1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:Az Sym Be !
2. Вашето IP:88.87.21.104
3. Nickname на администратора:zxcv ;>
4. Нарушеното правило - №6 №10 №2 №11 №13 №15
5.Разяснение:Получих бан, без причина :
- Играехме с колегата ми сутринта CS на de_dust2! Бяхме само аз и колегата ми! Като аз бях CT, а колегата ми беше T. Влиза въпросният админ и първото нещо което направи беше да ПРЕХВЪРЛИ ( Osama ) терорист. Причината която той даде беше за да направи "БАЛАНС" на отборите. Тъй като той влиза в играта и имам 1 CT : 1 Т той може сам да влезе където си прецени, а не да ни прехвърля където си иска той.
- След като ни метна там където си искаше той се пусна автоматичен вотемап от сървъра и гласувахме да е aztec, но пак по негови оправдания той смени картата на italy! Причината която каза е че картата била много голяма! Всяка една карта на класик е голяма за 1vs1, но както сме се разбрали на dust2 да минаваме само ЯРД така и на азтек може да минаваме само по мост ПРИМЕРНО!
- След което ние почнахме да недоволстваме, защото аз му казах че не може той да ми казва какъв ще играя и да ме мята където си иска! И той реши, че трябва да ми сложи бан, но е толкова "ЧИТАВ АДМИН" , че сложи бан на колегата ми. След което колегата ми 30 минути нямаше как да влезе да играе!
- Причините дадени за бана не са реални, а измислени!
- Код за потвърждение: Избери целия код
Име: Az Sym Be ! | Админ: zxcv ;> | Дата: 18/04/2013г. - 09:40 | Причина: Masovo obijda men i verigata | Продължителност: 30
- Не е нормално да има такива администратори които да развалят играта на другите играчи. И не аз съм виновен за това, че после почнах да му се пречкам докато играе,а самия той с действията си! При положение, че двама човека сме си намерили сървър от 2 седмици и играем тук и смятате че е нормално това което прави ние може винаги да сменим сървъра.
6. Демонстрация/Изображение: Смятам че самия администратор може да даде демо с причината на бана на колегата ми. И да обясни защо злоупотребява с правата си като сменя карти по негов вкус и прехвърля играчи по негов вкус!
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming Classic