Малко промяна
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Re: Малко промяна
Сега Руми е доста заета, но като може ще каже кое ще направи и кое няма да може да стане
-
Admin - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: demon
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
Ето и промените;
1.Добавени са 3-те липсващи оръжия - tmp, mac10 и sg550.
2.Променени са някои нива на оръжията.
3. Включен е приятелския огън в последното ниво.
1.Добавени са 3-те липсващи оръжия - tmp, mac10 и sg550.
2.Променени са някои нива на оръжията.
2 Убийства
glock18, usp ,p228 ,deagle ,fiveseven ,elite ,m3 ,xm1014 ,tmp ,mac10 ,mp5navy ,ump45
3 Убийства
p90 ,galil ,famas ,ak47 ,scout ,m4a1 ,sg552 ,aug
4 убийства
m249 awp ,sg550 ,g3sg1
1 убийство
hegrenade ,knife
3. Включен е приятелския огън в последното ниво.
-
Valkyria - Администратор
Благодаря все пак че сте взели малко акъл от мен Само не ми допада приятелския огън накрая ,ма нека така да остане,че да не стане и спор и за това.А до амините който ме наблюдават да ли да взема да пусна сега хак защото съм без права,споко момчета не съм хлапе ,даже днес помогнах да се залови хакер с ник big bos ,като намерих админ по сърварите Vilio Otka4i ,та той го банна.Все пак съм пич,помагаме и без права.Благодаря че изпълнихте мойта прещявка и на някой други играчи и направихте сървара Gungame още по-добър за игра
-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
Fox82 написа:Благодаря все пак че сте взели малко акъл от мен Само не ми допада приятелския огън накрая ,ма нека така да остане,че да не стане и спор и за това.А до амините който ме наблюдават да ли да взема да пусна сега хак защото съм без права,споко момчета не съм хлапе ,даже днес помогнах да се залови хакер с ник big bos ,като намерих админ по сърварите Vilio Otka4i ,та той го банна.Все пак съм пич,помагаме и без права.Благодаря че изпълнихте мойта прещявка и на някой други играчи и направихте сървара Gungame още по-добър за игра
И на мен не ми харесва приятелския огън накрая но се съобразих със желанието на морти, анти и компот
-
Valkyria - Администратор
Valkyria написа:И на мен не ми харесва приятелския огън накрая но се съобразих със желанието на морти, анти и компот
От името на тройната коалиция имаш едно голямо БЛАГОДАРЯ
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
Valkyria написа:Fox82 написа:Благодаря все пак че сте взели малко акъл от мен Само не ми допада приятелския огън накрая ,ма нека така да остане,че да не стане и спор и за това.А до амините който ме наблюдават да ли да взема да пусна сега хак защото съм без права,споко момчета не съм хлапе ,даже днес помогнах да се залови хакер с ник big bos ,като намерих админ по сърварите Vilio Otka4i ,та той го банна.Все пак съм пич,помагаме и без права.Благодаря че изпълнихте мойта прещявка и на някой други играчи и направихте сървара Gungame още по-добър за игра
И на мен не ми харесва приятелския огън накрая но се съобразих със желанието на морти, анти и компот
Не че не ми харесва чак толкова ,обаче излиза малък незначителен проблем сега като гледам.При преятелския огън накрая някой от играчите започват нарочно да дупчат свойте съотборници,кой за кеф ,кой че бот и незнае какво става,друг пък прави тактика ако е близо до водищия на оръжие и е от неговия тим нарочно го източва,за да не може да вземе играта.Затова предлагам или да се въведе кик или слай,за тия кадето убиват свойте съотборници,или най-добре е да само приятелския огън на тези който остават на Граната.Помислете и погледайте играта да видите че съм прав
-
Fox82 - Потребител
Играл съм такъв вариант -> убиваш твой и сървъра те slay, като естествено си 1 ниво назад. Възможно е да е от настройките на мода.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:Играл съм такъв вариант -> убиваш твой и сървъра те slay, като естествено си 1 ниво назад. Възможно е да е от настройките на мода.
Ще обесня защо е по-добре даже да има приятелски огън само за тези който са на Граната, за да им е по трудно.Защото като има приятелски огън за всички ,аз лично мога да направя така че почна да дебя играча например ако е от моя отбор и е стигнал на ниво Граната или Нож, да почна нарочно да го дупчя без даже да го убивам като си седя в нашта базата и да не му дам шанс той да спечели .По тоя начин който е сега, по слабите играчи им се занижава шанса да успеят още повече.Затова само на тези който са на Граната или Нож да има приятелски огън.Това е най чесно и трудно.
-
Fox82 - Потребител
Назад към Предложения за CS MegaGaming GunGame