Офтопик:
Valkyria написа:Проблема е че цялото им село е на 1 IP става въпрос за село Соколец, Бургаско
Страшен доставчик имат Каква ли им е интернет скороста щом цялото село са на един айпи адрес
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
[Anti]Killer написа:Офтопик:
Fox82 написа:[Anti]Killer написа:Офтопик:
Това е лъжа няма как да са на едно IP няма такъв доставчик в света.Просто се преведете какво значи IP и ще разберете че лъжат,иначе скороста трябва да е толкова слаба че няма да може да влезе и сайт ,камо ли в игра.Най много да са 2 човека на IP и то ако са в една къща и с рутер,иначе забранено на интернер доставчика да предлага 1 IP на цяло село или квартал.Просто някой е играл с хак и някой иска да отърве приятеля си като лъже,тоя номер е много стар дано не се хващате на него.
ABC написа:2004-5 година бях на такъв доставчик, където в 60-70% от времето сме били към 10 човека вързани.Имаше сайтове на които ми изписваше, че има повече от 10 потребителя с такова ИП и не ме допускаше.Уверил съм се лично(с помощта на приятели), че имаме едно и също ИП.След време това беше оправено, но като за начало беше адски неудобно.Става въпрос за малък квартал/район, не за цял град.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта