 06/01/2013г. - 00:17 | Причина: aim hack | Продължителност: 40320
Име: Nio | Админ: Mal6ansa* | Дата: 06/01/2013г. - 00:08 | Причина: ae kat si opravi6 malko darjanieto ela pak | Продължителност: 360
Пак казвам не искам да ми махате банна искам главния да си обърне внимание на админите в класика ,защото са под всякакава критика,вместо да следът за хакери те гаггват и банват другите играчи ... пълна пародия ... сървъра ще ви затъне след време ако не предприемете мерки.
Аватар
Nio
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Nio

Re: Оплакване от админ Mal6ansa*

Мнениеот respect punk ! » 06 Яну 2013, 01:51

Пусни си темата по образец защото тази отива в коша ! И според мен сам си заслужи бана като не спря да обиждаш и да дразниш другите играчи. :)
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже

Изображение
Аватар
respect punk !
Потребител
Потребител

Име в игра: zaicev

Мнениеот Nio » 06 Яну 2013, 01:53

Някаде да казвам,че не съм заслужил бан ? Яд ме е ,че оня не си върши работата 20 пати трябваше да се обадя явно
Аватар
Nio
Потребител
Потребител

Мнениеот zxcv ;> » 06 Яну 2013, 01:55

Качи си и демото, за да можем да видим колко време хакера играе докато те са вътре. Разбрахме те, че си си виновен, а и твоя бан за обиди не е кой знае колко :)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот respect punk ! » 06 Яну 2013, 01:55

Nio написа:Някаде да казвам,че не съм заслужил бан ? Яд ме е ,че оня не си върши работата 20 пати трябваше да се обадя явно

Защо си мислиш,че е толкова лесно да баннеш някого ? Ти хубаво си казал своите съмнения,но за да баннеш някой трябва да прегледаш внимателно неговата игра и после да го баннеш.Това понякога става много бавно и отнема доста време докато се прецени със точност.
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже

Изображение
Аватар
respect punk !
Потребител
Потребител

Мнениеот respect punk ! » 06 Яну 2013, 01:58

zxcv ;> написа:Качи си и демото, за да можем да видим колко време хакера играе докато те са вътре. Разбрахме те, че си си виновен, а и твоя бан за обиди не е кой знае колко :)

Това пък какво значение има при положение,че съответния играч накрая си е получил наказанието ?!

Изображение
Аватар
respect punk !
Потребител
Потребител

Мнениеот Nio » 06 Яну 2013, 02:02

respect punk ! написа:
Nio написа:Някаде да казвам,че не съм заслужил бан ? Яд ме е ,че оня не си върши работата 20 пати трябваше да се обадя явно

Защо си мислиш,че е толкова лесно да баннеш някого ? Ти хубаво си казал своите съмнения,но за да баннеш някой трябва да прегледаш внимателно неговата игра и после да го баннеш.Това понякога става много бавно и отнема доста време докато се прецени със точност.

Това ми е мисълта ,оплакваш се обаче няма кой да гледа , на админа му е по лесно да ти спре флууда и да си продължи играта
Аватар
Nio
Потребител
Потребител

Мнениеот Slabisti » 06 Яну 2013, 02:04

На итали не се личеше,че е хак,но на ниук влязохме с малшанса спектатори да го видим и още началната игра се видя какъв е всъщност.
Аватар
Slabisti
Потребител
Потребител

Име в игра: ******

Мнениеот respect punk ! » 06 Яну 2013, 02:05

Nio написа:
respect punk ! написа:

Това ми е мисълта ,оплакваш се обаче няма кой да гледа , на админа му е по лесно да ти спре флууда и да си продължи играта

Качи си демото,ако искаш друго немога да направя за теб :)

Изображение
Аватар
respect punk !
Потребител
Потребител

Мнениеот Admin » 06 Яну 2013, 11:22

Като имате оплакване или просто препоръки - пуснете тема по образец с нужните доказателства защото сега е неговата срещу твоята дума а той все пак е админ. Ако поразгледаш форума ще видиш мое мнение точно по този въпрос. Много е лесно бам глава и този е аим, ама дали е това е друг въпрос. Затова понеже и ние сме хора демо или снимки според зависи от оплакването и като преценим, че има вина админа ще си получи наказанието. Относно потъването, не го мисли ще се оправим както и досега се оправяме.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Следваща

Назад към Правилни банове