ViSiOn написа:Вече разбирам защо доста хора се отказват да пускат теми тука а ми пишат да прегледам и тем подобни еми нормално то всеки напада всекиго (и момичето не знае за админи нищо...) ако беше от ЦС-а да не си мислиш че нямаше да го е сменила да не е някоя..... не е толкова зле че да не си го смени . И не беше най добря играч от Т когато правеше баланса че нея да местиш за баланс ( даже нямаше нужда от баланс ) ти като видиш разлика от 1-2 и баланс .. както казах според мен прекаляваш
Щом съм решил нея да преместя значи така съм решил ! Познавам си играчите в дъст2.Кой колко може Щом съм решил точно нея да преместя значи така съм мислил за добре ! Докато играя Аз ако няма баланс в сървъра ми кажи ? И що като беше вътре не реши да направиш малко ти баланс ами пак чакате друг да направи ??? Ако се наложе да играе 2 ще играе ! И на мен не ми се играе винаги от по слабия отбор но го правя ! такива са правилата при нас много добре знаеш ! За мен темата е излишна ако всеки се оплаче който е преместен ще се напълне форума с такива теми..Обеснявам на всеки вътре защо ги местя ако няма разбрали ей това правят теми излишни ! Ако греша нека главните да ме накажат !