За пореден път ми се случва админ EnergyStyle с някви финтифлюшки там , да ми слага наказания от сорта на ден седмица ... ей така квото му кефне ...
от както играя в сървъра , мисля че в понеделник го открих , това момченце явно е решило че не ме харесва и му преча някак си ...
бях кикван , слейва ме ако така реши за удачно след уникално бързата му и точна преценка ... гагван съм ... безброй много пъти ... за абсолютни безмислици ... да речем , че с някой сме се базикали на жена ... и сме си викали "ей жена" или дудо да речем ... тва е изключителни неприемливо и заслужаваш бан ... или кик или слей ...
Другото което ми направи впечатление беше "балансът" на момчето ... да речем , че ги млатим нечовешки и на типа му е писнало да го бият ... и прави баланс , който явно счита за правилен ... от едната страна 300 - 100 да речем ... от другата 100 - 300 (говорим за статистика фраг - умирания , ако случайно има някой който да не разбере) и може би след 6-7мият път , който ме премества 2ка ... буквално ми писва от админските му решения ... между другото помня , че битките бяха 8:1 или 8:2 ... до края (визирам бана си) бяха 8:10 ... и след като бях слейван , слапван ,преместван в спектатор , щото в "базата не можело да се стои" ... хахаха ... в смисъл ... човек тряа и да пикае нали ... а и има 30 секунди или незнам точно колко .. след които играта автоматично те изкарва ... има си правила нали ..?
И след като ми развали играта ... предполагам , че и тази на част от другите играчи също ... щото взеха да напускат ... и след незнам кой път на "остави ме да си играя бе човек" го попитах съвсем абсолютно искрено "ти тъп ли си?" и явно се е засегнал незнам ... получих бан за 1 ден ... и го приех като съвсем ясен отговор "тука става квото аз пожелая , когато го пожелая , играчите нямат никакво значение , освен моето мнение друго няма" възможно и нещо грешно да съм интерпретирал , незнам ...
И да се върнем на днешния проблем ...
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
obicham Mrusnica
2. Вашето IP:
93.152.187.84
3. Nickname на администратора:
EnergyStyle
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
Явно не зная как , кога и защо се слага бомба .. незнам той да каже ...
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
Не искам , че пак ше ми се обиди ... ;д
6. Демонстрация/Изображение:
http://dox.bg/files/dw?a=ba642baa7c
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
Dust2 Only
енерджи успя да ме накара да се регистрирам , аплодисменти !
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
iAbuse - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: obicham Mrusnica
Re: енерджи успя да ме накара да се регистрирам , аплодисмен
явно още не си разбрал същината базикаите се на кафето или по скайп или пък по тел-а във сърварите са НЕДОПОСТИМИ Не занзурни изрази и "базици" прочети правилата за игра в сърварите и форума
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Only God Can Judge ME!!!
-
AmonRA - Потребител
- Име в игра: s0f*AmonRA
като сядаш да играеш цс се обличаш официално нещо .. или сядаш е така да разпуснеш да гръмнеш 1-2ма ... ;д
-
iAbuse - Потребител
мн не точно сравнение по-скоро като сядам да играя цс не го правя със идеята да се правя на мъж и да псувам на ред зад клавиятурата а просто да распусна
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Only God Can Judge ME!!!
-
AmonRA - Потребител
- Име в игра: s0f*AmonRA
iAbuse , в сървърите играят и малки деца , разберете , че трябва да се спазва тона (и не говоря само за неприлични думи). Една среда с хора , които постоянно се "хейтват"/"дразнят" натоварва всички , а както каза обикновенния човек влиза да се разтовари.
7eamplay ftw!
-
goran yordanov - Потребител
- Име в игра: leo
iAbuse написа:За пореден път ми се случва админ EnergyStyle с някви финтифлюшки там , да ми слага наказания от сорта на ден седмица ... ей така квото му кефне ...
от както играя в сървъра , мисля че в понеделник го открих , това момченце явно е решило че не ме харесва и му преча някак си ...
бях кикван , слейва ме ако така реши за удачно след уникално бързата му и точна преценка ... гагван съм ... безброй много пъти ... за абсолютни безмислици ... да речем , че с някой сме се базикали на жена ... и сме си викали "ей жена" или дудо да речем ... тва е изключителни неприемливо и заслужаваш бан ... или кик или слей ...
