1. Вашето име в сайта
- Mr.Black
2. От кой се оплаквате
- Report
3. Ясно и точно оплакване, подкрепено с доказателство.
Report написа:Следващите предупреждения са направени от администратор или модератор на форума.Там където нямаш Права и Привилегии да коментираш, не го прави!
Предупреждението ми е наложено,поради незнайна причина.Имах и банове,но тях няма да коментирам.Смятам,че предупреждението е безпочвено и неоснователно и че не съм виновен.Причината за предупреждението е посочена: "Там където нямаш Права и Привилегии да коментираш,не го прави!",смятам,че всеки потребител на вашия сайт има право и привилегия да използва публичния чат,който е в началото на сайта.Причината,поради която се е подразнил този администратор е вероятно хумористичния ми коментар,който поставих след неговия (за мен си е хумористичен,за други може и да не е).
Виж.
Администратора прави едно силно заплашително обръщение към всички,където казва,че АБСОЛЮТНО всички ще подлежат на наказание в същото време той нарушава правило от собствения му форум.След което,както виждате на снимката на мен ми става смешно и пиша коментара,след който слагам знак(емотиконка) за смях (:Д),от което става ясно,че си правя шега (как тъпо звучи)...Дори вашия колега от Екип банове "ViSiOn" я разбира и слага едно ":D" след моя коментар,но администратора,трябваше да си придаде важност мъничко и да се заяде с мен,чиста доза заяждане,без грам основание.Не смятам,че подобен коментар би породил подобно отношение и такова безпочвено предупреждение : ).
Офтопик: