Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Report [Предупреждение]

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от Report [Предупреждение]

Мнениеот Mr.Black » 27 Авг 2013, 22:36

За оплакване от Форум Модератор:
1. Вашето име в сайта
- Mr.Black
2. От кой се оплаквате
- Report
3. Ясно и точно оплакване, подкрепено с доказателство.

Report написа:Следващите предупреждения са направени от администратор или модератор на форума.
Там където нямаш Права и Привилегии да коментираш, не го прави!

Предупреждението ми е наложено,поради незнайна причина.Имах и банове,но тях няма да коментирам.Смятам,че предупреждението е безпочвено и неоснователно и че не съм виновен.Причината за предупреждението е посочена: "Там където нямаш Права и Привилегии да коментираш,не го прави!",смятам,че всеки потребител на вашия сайт има право и привилегия да използва публичния чат,който е в началото на сайта.Причината,поради която се е подразнил този администратор е вероятно хумористичния ми коментар,който поставих след неговия (за мен си е хумористичен,за други може и да не е).
Виж.
Администратора прави едно силно заплашително обръщение към всички,където казва,че АБСОЛЮТНО всички ще подлежат на наказание в същото време той нарушава правило от собствения му форум.След което,както виждате на снимката на мен ми става смешно и пиша коментара,след който слагам знак(емотиконка) за смях (:Д),от което става ясно,че си правя шега (как тъпо звучи)...Дори вашия колега от Екип банове "ViSiOn" я разбира и слага едно ":D" след моя коментар,но администратора,трябваше да си придаде важност мъничко и да се заяде с мен,чиста доза заяждане,без грам основание.Не смятам,че подобен коментар би породил подобно отношение и такова безпочвено предупреждение : ).

Офтопик:
Този път ще пропусна Jocker-a.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mr.Black

Re: Оплакване от Report [Предупреждение]

Мнениеот Mr.Black » 28 Авг 2013, 01:11

Въобще не се оплаквам поради тези работи.Въпроса е в отношението му.В коментара ми си личи,че си правя шега,дори от километър си личи,а Администратора решава да се заяде с мен,а то без основание.Това е причината поради,която пускам тема,за да ми се премахне предупреждението,което смятам,че е неоснователно.Сега ще видим,когато видят темата,дали ще обяснят : )
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот restless » 28 Авг 2013, 01:28

Kiddo отново на ниво.. Нека report да се изкаже , но наистина изглежда като просто шега.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Report » 28 Авг 2013, 07:39

ще оставя темата без коментар, не защото не съм я видял, а защото няма нужда от коментар...всяко мое действие е без никакъв страничен умисъл. Има си някои неща които трябва да се спазват. Описал съм, че ще си редактирам постовете, не ти е работа да ми правиш забележка, пък бил дори и на шега. А относно купуването на по скъп телефон, това си е лично мой избор. За мен отношението е обидно, явно е дошло време да се оттегля, нямам никакво намерение да се чувствам излишен или критикуван. Пожелавам на всички успех и приятни мигове във веригата.От довечера акаунта ще ми бъде изтрит или деактивран.

Поздрави
Любомир
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот Energy Style ^ » 28 Авг 2013, 08:54

Той е написал че ще си оправи поста ! Единствено за бановете не съм съгласен с него. защото така няма да останат хора в форума ! Всички правят грешки. Искам да ви попитам , нямате ли друга работа че гледате да се заяждате само с админи , модератори .... Айде приятен ден, и забавлявайте се в веригата , а не да чакате само сеир да има ..
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот Admin » 28 Авг 2013, 09:06

Не случайно има модераторски права и вие сте длъжни да проявите уважение към решенията както на Репорт така и на останалите. Дали е сгрешил или не това е въпрос на гледна точка, но, и вие прекалявате със заяждането.

Дали ще остане или не си е единствено негова преценка, но вие имайте едно на ум и се сдържайте повече, няма да толерирам заяждане, обиди и т.н. към който и да е от екипа, както и никой няма да обижда юзъри.

п.п. Шегувайте се само с приятели или с тези които ви разбират шегите.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот AmonRA » 28 Авг 2013, 09:21

Energy Style ^ написа:Той е написал че ще си оправи поста ! Единствено за бановете не съм съгласен с него. защото така няма да останат хора в форума ! Всички правят грешки. Искам да ви попитам , нямате ли друга работа че гледате да се заяждате само с админи , модератори .... Айде приятен ден, и забавлявайте се в веригата , а не да чакате само сеир да има ..

мн правилно колега споделям мнението ти (y)
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Мнениеот NikitodoroF » 28 Авг 2013, 12:50

Report написа:ще оставя темата без коментар, не защото не съм я видял, а защото няма нужда от коментар...всяко мое действие е без никакъв страничен умисъл. Има си някои неща които трябва да се спазват. Описал съм, че ще си редактирам постовете, не ти е работа да ми правиш забележка, пък бил дори и на шега. А относно купуването на по скъп телефон, това си е лично мой избор. За мен отношението е обидно, явно е дошло време да се оттегля, нямам никакво намерение да се чувствам излишен или критикуван. Пожелавам на всички успех и приятни мигове във веригата.От довечера акаунта ще ми бъде изтрит или деактивран.

Поздрави
Любомир

А, бе ... не разбирам защо, когато някой потърси справедливост или обяснение, вие вместо да отговорите на въпросния играч, започвате да се отказвате от правата си, да си триете акаунтите - това ли е решението ?!?!?!
Аватар
NikitodoroF
Потребител
Потребител

Име в игра: I can` I will

Мнениеот Report » 28 Авг 2013, 13:03

Не е това решението, просто даденият играч трябва да осъзнае сам къде му е грешката след като има толкова много претенции.
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот Mr.Black » 28 Авг 2013, 14:24

Аз моята грешка си я знам,ако мога така да я нарека.И ще ти го кажа направо,този път може и да имаш основание за наказание.Според мен се мислиш за прекалено "голям" и над всички - потребители,сякаш никой не ти е на интелектуалното ниво,че да разговаря с теб.Толкова си "Господин Недостъпен",че когато някой ти пише нещо,толкова безобидно,защото коментара ми,айде моля те да го прочетеше пак,не е въобще обиден и засягащ те,толкова навътре.Изкарваш нещата,такива,че обикновен потребител като мен,няма право да се обръща към теб?Да било е шега,да забележка може и така да се сметне,но такова ли трябва да е отношението?

Не се оплаквам,защото искам да си махаш правата,нито заради другите.Искам да ми се премахне предупреждението и затова е и това оплакване,в което да се коментира въпроса.

А, бе ... не разбирам защо, когато някой потърси справедливост или обяснение, вие вместо да отговорите на въпросния играч

Сега е добре,по принцип се слага катинар и се пише - "Така съм решил".
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Следваща

Назад към Други