SEXY_M написа:scientific написа:То си личи като е aim .. но все пак трябва да се прави демо поне за 2-3 фрага
той не си направи даже и труда за да го погледне поне за айм, случката беше следната, въпросния играч играеше срещу Leo и в един даден момент видяхме бан за айм + валл е някой би ли ми обяснил как така решава този админ. Че някой ще е бан по негова преценка, че някой не може да седи spectar защото той така е бил казал. Лично към теб Leo.... има едни правила които някой хора са се мъчили да ги пишат, вземи прочети правилата за игра и тога ми кажи ТИ дали имаш право да ги нарушаваш, и ако случайно имаш право - какво ти го дава това право. Че си админ ли ????? Има хора който са много повече от теб с много повече опит и не си позволяват такива глупости като твоите, и когато видя в правилата да пише че е забранено да седя spectar тогава ще ме махаш!!!!! Защото аз кога съм ги прочел тези правила ти не си знаел явно какво означава CS, макар ли пак да си знаел какво означава amx_mod_x, нищо че си по голям от мен на години единствено!!!!
Ти май се превъзбуди, нещо мъжката ти гордост проговори?
Ти въобще не ме познаваш, тази игра доста години съм я играл на по-високо ниво от общ сървър, не искам да споря с такива като теб.
Аз съм бил админ още като нямаше такива истории като амх ,а няколко човека знаехме rcon-a.И то в сървъри който не падаха под 30 човека/24 часа.
Нито ти, нито Report сте редовни в ДМ не разбирам каква е тази критика, според мен проблема е друг и той не е с мен.
Успяхте да направите от мухата слон, поради ваша си цел.
Хайде да спрем, и колегите да заключат темата.
Ако Report има възражения към мен, пусни тема в Админ форума, няма нужда всички да ни слушат.