1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming/ mrtv
2. На колко години сте./23
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming/повече от 6 месеца
4. От колко време играете ЦС./12 години
5. Предишен опит като Админ./да
6. Колко време ще прекарвате в сървъра./повече от 3 часа
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/dust2 only
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming/по принцип играя само в д2 и ми се е случвало да има хакер, но да няма админ
9. Скайп за обратна връзка./edko.vasilev
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming/не съм сигурен, но може би никого
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/предимно подавам сигнал лично на админите
Кандидатура за админ от mrtv
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
22 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
-
mrtv - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: mrtv
Re: Кандидатура за админ от mrtv
Много ти е рано момче тука има играчи които чакат от години
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
Не мога да ти дам положителен глас,наспамил си целия форум,за да можеш да пуснеш кандидатура,а си регистриран от доста време.Нямам и никакво впечатление от теб,не помня да си докладвал за хакери,поне и на мен.
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-
uzurpatorka - Потребител
- Име в игра: uzurpatorka
Не съм те виждал да псуваш,определено си добър играч,много редовен,според мен трябва да ти се даде шанс Успех!
-
TPEBA - Потребител
- Име в игра: BARSTARz//rusnaKOZ
Всички знаят,че съм винаги безпристрастен и изразявам директно мненията си.Добър играч си и много добре разпознаваш хакерите,подавал си ми много сигнала по време на игра.Някой от тях бяха със забавяне,че вече правех демо,но го оценявам.Означава,че следиш играта и при едно съмнително убийство веднага започваш да следиш въпросния,а не мрънкаш веднага като повечето деца.Когато си сигурен тогава използваш админ чата за да съобщиш.Категорично смятам,че ще се справиш много по добре от някой колеги.Трябва обаче да си зададеш въпроса:Струва ли си и за какво ти е да се занимаваш?Щото освен за хак трябва да следиш за баланс,за обиди и заяждания и тези неща ти пречат на играта и на забавлението.Дъст2 почти постоянно има админ онлине.Знаеш казваш проблема и веднага го решаваме.Помисли си щото според мен не ти трябва това,приятелски ти го казвам.
По кандидатурата давам естествено ЗА. И за разлика от повечето нося отговорност за този положителен глас и знам,че играча няма да ме разочарова мен и целия ни екип.
По кандидатурата давам естествено ЗА. И за разлика от повечето нося отговорност за този положителен глас и знам,че играча няма да ме разочарова мен и целия ни екип.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
Careful написа:Всички знаят,че съм винаги безпристрастен и изразявам директно мненията си.Добър играч си и много добре разпознаваш хакерите,подавал си ми много сигнала по време на игра.Някой от тях бяха със забавяне,че вече правех демо,но го оценявам.Означава,че следиш играта и при едно съмнително убийство веднага започваш да следиш въпросния,а не мрънкаш веднага като повечето деца.Когато си сигурен тогава използваш админ чата за да съобщиш.Категорично смятам,че ще се справиш много по добре от някой колеги.Трябва обаче да си зададеш въпроса:Струва ли си и за какво ти е да се занимаваш?Щото освен за хак трябва да следиш за баланс,за обиди и заяждания и тези неща ти пречат на играта и на забавлението.Дъст2 почти постоянно има админ онлине.Знаеш казваш проблема и веднага го решаваме.Помисли си щото според мен не ти трябва това,приятелски ти го казвам.
И аз съм на това мнение +1 и от мен.Успех.
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
И той и сестра му цъкат редовно, стабиляги са и 2-мата... От мен имаш ДА ! Успех ...
"Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах" -Paul Walker
-
Hammerfall` - Потребител
- Име в игра: Hammerfall`
Момчето се държи добре, по играта му се познава, че различава хакерите, отговаря на всички изисквания - какво повече да кажа... освен едно ЗА. Желая ти успех.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
uzurpatorka написа:Не мога да ти дам положителен глас,наспамил си целия форум,за да можеш да пуснеш кандидатура,а си регистриран от доста време.Нямам и никакво впечатление от теб,не помня да си докладвал за хакери,поне и на мен.
Против съм и аз! Тези ти мнения си ги направил за 3 дена само и единствено за да можеш да си пуснеш кандидатурата и това изобщо не ми харесва.
-
XeLL4o - Потребител
- Име в игра: XeLL4o
XeLL4o написа:uzurpatorka написа:Не мога да ти дам положителен глас,наспамил си целия форум,за да можеш да пуснеш кандидатура,а си регистриран от доста време.Нямам и никакво впечатление от теб,не помня да си докладвал за хакери,поне и на мен.
Против съм и аз! Тези ти мнения си ги направил за 3 дена само и единствено за да можеш да си пуснеш кандидатурата и това изобщо не ми харесва.
Какво общо имат мненията с преценката ми за хакери и постоянството ми в игра ?
-
mrtv - Потребител
- Име в игра: mrtv
22 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Неодобрени кандидатури