Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Некоректен бан от админ ABC

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Некоректен бан от админ ABC

Мнениеот PhantomLord » 04 Юни 2013, 20:01

ViSiOn написа:Така е прав си и при теб няма грешка :) Не можем да слушаме по цял ден всякакви извинения... пример аз от къде да знам как му е интернета :D

Лелеее,колко смешно. (giggle)

Не е лошо,некой да заключи темата,че накрая ше си изкарам некое предупреждение.
Аватар
PhantomLord
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: PhantomLord

Мнениеот ABC » 04 Юни 2013, 20:13

Виж сега, никога не съм имал лоши намерения към теб.Знаеш, че като бяхме колеги сме си помагали и разбирали.Ако мислиш да псуваш по форума и да се правим на велики пред компа по-добре недей.
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
Аватар
ABC
Потребител
Потребител

Име в игра: ABC

Мнениеот dzak » 04 Юни 2013, 20:21

Офтопик:
Един не направи едно сърдечно извинение. При положение, че админа явно не може да различи хакер, а показва, че може да баннва, какво отношение искате? Както казаха, затваряме темата, за да не разтваряме локуми. Бана вече е премахнат.

ABC написа:Заглавие: Некоректен бан от админ ABC

dzak написа:Един не направи едно сърдечно извинение. При положение, че админа явно не може да различи хакер, а показва, че може да баннва, какво отношение искате? Както казаха, затваряме темата, за да не разтваряме локуми. Бана вече е премахнат.

Ти въобще за какво пишеш по темата ?
Аз хакери различавам и бана е сложен за непредоставени снимки.Имах съмнения и му направих снимки...той отказа да ми ги прати по скайп! Следователно си има правила за такива работи.Не се взимай толкова на сериозно....това е просто една игра, а ние сме хора.Понеже си форум-модератор твоето мнение винаги е последно...защо не остави отключена темата да се защитя от твоите нападки?
Ако толкова се съмняваш в моите способности можеш да ми поискаш правата публично !!!

Ето, отключил съм темата, за да се "защитава" админа. Къде изобщо виждаш, че може да използва хак играча? Всички гледате, когато някой направи повече фрагове и веднага снимки и банове, колкото да се развали кефа на даден играч и да го карате да качва и праща разни неща. Това се случва всеки ден и за мен това е неразличване на хакове или несериозно отношение.
Аз чистосърдечно заявявам, че повече теми няма да заключвам и да се намесвам и си пишете и "защитавайте" колкото искате.
Последна промяна KoMnoT на 04 Юни 2013, 22:02, променена общо 1 път
Причина: offtopic
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот ABC » 04 Юни 2013, 21:52

Офтопик:
Не, ти чисто и просто винаги си нападал админите.С други как нямам проблеми...има съмнителни моменти, правя му снимки и го местя SPEC.Питам го дали ще ми прати снимки без да излиза от ЦС и той ми заявява, че снимки няма да ми качи и ако искам да го бан(има го на снимка).
Ако наистина мислиш, че не ставам за админ ми поискай правата(знаеш от кой) или публично с тема !!!

пп И аз да се изкажа малко...Ти също не ставаш за Форум Модератор !
Последна промяна KoMnoT на 04 Юни 2013, 22:02, променена общо 1 път
Причина: offtopic
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
Аватар
ABC
Потребител
Потребител

Име в игра: ABC

Мнениеот KoMnoT » 04 Юни 2013, 21:55

Дзак, АBC е добър админ, а и за такива дискусии си има определен подфорум. Няма нужда всички да присъстват на душеизлеянията ни! Считам темата за приключена и заключвам.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
Аватар
KoMnoT
Потребител
Потребител

Име в игра: KoMnoT

Предишна

Назад към Погрешни банове