Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

енерджи успя да ме накара да се регистрирам , аплодисменти !

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

енерджи успя да ме накара да се регистрирам , аплодисменти !

Мнениеот iAbuse » 23 Мар 2013, 13:06

За пореден път ми се случва админ EnergyStyle с някви финтифлюшки там , да ми слага наказания от сорта на ден седмица ... ей така квото му кефне ...
от както играя в сървъра , мисля че в понеделник го открих , това момченце явно е решило че не ме харесва и му преча някак си ...
бях кикван , слейва ме ако така реши за удачно след уникално бързата му и точна преценка ... гагван съм ... безброй много пъти ... за абсолютни безмислици ... да речем , че с някой сме се базикали на жена ... и сме си викали "ей жена" или дудо да речем ... тва е изключителни неприемливо и заслужаваш бан ... или кик или слей ...
Другото което ми направи впечатление беше "балансът" на момчето ... да речем , че ги млатим нечовешки и на типа му е писнало да го бият ... и прави баланс , който явно счита за правилен ... от едната страна 300 - 100 да речем ... от другата 100 - 300 (говорим за статистика фраг - умирания , ако случайно има някой който да не разбере) и може би след 6-7мият път , който ме премества 2ка ... буквално ми писва от админските му решения ... между другото помня , че битките бяха 8:1 или 8:2 ... до края (визирам бана си) бяха 8:10 ... и след като бях слейван , слапван ,преместван в спектатор , щото в "базата не можело да се стои" ... хахаха ... в смисъл ... човек тряа и да пикае нали ... а и има 30 секунди или незнам точно колко .. след които играта автоматично те изкарва ... има си правила нали ..?
И след като ми развали играта ... предполагам , че и тази на част от другите играчи също ... щото взеха да напускат ... и след незнам кой път на "остави ме да си играя бе човек" го попитах съвсем абсолютно искрено "ти тъп ли си?" и явно се е засегнал незнам ... получих бан за 1 ден ... и го приех като съвсем ясен отговор "тука става квото аз пожелая , когато го пожелая , играчите нямат никакво значение , освен моето мнение друго няма" възможно и нещо грешно да съм интерпретирал , незнам ...
И да се върнем на днешния проблем ...

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
obicham Mrusnica
2. Вашето IP:
93.152.187.84
3. Nickname на администратора:
EnergyStyle
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
Явно не зная как , кога и защо се слага бомба .. незнам той да каже ...
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
Не искам , че пак ше ми се обиди ... ;д
6. Демонстрация/Изображение:
http://dox.bg/files/dw?a=ba642baa7c
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
Dust2 Only
Аватар
iAbuse
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: obicham Mrusnica

Re: енерджи успя да ме накара да се регистрирам , аплодисмен

Мнениеот AmonRA » 23 Мар 2013, 14:12

явно още не си разбрал същината базикаите се на кафето или по скайп или пък по тел-а във сърварите са НЕДОПОСТИМИ Не занзурни изрази и "базици" прочети правилата за игра в сърварите и форума (y)
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Мнениеот iAbuse » 23 Мар 2013, 14:28

като сядаш да играеш цс се обличаш официално нещо .. или сядаш е така да разпуснеш да гръмнеш 1-2ма ... ;д
Аватар
iAbuse
Потребител
Потребител

Мнениеот AmonRA » 23 Мар 2013, 15:06

мн не точно сравнение по-скоро като сядам да играя цс не го правя със идеята да се правя на мъж и да псувам на ред зад клавиятурата :) а просто да распусна
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Мнениеот goran yordanov » 23 Мар 2013, 15:06

iAbuse , в сървърите играят и малки деца , разберете , че трябва да се спазва тона (и не говоря само за неприлични думи). Една среда с хора , които постоянно се "хейтват"/"дразнят" натоварва всички , а както каза обикновенния човек влиза да се разтовари.
7eamplay ftw!
Аватар
goran yordanov
Потребител
Потребител

Име в игра: leo

Мнениеот Energy Style ^ » 23 Мар 2013, 15:26

iAbuse написа:За пореден път ми се случва админ EnergyStyle с някви финтифлюшки там , да ми слага наказания от сорта на ден седмица ... ей така квото му кефне ...
от както играя в сървъра , мисля че в понеделник го открих , това момченце явно е решило че не ме харесва и му преча някак си ...
бях кикван , слейва ме ако така реши за удачно след уникално бързата му и точна преценка ... гагван съм ... безброй много пъти ... за абсолютни безмислици ... да речем , че с някой сме се базикали на жена ... и сме си викали "ей жена" или дудо да речем ... тва е изключителни неприемливо и заслужаваш бан ... или кик или слей ...
Другото което ми направи впечатление беше "балансът" на момчето ... да речем , че ги млатим нечовешки и на типа му е писнало да го бият ... и прави баланс , който явно счита за правилен ... от едната страна 300 - 100 да речем ... от другата 100 - 300 (говорим за статистика фраг - умирания , ако случайно има някой който да не разбере) и може би след 6-7мият път , който ме премества 2ка ... буквално ми писва от админските му решения ... между другото помня , че битките бяха 8:1 или 8:2 ... до края (визирам бана си) бяха 8:10 ... и след като бях слейван , слапван ,преместван в спектатор , щото в "базата не можело да се стои" ... хахаха ... в смисъл ... човек тряа и да пикае нали ... а и има 30 секунди или незнам точно колко .. след които играта автоматично те изкарва ... има си правила нали ..?
И след като ми развали играта ... предполагам , че и тази на част от другите играчи също ... щото взеха да напускат ... и след незнам кой път на "остави ме да си играя бе човек" го попитах съвсем абсолютно искрено "ти тъп ли си?" и явно се е засегнал незнам ... получих бан за 1 ден ... и го приех като съвсем ясен отговор "тука става квото аз пожелая , когато го пожелая , играчите нямат никакво значение , освен моето мнение друго няма" възможно и нещо грешно да съм интерпретирал , незнам ...
И да се върнем на днешния проблем ...