Другото което ми направи впечатление беше "балансът" на момчето ... да речем , че ги млатим нечовешки и на типа му е писнало да го бият ... и прави баланс , който явно счита за правилен ... от едната страна 300 - 100 да речем ... от другата 100 - 300 (говорим за статистика фраг - умирания , ако случайно има някой който да не разбере) и може би след 6-7мият път , който ме премества 2ка ... буквално ми писва от админските му решения ... между другото помня , че битките бяха 8:1 или 8:2 ... до края (визирам бана си) бяха 8:10 ... и след като бях слейван , слапван ,преместван в спектатор , щото в "базата не можело да се стои" ... хахаха ... в смисъл ... човек тряа и да пикае нали ... а и има 30 секунди или незнам точно колко .. след които играта автоматично те изкарва ... има си правила нали ..?
И след като ми развали играта ... предполагам , че и тази на част от другите играчи също ... щото взеха да напускат ... и след незнам кой път на "остави ме да си играя бе човек" го попитах съвсем абсолютно искрено "ти тъп ли си?" и явно се е засегнал незнам ... получих бан за 1 ден ... и го приех като съвсем ясен отговор "тука става квото аз пожелая , когато го пожелая , играчите нямат никакво значение , освен моето мнение друго няма" възможно и нещо грешно да съм интерпретирал , незнам ...
И да се върнем на днешния проблем ...
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
obicham Mrusnica
2. Вашето IP:
93.152.187.84
3. Nickname на администратора:
EnergyStyle
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
Явно не зная как , кога и защо се слага бомба .. незнам той да каже ...
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
Не искам , че пак ше ми се обиди ... ;д
6. Демонстрация/Изображение:
http://dox.bg/files/dw?a=ba642baa7c
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
Dust2 Only
1-во В сървъра лично аз не допускам цинизми! Поради простата причина че има малки деца по на 10 ,11г !
2-ро Не съм те местил спек ! местил съм те от по слабия отбор поради простата причина че, Не е приятно да те бият само и е мое задължение да гледам баланса на отбора ! Както си забелязал винаги играя към по слабия отбор !
3-то Виждам че ти е станало ясно Че, не трябва да ръсиш цинизми но го правиш на пук.Дори и след гаговете които съм ти слагал !
4-то [00:16:37] nasence ;]: ;ld
[00:16:38] nasence ;]: i oshte sbm na mnenie che trqa ti mahnat pravata
[00:16:45] nasence ;]: are she te hranq poiche v cs-a
[00:16:46] nasence ;]: haahaha
Този чат е от снощи просто е решил да прави на пук и да се истъкни колко може с цинизмите !
Сам си просиш наказанията ! Немога да те гагвам през 10 мин.Щом ти харесва нашата верига ще спазваш правилата !!! Ако ли не пак ще почиваш !
Офтопик:
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
- Schweppes
- Потребител
- Име в игра: Нямам
Schweppes написа:Офтопик:
Чл. 2. Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!
Айде да те запозная и тебе с правилата на сървърите
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
- Schweppes
- Потребител
- Име в игра: Нямам
Горане ... евала на тебе .. такива момчета и момичета според мен ... трябва да бъдат админи и да поддържат 1 сървър ... нормални готини хорица ...
Защо примерно с други админи нямам проблеми ... ами точно с тоя ...
Типи на тебе няа кво да ти се обяснявам ... че ше са големи обяснения докато спреш да плачеш и да се чувстваш обиден ;д и разбереш , че някои неща не са чак толкова сериозни ... като например цс-а и тва онова също ... и защо се чувстваш толкова лично засегнат ако те питат дали си тъп ... нали знаеш ... вдишай дълбоко , отпусни се и го дай маааалко по - през к*ра ..
Защо примерно с други админи нямам проблеми ... ами точно с тоя ...
Типи на тебе няа кво да ти се обяснявам ... че ше са големи обяснения докато спреш да плачеш и да се чувстваш обиден ;д и разбереш , че някои неща не са чак толкова сериозни ... като например цс-а и тва онова също ... и защо се чувстваш толкова лично засегнат ако те питат дали си тъп ... нали знаеш ... вдишай дълбоко , отпусни се и го дай маааалко по - през к*ра ..
-
iAbuse - Потребител
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2