Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Какви Цигари Пушите?

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Какви Цигари Пушите?

Мнениеот HernanCatanneo » 19 Сеп 2013, 19:12

Бяло Боро лайк а босс Това е моят избор (smoking)
HernanCatanneo
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: HernanCatanneo

Re: Какви Цигари Пушите?

Мнениеот zxcv ;> » 19 Сеп 2013, 19:25

Не знам дали е гъзария, дали е страст или просто си мислите, че сте по-красиви само ще Ви дам един съвет: НЕ ПУШЕТЕ (ако можете да ги откажете, разбира се.) Такива, които са на по 15-20-25 не могат да ми казват, че не могат, че вече много време пушат и т.н. Това си е личен избор, всеки живее своя живот! Темата не ми допада, но ще отговоря. По темата - не пуша. :)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Roger » 19 Сеп 2013, 19:47

Темата е много добра.
Лично Аз пропуших от келешлък на 18г. с цигарите "Феникс".Пуших много,пуших силно,пуших страстно и противно.И така 18 години...Докато един ден в залата в която играех CS забраниха пушенето.Познайте кое предпочетох.И така вече 7 години съм с чисти дробове и спя спокойно и независим от тоя порок.
Получи се чудесна задача по математика,познайте на колко години е бившия пушач ;)

Никога не си позволявайте да бъдете зависими от цигарите,никога! ..това е тихата смърт която идва у дома, когато няма никой и няма кой да ти извика линейка.Просто умираш от инфаркт и децата ти страдат.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот ramb0FF » 19 Сеп 2013, 20:11

Аз никога не съм пушил и няма и да пропуша ^^ докато някой дечица на мойта възраст и по-малки пропушват от гъзария..
Шампион е онзи, който става, когато не може.
Аватар
ramb0FF
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот HernanCatanneo » 19 Сеп 2013, 20:18

omg един пушач нямали е :? (giggle)
HernanCatanneo
Потребител
Потребител

Име в игра: HernanCatanneo

Мнениеот ABC » 19 Сеп 2013, 20:30

Аз съм пушач.Пуша синьо GD !
Не се гордея с това и не съм заклет пушач.С една кутия редовно изкарвам 2 дена, а мога и да не пуша.Спирал съм ги за 3 години, но пак ги "захапах".Ще му дойде времето пак и завинаги да ги спра, скоро при това.
Не осъждам тези които пушат, а тези които започват.Имам познати които започнаха да пушат на 30 и повече години!
Цигари винаги могат да се откажат !

пп И каква е тази дискриминация да не можеш да запалиш в барчето докато си пиеш кафето...Става студено, а вътре не се пуши.Предлагам на непушачите лятно време да не сядат навън, за да има място за нас - пушачите ! :D
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
Аватар
ABC
Потребител
Потребител

Име в игра: ABC

Мнениеот restless » 19 Сеп 2013, 20:33

Не знам кой какво ви е казвал или кой какво ще ви каже, аз пуша защото ме успокояват. Мога и без тях ,обаче нервата направо ме убива ^^
Пуша Карелия 100 синя по кутия на 2-3 дена.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Roger » 19 Сеп 2013, 20:38

ABC написа:Аз съм пушач.Пуша синьо GD !
Не се гордея с това и не съм заклет пушач.С една кутия редовно изкарвам 2 дена, а мога и да не пуша.Спирал съм ги за 3 години, но пак ги "захапах".Ще му дойде времето пак и завинаги да ги спра, скоро при това.
Не осъждам тези които пушат, а тези които започват.Имам познати които започнаха да пушат на 30 и повече години!
Цигари винаги могат да се откажат !

пп И каква е тази дискриминация да не можеш да запалиш в барчето докато си пиеш кафето...Става студено, а вътре не се пуши.Предлагам на непушачите лятно време да не сядат навън, за да има място за нас - пушачите ! :D

Цигарите ги пропушват най-слабите, а ги отказват само най-силните. (това си е мое изречение) ;)
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот XeLL4o » 19 Сеп 2013, 20:44

Аз 1 кутия я пуша има няма 2 седмици :Д. Не съм от ония които се разтреперват като не са пушили 2 часа и няма да бъда...пък и както рестлесс казва си е оспукояващо(сутрин с 1 кафенце и после целия ден ми е айляк).
Аватар
XeLL4o
Потребител
Потребител

Име в игра: XeLL4o

Мнениеот Roger » 19 Сеп 2013, 20:55

XeLL4o написа:Аз 1 кутия я пуша има няма 2 седмици :Д. Не съм от ония които се разтреперват като не са пушили 2 часа и няма да бъда...пък и както рестлесс казва си е оспукояващо(сутрин с 1 кафенце и после целия ден ми е айляк).

Xell4o много те ценя като човек,знам, изказвам се малко "неподготвен" според аудиторията.Но колкото по-рано ги откажеш,толкова по-добре.Докторите казват,че ако ги откажеш преди 20г. стаж ,има надежда за изчистване.Ако го направиш (отказването) след 20 г. стаж, има вероятност от стреса за ораганизъма,да отключиш други болести,например диабет.И бог знае още какво.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Следваща

Назад към На лафче