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
obicham Mrusnica
2. Вашето IP:
93.152.187.84
3. Nickname на администратора:
EnergyStyle
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
Явно не зная как , кога и защо се слага бомба .. незнам той да каже ...
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
Не искам , че пак ше ми се обиди ... ;д
6. Демонстрация/Изображение:
http://dox.bg/files/dw?a=ba642baa7c
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
Dust2 Only

1-во В сървъра лично аз не допускам цинизми! Поради простата причина че има малки деца по на 10 ,11г !
2-ро Не съм те местил спек ! местил съм те от по слабия отбор поради простата причина че, Не е приятно да те бият само и е мое задължение да гледам баланса на отбора ! Както си забелязал винаги играя към по слабия отбор !
3-то Виждам че ти е станало ясно Че, не трябва да ръсиш цинизми но го правиш на пук.Дори и след гаговете които съм ти слагал !
4-то [00:16:37] nasence ;]: ;ld
[00:16:38] nasence ;]: i oshte sbm na mnenie che trqa ti mahnat pravata
[00:16:45] nasence ;]: are she te hranq poiche v cs-a
[00:16:46] nasence ;]: haahaha
Този чат е от снощи просто е решил да прави на пук и да се истъкни колко може с цинизмите !

Сам си просиш наказанията ! Немога да те гагвам през 10 мин.Щом ти харесва нашата верига ще спазваш правилата !!! Ако ли не пак ще почиваш !

Офтопик:
И така и така си се регистрирал прочети правилата ако не си ги научил от мене !
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот Schweppes » 23 Мар 2013, 16:05

Офтопик:
Energy Style ^ написа:1-во В сървъра лично аз не допускам цинизми! Поради простата причина че има малки деца по на 10 ,11г !

Извинявам се за този offtopic , но не мисля че тези деца на по 10,11 години.. те първа ще научат тези цинизми от CS.. тия деца по на 10,11 години ги знаят тия цинизми по на 5,6 години.. братовчед ми е същият.. псува който му хване окото за най-малкото (на базик разбира се та той все още не осъзнава какво говори) а е на 5 години.. знаете го това но говорите глупости.. не че подкрепям тия псувни.. но такива базици между познати според мен не трябва да се взимат толкова на сериозно..
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
Schweppes
Потребител
Потребител

Име в игра: Нямам

Мнениеот Energy Style ^ » 23 Мар 2013, 16:10

Schweppes написа:
Офтопик:
Energy Style ^ написа:1-во В сървъра лично аз не допускам цинизми! Поради простата причина че има малки деца по на 10 ,11г !

Извинявам се за този offtopic , но не мисля че тези деца на по 10,11 години.. те първа ще научат тези цинизми от CS.. тия деца по на 10,11 години ги знаят тия цинизми по на 5,6 години.. братовчед ми е същият.. псува който му хване окото за най-малкото (на базик разбира се та той все още не осъзнава какво говори) а е на 5 години.. знаете го това но говорите глупости.. не че подкрепям тия псувни.. но такива базици между познати според мен не трябва да се взимат толкова на сериозно..

Чл. 2. Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!

Айде да те запозная и тебе с правилата на сървърите ;)
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот Schweppes » 23 Мар 2013, 16:16

Офтопик:
Абе.. ти си решил да се правиш на велик и да се заяждаш!? И за пореден път доказа че преди да напишеш нещо НЕ МИСЛИШ.. всъщност мислиш.. как да се заядеш.. аз това правило го знам, но просто това което каза в горния пост е написано без да се мисли.. не съм казал че е редно да се псуват.. точно обратното!!
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
Schweppes
Потребител
Потребител

Име в игра: Нямам

Мнениеот iAbuse » 23 Мар 2013, 16:17

Горане ... евала на тебе .. такива момчета и момичета според мен ... трябва да бъдат админи и да поддържат 1 сървър ... нормални готини хорица ...
Защо примерно с други админи нямам проблеми ... ами точно с тоя ...

Типи на тебе няа кво да ти се обяснявам ... че ше са големи обяснения докато спреш да плачеш и да се чувстваш обиден ;д и разбереш , че някои неща не са чак толкова сериозни ... като например цс-а и тва онова също ... и защо се чувстваш толкова лично засегнат ако те питат дали си тъп ... нали знаеш ... вдишай дълбоко , отпусни се и го дай маааалко по - през к*ра ..
Аватар
iAbuse
Потребител
Потребител

Следваща

Назад към Други