Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ zxcv ;>

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от админ zxcv ;>

Мнениеот Osama » 18 Апр 2013, 11:43

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:Az Sym Be !
2. Вашето IP:88.87.21.104
3. Nickname на администратора:zxcv ;>
4. Нарушеното правило - №6 №10 №2 №11 №13 №15
5.Разяснение:Получих бан, без причина :

- Играехме с колегата ми сутринта CS на de_dust2! Бяхме само аз и колегата ми! Като аз бях CT, а колегата ми беше T. Влиза въпросният админ и първото нещо което направи беше да ПРЕХВЪРЛИ ( Osama ) терорист. Причината която той даде беше за да направи "БАЛАНС" на отборите. Тъй като той влиза в играта и имам 1 CT : 1 Т той може сам да влезе където си прецени, а не да ни прехвърля където си иска той.

- След като ни метна там където си искаше той се пусна автоматичен вотемап от сървъра и гласувахме да е aztec, но пак по негови оправдания той смени картата на italy! Причината която каза е че картата била много голяма! Всяка една карта на класик е голяма за 1vs1, но както сме се разбрали на dust2 да минаваме само ЯРД така и на азтек може да минаваме само по мост ПРИМЕРНО!

- След което ние почнахме да недоволстваме, защото аз му казах че не може той да ми казва какъв ще играя и да ме мята където си иска! И той реши, че трябва да ми сложи бан, но е толкова "ЧИТАВ АДМИН" , че сложи бан на колегата ми. След което колегата ми 30 минути нямаше как да влезе да играе!

- Причините дадени за бана не са реални, а измислени!

Код за потвърждение: Избери целия код
Име:  Az Sym Be ! | Админ:  zxcv ;> | Дата:  18/04/2013г. - 09:40 | Причина:  Masovo obijda men i verigata | Продължителност:  30

- Не е нормално да има такива администратори които да развалят играта на другите играчи. И не аз съм виновен за това, че после почнах да му се пречкам докато играе,а самия той с действията си! При положение, че двама човека сме си намерили сървър от 2 седмици и играем тук и смятате че е нормално това което прави ние може винаги да сменим сървъра.

6. Демонстрация/Изображение: Смятам че самия администратор може да даде демо с причината на бана на колегата ми. И да обясни защо злоупотребява с правата си като сменя карти по негов вкус и прехвърля играчи по негов вкус!

7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming Classic
Аватар
Osama
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Osama

Re: Оплакване от админ zxcv ;>

Мнениеот Report » 18 Апр 2013, 12:06

дай и ти демо, все пак ти се оплакваш. А относно бана на колегата ти Админа поиска да бъде премахнт поради техническа грешка.
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот Energy Style ^ » 18 Апр 2013, 12:18

Бана ти е махнат както каза горе колегата станало е грешка :) Приятен ден
Репорт вместо да дава демо може направо да локнеш темата всичко е наред :)
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот SEXY_M » 18 Апр 2013, 12:20

Energy Style ^ написа:Бана ти е махнат както каза горе колегата станало е грешка :) Приятен ден
Репорт вместо да дава демо може направо да локнеш темата всичко е наред :)

Хора всеки ден виждам това "станало е грешка" какво става с наказанията ?!?!?!?!
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот Osama » 18 Апр 2013, 12:31

Какви грешки какви 5 лева бе? Човека си изтърпя бана от 30 минути и не е бил махан. Админа злоупотребява с правата си и трябва да му се махнат правата. Какъв сървър е това да те правят на маймуна и да сменят картата на каквото им скимне!

http://dox.bg/files/dw?a=3887e0d92f
Аватар
Osama
Потребител
Потребител

Мнениеот IYI » 18 Апр 2013, 13:03

Осама сигурен ли си,че това е демото което трябва да качиш ???? Аз мисля,че това демо не отговаря на обвиненията които отправяш !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот SEXY_M » 18 Апр 2013, 13:09

Osama написа:Какви грешки какви 5 лева бе? Човека си изтърпя бана от 30 минути и не е бил махан. Админа злоупотребява с правата си и трябва да му се махнат правата. Какъв сървър е това да те правят на маймуна и да сменят картата на каквото им скимне!

http://dox.bg/files/dw?a=3887e0d92f

Това демо няма нищо общо със ситуацията !!!
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот Osama » 18 Апр 2013, 13:12

Може демото да не точно това до сега не съм работил с темота! Но ситуацията няма нужда да се дава демо админа сам да обясни какво е правил!
Аватар
Osama
Потребител
Потребител

Мнениеот SEXY_M » 18 Апр 2013, 13:16

Osama написа:Може демото да не точно това до сега не съм работил с темота! Но ситуацията няма нужда да се дава демо админа сам да обясни какво е правил!

Има си образец по който трябва да се пусне оплакването
За оплакване от Админ:
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора:
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството:

в точка 6 пише че трябва да се качи демо или снимка която да доказва това от което се оплакваш, според мен темата по този начин ще ти отиде в коша след като обвиняваш някого без доказателства :)
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот Osama » 18 Апр 2013, 13:29

Име: Az Sym Be ! | Админ: zxcv ;> | Дата: 18/04/2013г. - 09:40 | Причина: Masovo obijda men i verigata | Продължителност: 30

Това е доказателството , че играча е баннат в един нормален сървър админа трябва да си носи последствията! Най-малкото трябва да обясни за какво е баннат играча!
Аватар
Osama
Потребител
Потребител

Следваща

Назад към Погрешни банове