Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ОПЛАКВАНЕ ОТ АДМИН NRg | Energy Style ^

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: ОПЛАКВАНЕ ОТ АДМИН NRg | Energy Style ^

Мнениеот Energy Style ^ » 19 Мар 2013, 20:39

ViSiOn написа:Вече разбирам защо доста хора се отказват да пускат теми тука а ми пишат да прегледам и тем подобни еми нормално то всеки напада всекиго (и момичето не знае за админи нищо...) ако беше от ЦС-а да не си мислиш че нямаше да го е сменила да не е някоя..... не е толкова зле че да не си го смени . И не беше най добря играч от Т когато правеше баланса че нея да местиш за баланс ( даже нямаше нужда от баланс ) ти като видиш разлика от 1-2 и баланс .. както казах според мен прекаляваш

Щом съм решил нея да преместя значи така съм решил ! Познавам си играчите в дъст2.Кой колко може Щом съм решил точно нея да преместя значи така съм мислил за добре ! Докато играя Аз ако няма баланс в сървъра ми кажи ? И що като беше вътре не реши да направиш малко ти баланс ами пак чакате друг да направи ??? Ако се наложе да играе 2 ще играе ! И на мен не ми се играе винаги от по слабия отбор но го правя ! такива са правилата при нас много добре знаеш ! За мен темата е излишна ако всеки се оплаче който е преместен ще се напълне форума с такива теми..Обеснявам на всеки вътре защо ги местя ако няма разбрали ей това правят теми излишни ! Ако греша нека главните да ме накажат !
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот saxo bank » 19 Мар 2013, 20:44

оф, оф, оф поредното оплакване от Енерджи. Докога едни и същи? Енерджи радвай се че нямаш проблем с очите, иначе тогава щяхме да те питаме, кои виждаш най-добре.
Аватар
saxo bank
Потребител
Потребител

Име в игра: saxo bank

Мнениеот giligiligeizerka » 19 Мар 2013, 20:46

Шш, Energy, ти четеш ли изобщо какво ти се пише или си драскаш ей така да има нещо написано? Дреме ми на мен кой отбор бил по-слабия - играла съм T, когато са падали и не съм се местила в CT, поради простата причина, която изтъкнах! Ти като някой падарин тука "познавам си играчите" - националния отбор по CS ли водиш? За това, за да не се пълнят форумите с глупости ЧЕТИ МАЛКО КАКВО ТИ СЕ ПИШЕ (не говоря само за тук, а за в самата игра)! Преди да ми се обясняваш защо ме местиш, ПРОЧЕТИ МАЛКО защо АЗ не искам да се местя!
:D Дай на глупака власт и му гледай сеира :D
Аватар
giligiligeizerka
Потребител
Потребител

Име в игра: J_U_L_Y_

Мнениеот ViSiOn » 19 Мар 2013, 20:48

Чети по бавно .... н я м а ш е н у ж д а о т б а л а н с
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот Doktora » 19 Мар 2013, 20:48

като гледам колко хора се оплакват от него, не само че не се "старае", ами направо си ги превишава правата! Много умен въпрос беше зададен в една тема, защо аджаба на такива админи не им се "обират"

Главния се грижи за тоз проблем горе а ти ако имаш проблeми със очите админите няма та те местят повече ще проявим разбиране.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот Energy Style ^ » 19 Мар 2013, 21:01

saxo bank написа:оф, оф, оф поредното оплакване от Енерджи. Докога едни и същи? Енерджи радвай се че нямаш проблем с очите, иначе тогава щяхме да те питаме, кои виждаш най-добре.

За мен това не е оплакване че си върша работата ! А до Симса да прегледа демото след като не се сеща колко от колко беше резултата и си личеше че няма баланс. А че той отново не направи баланс да не се коментира по добре ...
Окончателно решение оставяме момичето с проблеми да си играе Т и всеки друг вече който каже че има проблем го оставяме и всички ще минават с този номер ;)
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот restless » 19 Мар 2013, 21:22

Енерги ,ако тя те помоли да не я местиш и ти я преместиш като знаеш че не може да играе от другия отбор заради ПРОБЛЕМ с зрението директно бих те баннал :)
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Energy Style ^ » 19 Мар 2013, 21:24

restless написа:Енерги ,ако тя те помоли да не я местиш и ти я преместиш като знаеш че не може да играе от другия отбор заради ПРОБЛЕМ с зрението директно бих те баннал :)

:D :D :D :D :D Ти каза вица на годината .... Хайде гледай демото преди да пишеш че пак се изказваш непотговтен ... Не ти е за 1-ви път !!!
А и ти да ме банеш малко трудно ще е !! И съвет от мене.Гледай демотата преди да пишеш че винаги се излагаш така с непотготвени постове...
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот restless » 19 Мар 2013, 21:28

-.- ти четеш ли какво ти пиша /не е трудно да те банна просто ще ми махнат правата/ просто вече знаеш, че играча не вижда, следващия път не я мести :)
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Energy Style ^ » 19 Мар 2013, 21:36

Ти пък се научи да пишеш разбирателно ! Говориш в минало време. И тя никаде не е молила да не я местя ! Пиян ли си не знам ама ти казах не пиши като не ,си разбрал за какво става въпрос ! Някои от "колегите" точно това чакат да видят оплакване от енерджи и нищо че,не са наясно пишат колкото да кажат нещо ... (shake)
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител