Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админа Leo

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от админа Leo

Мнениеот scientific » 12 Апр 2013, 10:41

Admin написа:Може да го няма в правилата, но играч не може да седи спектатор, скоро ще го напиша и там. Основната причина е, че може да подсказва на някой. При условие, че има админ не виждам защо играча не му е споделил наблюдението си и той да вземе мерки а ако той откаже тогава вече може, но трябва да го докаже.

За демото на Албанеца не разбрах какъв е проблема, но нека темите не се мешат.

Има разлика от сървърите . как да подсказва в вар 3 , дм , гунгаме ? а и зависи колко хора има в сървъра ..
Изображение
Офтопик:
scientific
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: z1212121

Мнениеот Blizare_ » 12 Апр 2013, 11:13

По принцип е не се оставят играчи спектатор за дълго време поради следните причини.
- Може да подсказва.
- Заема място в сървъра. (когато е пълен)
беше отдавна ,мисля че Люси го каза.
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Име в игра: Blizare_

Мнениеот Report » 12 Апр 2013, 11:25

Blizare_ написа:По принцип е не се оставят играчи спектатор за дълго време поради следните причини.
- Може да подсказва.
- Заема място в сървъра. (когато е пълен)
беше отдавна ,мисля че Люси го каза.

DM - няма как да подсказва и особенно на тези два мапа - фай сноу и авп нещо сине му знам името
В сървъра имаше 4-5 човека т.е. не заема излишно място, а и може да гледа Админа примерно.

да така е, няма да споря за това. Дори и аз не оставям спектратори, но първо им пиша и след това ги премахвам, никога не съм писал по този начин
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот android » 12 Апр 2013, 14:00

Накрая излиза че ако Админ играе с хак не може да го гледат защото той ще киква постоянно ? Ами ако има Админ който не разбира от валл? - Пак ще Бъдете киквани . Само тука не може да се стои спектатор. Никъде другаде го няма това нещо.А Защо има тема Оплакване от хакери ? Как ще се оплачи някой от хакер като не го оставят спектатор или тя е направена само когато няма Админи. Каква ирония само .? .
Аватар
android
Потребител
Потребител

Име в игра: ne obi4am

Мнениеот SEXY_M » 12 Апр 2013, 14:24

scientific написа:То си личи като е aim .. но все пак трябва да се прави демо поне за 2-3 фрага

той не си направи даже и труда за да го погледне поне за айм, случката беше следната, въпросния играч играеше срещу Leo и в един даден момент видяхме бан за айм + валл е някой би ли ми обяснил как така решава този админ. Че някой ще е бан по негова преценка, че някой не може да седи spectar защото той така е бил казал. Лично към теб Leo.... има едни правила които някой хора са се мъчили да ги пишат, вземи прочети правилата за игра и тога ми кажи ТИ дали имаш право да ги нарушаваш, и ако случайно имаш право - какво ти го дава това право. Че си админ ли ????? Има хора който са много повече от теб с много повече опит и не си позволяват такива глупости като твоите, и когато видя в правилата да пише че е забранено да седя spectar тогава ще ме махаш!!!!! Защото аз кога съм ги прочел тези правила ти не си знаел явно какво означава CS, макар ли пак да си знаел какво означава amx_mod_x, нищо че си по голям от мен на години единствено!!!!
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот SEXY_M » 12 Апр 2013, 14:26

ABC написа:При явен хак(примерно speed) в 99% от случаите не правя демо.Демо правя когато гледам някой, който е под съмнение за аим, wall и др.Тогава всичко си му е по реда на нещата.Не става играч със спийд или аимбот да цепи целия сървър и ти да му правиш демо 4-5 мин....И Лео е прав, почти зад всички чужди ИП-та се подвизават зли хакери!

Съгласен съм до някъде. Въпрос към теб поне те знам какъв админ си и си признай. Банваш ли без да гледаш играча поне 10 сек???
Последна промяна KoMnoT на 12 Апр 2013, 14:59, променена общо 2 пъти
Причина: Не пиши две поредни мнения, използвай бутона "Промени"!
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот goran yordanov » 12 Апр 2013, 14:32

SEXY_M написа:
scientific написа:То си личи като е aim .. но все пак трябва да се прави демо поне за 2-3 фрага

той не си направи даже и труда за да го погледне поне за айм, случката беше следната, въпросния играч играеше срещу Leo и в един даден момент видяхме бан за айм + валл е някой би ли ми обяснил как така решава този админ. Че някой ще е бан по негова преценка, че някой не може да седи spectar защото той така е бил казал. Лично към теб Leo.... има едни правила които някой хора са се мъчили да ги пишат, вземи прочети правилата за игра и тога ми кажи ТИ дали имаш право да ги нарушаваш, и ако случайно имаш право - какво ти го дава това право. Че си админ ли ????? Има хора който са много повече от теб с много повече опит и не си позволяват такива глупости като твоите, и когато видя в правилата да пише че е забранено да седя spectar тогава ще ме махаш!!!!! Защото аз кога съм ги прочел тези правила ти не си знаел явно какво означава CS, макар ли пак да си знаел какво означава amx_mod_x, нищо че си по голям от мен на години единствено!!!!

Ти май се превъзбуди, нещо мъжката ти гордост проговори?
Ти въобще не ме познаваш, тази игра доста години съм я играл на по-високо ниво от общ сървър, не искам да споря с такива като теб.
Аз съм бил админ още като нямаше такива истории като амх ,а няколко човека знаехме rcon-a.И то в сървъри който не падаха под 30 човека/24 часа.
Нито ти, нито Report сте редовни в ДМ не разбирам каква е тази критика, според мен проблема е друг и той не е с мен.
Успяхте да направите от мухата слон, поради ваша си цел.
Хайде да спрем, и колегите да заключат темата.
Ако Report има възражения към мен, пусни тема в Админ форума, няма нужда всички да ни слушат.
7eamplay ftw!
Аватар
goran yordanov
Потребител
Потребител

Име в игра: leo

Мнениеот SEXY_M » 12 Апр 2013, 14:37

Admin написа:Може да го няма в правилата, но играч не може да седи спектатор, скоро ще го напиша и там. Основната причина е, че може да подсказва на някой. При условие, че има админ не виждам защо играча не му е споделил наблюдението си и той да вземе мерки а ако той откаже тогава вече може, но трябва да го докаже.

За демото на Албанеца не разбрах какъв е проблема, но нека темите не се мешат.

Люси, моето уважение но това е DM и маппа е голям толкова че ако подсказвам ще го заобиколят от две страни ;) хайде да се върнем към ситуацията а не да разтягаме теми и фрази. Той лично Той къде видя в правилата че има право да ме махне кажете ми къде го е видял това??? Аз ако съм го видял няма да пускам оплакване от админ който си прави каквото той реши а не това което му е наредено от така наречените правила!!!! Хайде малко да си поговорим малко по директно вече. Това ли е човека който си измисля правилата и да ми казва:
Leo: q nemi spori
Leo: se mi e 1

дайте да се върнем към темата ми, какво е това държание от него???? Знаете много добре че реша ли ще го хвана в такива издънки че ще трябва да сменявате всички правила за да излезе чист ;)
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот goran yordanov » 12 Апр 2013, 14:51

Аха ясно, къде бил проблема :)
Държим да се злепоставяме,ок кажете по рано.
Като гледам вашата комбина с Репорт, целта ви не е просто да ми сложат предупреждение, а да се покаже пред хората колко сме "зле" админите. Само се чудя, кой има полза от това.
Разбирам, защо колеги които си вършеха добре работата се отказаха от правата си, заради такива постоянни разправии.
Аз ако съм нарушил правилата, е било в полза на сървъра, а не в моя.И ще си нося отговорността за това.
7eamplay ftw!
Аватар
goran yordanov
Потребител
Потребител

Име в игра: leo

Мнениеот uzurpatorka » 12 Апр 2013, 15:07

Нито ще защитавам някой,нито ще нападам някой.
Ще изкажа моето личнo мнение.
По принцип аз също не държа играчи спек,освен ако не ми пишат "Не ме кик,след малко се връщам" или нещо такова.
Когато има админ вътре няма нужда играча да стои спек,може само да каже кой го съмнява.
Имала съм случаи,в които даден играч излиза спек,аз го виждам понеже постоянно натискам таб,не го киквам,защото в повечето случаи след около минута играча ми пише "Тоя ме съмнява.Ще го погледнеш ли?"
И след това играча си влиза в игра.

android написа:Накрая излиза че ако Админ играе с хак не може да го гледат защото той ще киква постоянно ? Ами ако има Админ който не разбира от валл? - Пак ще Бъдете киквани . Само тука не може да се стои спектатор. Никъде другаде го няма това нещо.А Защо има тема Оплакване от хакери ? Как ще се оплачи някой от хакер като не го оставят спектатор или тя е направена само когато няма Админи. Каква ирония само .? .

Темата оплакване от хакери е,когато няма админ в игра,играча да му направи демо и да го предостави,ако има желание естесвено.
А когато даден играч се съмнява в някой админ,може да му каже да не го кик(както съм написала горе)за малко,без да му казва,че ще го гледа естествено и да му направи демо.Когато кажеш не ме кик за малко,админа няма да те кикне,поне аз не бих го направила.
Последна промяна uzurpatorka на 13 Апр 2013, 13:25, променена общо 1 път
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
Аватар
uzurpatorka
Потребител
Потребител

Име в игра: uzurpatorka

ПредишнаСледваща

Назад към Други