Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Потребители с едно и също IP

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Потребители с едно и също IP

Мнениеот [Anti]Killer » 01 Юли 2013, 17:47

Офтопик:
Valkyria написа:Проблема е че цялото им село е на 1 IP :D става въпрос за село Соколец, Бургаско

Страшен доставчик имат :D Каква ли им е интернет скороста щом цялото село са на един айпи адрес :D
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: [Anti]Killer

Мнениеот Fox82 » 01 Юли 2013, 20:29

[Anti]Killer написа:
Офтопик:
Valkyria написа:Проблема е че цялото им село е на 1 IP :D става въпрос за село Соколец, Бургаско

Страшен доставчик имат :D Каква ли им е интернет скороста щом цялото село са на един айпи адрес :D

Това е лъжа няма как да са на едно IP няма такъв доставчик в света.Просто се преведете какво значи IP и ще разберете че лъжат,иначе скороста трябва да е толкова слаба че няма да може да влезе и сайт ,камо ли в игра.Най много да са 2 човека на IP и то ако са в една къща и с рутер,иначе забранено на интернер доставчика да предлага 1 IP на цяло село или квартал.Просто някой е играл с хак и някой иска да отърве приятеля си като лъже,тоя номер е много стар дано не се хващате на него.
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот goran yordanov » 01 Юли 2013, 20:31

Fox82 написа:
[Anti]Killer написа:
Офтопик:

Това е лъжа няма как да са на едно IP няма такъв доставчик в света.Просто се преведете какво значи IP и ще разберете че лъжат,иначе скороста трябва да е толкова слаба че няма да може да влезе и сайт ,камо ли в игра.Най много да са 2 човека на IP и то ако са в една къща и с рутер,иначе забранено на интернер доставчика да предлага 1 IP на цяло село или квартал.Просто някой е играл с хак и някой иска да отърве приятеля си като лъже,тоя номер е много стар дано не се хващате на него.

Тук става дума, че излизат през един и същи Публичен адрес, възможно е естествено.
7eamplay ftw!
Аватар
goran yordanov
Потребител
Потребител

Име в игра: leo

Мнениеот ABC » 01 Юли 2013, 20:46

2004-5 година бях на такъв доставчик, където в 60-70% от времето сме били към 10 човека вързани.Имаше сайтове на които ми изписваше, че има повече от 10 потребителя с такова ИП и не ме допускаше.Уверил съм се лично(с помощта на приятели), че имаме едно и също ИП.След време това беше оправено, но като за начало беше адски неудобно.Става въпрос за малък квартал/район, не за цял град.
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
Аватар
ABC
Потребител
Потребител

Име в игра: ABC

Мнениеот izroda » 01 Юли 2013, 20:49

ABC написа:2004-5 година бях на такъв доставчик, където в 60-70% от времето сме били към 10 човека вързани.Имаше сайтове на които ми изписваше, че има повече от 10 потребителя с такова ИП и не ме допускаше.Уверил съм се лично(с помощта на приятели), че имаме едно и също ИП.След време това беше оправено, но като за начало беше адски неудобно.Става въпрос за малък квартал/район, не за цял град.

(y) (y) Но другите колеги не вярват !!!
Подписът е твърде голям
Изображение
Изображение
Изображение
-------------------------------------------------------------------------------
КОГАТО ЧУВАШ МОЯ ГЛАС И СЕ КЕФИШ НА МАРС
-------------------------------------------------------------------------
Изображение

CS MegaGaming DeathMatch
Аватар
izroda