Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от "Mailo"

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от "Mailo"

Мнениеот Mrusnica » 22 Мар 2013, 23:46

Mr.Black написа:Само,като пояснение да кажа.Вашия мистичен колега ме банна,без дори да ме гледа.Не че не е честа практика при вас де,но само да спомена :).

Благодарско на Vision,че премахна бана : )!

Колегите са те забравили скоро не си пускал тема в форума по това съдя че не си играл от известно време :)
поне в нашата мрежа.

А по темата и според мен отново си Чист.
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mrusnica

Мнениеот Impheatus » 23 Мар 2013, 00:13

и аз не видях хак (y)
Вратите на руските коли имат 3 състояния: отворена, затворена и незатворена. :D
Аватар
Impheatus
Потребител
Потребител

Име в игра: Impheatus

Мнениеот bucky » 23 Мар 2013, 01:10

http://dox.bg/files/dw?a=47ad9263c1 - Ето ви демото на многознайкото без "хак"!
Многознайковците , които не са видяли хак, нека сега да видят. Бил съм съперник на най - добрите играчи в света. И никой не може да не убеди , че не е хак! Явно следене през стените, а най смешното е , че има най - голямото нахалство да пуска теми без да го е срам. Винаги ще вземам решения, които мисля, че са правилни. Гледайте демото и после пак ще си говорим. ViSion искам както си му дал ънбан , да го баннеш този..
Аватар
bucky
Потребител
Потребител

Име в игра: Mailo

Мнениеот Awake And Alive » 23 Мар 2013, 01:39

Офтопик:
bucky написа: Бил съм съперник на най - добрите играчи в света.

Айде още един неземен играч ... човек ти си ми любимия Покемон сериозно !?!

Би ли ми споменал 1-2 от въпросните "най-добри" играчи в СВЕТААА

и ако не е неква кой знае каква специална тайна за теб , сподели с нас къде точно игра с тях ?!

нека позная ... комшия си на "Fury" "spawn" "element" айде другия път като пиете по бира в градското капанче ги поздрави ;)

п.п ще ви помоля без такива изказвания МОЛЯ ВИ ... Световните играчи не ги замесвайте :))

п.п2 трябва да се научиш да правиш разлика между гледал съм клипове в Vbox и играл съм ... :) това са две коренно различни дейности :)
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Име в игра: Awake And Alive ;]

Мнениеот ViSiOn » 23 Мар 2013, 01:45

И Vision няма да сложи бана защото не е лал пьк с кого си играл не знам ...
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот bucky » 23 Мар 2013, 01:53

Представлявах България в Швеция и станахме 2ри. Играл съл срещу wale, Spawn, и други. Има ли смисъл да ги споменавам?
Много си отваряте устите, когато искате. Бъдете малко по - разумно мислещи. Знам на какъв свят се намирам и ако го видя този някъде пак ще го бан. А говорете за мен каквото си искате. Лека ви вечер PROта
Аватар
bucky
Потребител
Потребител

Мнениеот Awake And Alive » 23 Мар 2013, 01:57

Офтопик:
bucky написа:Представлявах България в Швеция и станахме 2ри. Играл съл срещу wale, Spawn, и други. Има ли смисъл да ги споменавам?

Симпатяга .. те редовно влизат Wale , spwan и компания в Megagaming .. само ,че ... са дечица на по 13-16 (връсници са ти очевидно) ... та за бога ти си 0 DMG ти не хиташ ?! а си представлявал Страната ни .. лягай си бързо и без повече такива мнения ..
AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay AXyAXyAYXyaYXaYXaXaYXyay

Извинявам се ... не се здържах ...
Последна промяна KoMnoT на 23 Мар 2013, 01:59, променена общо 1 път
Причина: Забраняват се лични нападки, заплахи, заяждания и обиди към участниците във форума, както и всякаква проява на дискриминация на расова, етническа, религиозна, полова, идеологическа и др. основа.
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Мнениеот bucky » 23 Мар 2013, 02:03

Ами навремето бях лапенце като тебе и бях зарибен като , че ли това ми е живота. Ходихме по турнири навсякъде и вецхме лиценз с пари не мама и тати да дава, както на теб са ти купили компютърче , за да играеш любимата си игра. Бяхме направили играта начин на живот и религия. Но после с годините всичко се променя, идват други задължения. Изпитвам носталгия към играта и реших през свободното си време да цъкам. Това ,че жалкарчета като тебе ми се пресмиват нали знаеш през коя работа ми е. Ще се пукнете от злоба и завист копелета. Излезте малко навън и вижте какво е уважение. Хората заради турнира ни поеха гости организаторите. Тука в България няма да те погледнат в лицето. Ясни сте ми всички тука ама кво да ви права?
Последна промяна KoMnoT на 23 Мар 2013, 02:48, променена общо 1 път
Причина: Забраняват се лични нападки, заплахи, заяждания и обиди към участниците във форума, както и всякаква проява на дискриминация на расова, етническа, религиозна, полова, идеологическа и др. основа
Аватар
bucky
Потребител
Потребител

Мнениеот Energy Style ^ » 23 Мар 2013, 02:03

Ейе ей какво виждам ? Колеги да се нападат ? я по спокойно ! Относно Майло гледай пак демото :) може да се бъркаш :) А Мр нали уж трябва да играеш с 1 ник ? Че сменяш никове и нарочно се правиш че ги следиш не си интересен ! Приятна игра и няма най , добър всички са добри ;) Мисля че темата е преключена и трябва да се заключи !!
Относно Админа прекалява с думите мисля че трябва да има наказание !!
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот Awake And Alive » 23 Мар 2013, 02:11

До Компот.. : е добре бе пич , това за какво беше ?! не е ли очевидно че малкия сладур ни прави на малоумни тука 200 човека .. просто му казах да си ляга .. това ли го е засегнало ... боже ,боже.. кажи ми ти вярваш ли му ?! играл ли си с него в сървар ?! той не прави 20 DMG за целия мап и ми обяснява как представлява държавата ни ?! това е срамота ... това се едно да ви кажем ,че едно време с Васил Левски играехме шах .. е WTF ?! ..... спирам ,че почнах да се нервирам за глупости ...

Майло , не ти завиждам , бих се радвал да е така .. просто се нервирам като някой ме парви на идиот ..
2ро ше ти кажа , че нито майка ми нито баща ми са ми помогнали в тоя живот от 14 годишен до ден днешен се справям сам .. и всичко което имам съм го постигнал с 2те си ръце .. имам семейство което издържам аз не "мама и тате" не съм на 15 ;) просто влизам релаксирам и това е .. ако погледнеш малко по задълбочено аз не пиша в форума .. не съм комплексар който иска да има мнение във всяка тема и да трупа ****** пиша само в теми който виждам ,че не е така или некой ни прави на идиоти ..

1во: виждал съм те и не хитваш ама грам ... ( сигурно е играл малкия ти брат ) за това така се е получил ..
2ро: къде видя хак на демото ?! uAXyAYXAX
3то : ако блеки е хак то walle не знам какъв трябва да е ..... твърдиш че разбираш и пак си оборваш сам тезата ..
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Погрешни банове