Какви Цигари Пушите?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
47 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Какви Цигари Пушите?
Бяло Боро лайк а босс Това е моят избор
- HernanCatanneo
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: HernanCatanneo
Re: Какви Цигари Пушите?
Не знам дали е гъзария, дали е страст или просто си мислите, че сте по-красиви само ще Ви дам един съвет: НЕ ПУШЕТЕ (ако можете да ги откажете, разбира се.) Такива, които са на по 15-20-25 не могат да ми казват, че не могат, че вече много време пушат и т.н. Това си е личен избор, всеки живее своя живот! Темата не ми допада, но ще отговоря. По темата - не пуша.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Темата е много добра.
Лично Аз пропуших от келешлък на 18г. с цигарите "Феникс".Пуших много,пуших силно,пуших страстно и противно.И така 18 години...Докато един ден в залата в която играех CS забраниха пушенето.Познайте кое предпочетох.И така вече 7 години съм с чисти дробове и спя спокойно и независим от тоя порок.
Получи се чудесна задача по математика,познайте на колко години е бившия пушач
Никога не си позволявайте да бъдете зависими от цигарите,никога! ..това е тихата смърт която идва у дома, когато няма никой и няма кой да ти извика линейка.Просто умираш от инфаркт и децата ти страдат.
Лично Аз пропуших от келешлък на 18г. с цигарите "Феникс".Пуших много,пуших силно,пуших страстно и противно.И така 18 години...Докато един ден в залата в която играех CS забраниха пушенето.Познайте кое предпочетох.И така вече 7 години съм с чисти дробове и спя спокойно и независим от тоя порок.
Получи се чудесна задача по математика,познайте на колко години е бившия пушач
Никога не си позволявайте да бъдете зависими от цигарите,никога! ..това е тихата смърт която идва у дома, когато няма никой и няма кой да ти извика линейка.Просто умираш от инфаркт и децата ти страдат.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Аз никога не съм пушил и няма и да пропуша ^^ докато някой дечица на мойта възраст и по-малки пропушват от гъзария..
Шампион е онзи, който става, когато не може.
-
ramb0FF - Потребител
- Име в игра: ,
omg един пушач нямали е :?
- HernanCatanneo
- Потребител
- Име в игра: HernanCatanneo
Аз съм пушач.Пуша синьо GD !
Не се гордея с това и не съм заклет пушач.С една кутия редовно изкарвам 2 дена, а мога и да не пуша.Спирал съм ги за 3 години, но пак ги "захапах".Ще му дойде времето пак и завинаги да ги спра, скоро при това.
Не осъждам тези които пушат, а тези които започват.Имам познати които започнаха да пушат на 30 и повече години!
Цигари винаги могат да се откажат !
пп И каква е тази дискриминация да не можеш да запалиш в барчето докато си пиеш кафето...Става студено, а вътре не се пуши.Предлагам на непушачите лятно време да не сядат навън, за да има място за нас - пушачите !
Не се гордея с това и не съм заклет пушач.С една кутия редовно изкарвам 2 дена, а мога и да не пуша.Спирал съм ги за 3 години, но пак ги "захапах".Ще му дойде времето пак и завинаги да ги спра, скоро при това.
Не осъждам тези които пушат, а тези които започват.Имам познати които започнаха да пушат на 30 и повече години!
пп И каква е тази дискриминация да не можеш да запалиш в барчето докато си пиеш кафето...Става студено, а вътре не се пуши.Предлагам на непушачите лятно време да не сядат навън, за да има място за нас - пушачите !
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
Не знам кой какво ви е казвал или кой какво ще ви каже, аз пуша защото ме успокояват. Мога и без тях ,обаче нервата направо ме убива ^^
Пуша Карелия 100 синя по кутия на 2-3 дена.
Пуша Карелия 100 синя по кутия на 2-3 дена.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
ABC написа:Аз съм пушач.Пуша синьо GD !
Цигарите ги пропушват най-слабите, а ги отказват само най-силните. (това си е мое изречение)
-
Roger - Потребител
Аз 1 кутия я пуша има няма 2 седмици :Д. Не съм от ония които се разтреперват като не са пушили 2 часа и няма да бъда...пък и както рестлесс казва си е оспукояващо(сутрин с 1 кафенце и после целия ден ми е айляк).
-
XeLL4o - Потребител
- Име в игра: XeLL4o
XeLL4o написа:Аз 1 кутия я пуша има няма 2 седмици :Д. Не съм от ония които се разтреперват като не са пушили 2 часа и няма да бъда...пък и както рестлесс казва си е оспукояващо(сутрин с 1 кафенце и после целия ден ми е айляк).
Xell4o много те ценя като човек,знам, изказвам се малко "неподготвен" според аудиторията.Но колкото по-рано ги откажеш,толкова по-добре.Докторите казват,че ако ги откажеш преди 20г. стаж ,има надежда за изчистване.Ако го направиш (отказването) след 20 г. стаж, има вероятност от стреса за ораганизъма,да отключиш други болести,например диабет.И бог знае още какво.
-
Roger - Потребител
47 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5