Категорично - няма игра с Wallhack. Много добре виждам, че съм единственият в темата, който
го казва, но е така. Уважавам мнението на всеки, но докато гледате демота по този начин, резултатите в преценката ви ще са аналогични.
Банът на потребителя е - грешен.
Roger Entertainment present-PENATA BATE(only Wh)
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
36 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
SNAIP - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: SNAIP
Re: Roger Entertainment present-PENATA BATE(only Wh)
То е ясно че вие не гледате демотата а гледате този прословут клип които ви замаглява ясната преценка ХАХАХАХА започва да ми става доста забавно :Д
-
ONLY HS - Потребител
- Име в игра: PENA'5HS
на демото на оплакването само на Х са съмнителни моментите иначе на ст се чуват и тоя се вижда от ярда до А крака му се подава и то 2 пъти и го убива,но и стои винаги на 1 място почти и дебне Х и може да ги обива чисто, но на Х наистина нереално бърз рефлекс и ги убива,нз може да е он офф или играе наистина, някой който повече разбира от уалл хак трябва да го види и каже иначе съм по склонен към чистот това демо
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
GGeorgiev написа:Чисто и просто си е хак вижда се ясно как знае
какво знам бе момче ти глупав ли си или какво ? ХААХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХА лелеллеле тая игра никога няма да е научите да е играете ще из4акам още малко да ме изкарате хакер да ви покажа някои работи и да ми се извиниш
Офтопик:
-
ONLY HS - Потребител
ONLY HS написа:GGeorgiev написа:Чисто и просто си е хак вижда се ясно как знае
какво знам бе момче ти глупав ли си или какво ? ХААХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХА лелеллеле тая игра никога няма да е научите да е играете ще из4акам още малко да ме изкарате хакер да ви покажа някои работи и да ми се извинишОфтопик:
Пич вместу да ми казваш дет играя 10 години тая игра от както съм проходил може да се каже
Почни някой ден да играеш бес walla или поне да го прикриваш и може да те зачетат за играч недей се заяжда с хората а по добре си признай грешката щото ясно са те хванали на тясно
Офтопик:
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв.
-
GGeorgiev - Потребител
- Име в игра: G.Georgiev
GGeorgiev написа:ONLY HS написа:GGeorgiev написа:Чисто и просто си е хак вижда се ясно как знае
какво знам бе момче ти глупав ли си или какво ? ХААХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХА лелеллеле тая игра никога няма да е научите да е играете ще из4акам още малко да ме изкарате хакер да ви покажа някои работи и да ми се извинишОфтопик:
Пич вместу да ми казваш дет играя 10 години тая игра от както съм проходил може да се каже
Почни някой ден да играеш бес walla или поне да го прикриваш и може да те зачетат за играч недей се заяжда с хората а по добре си признай грешката щото ясно са те хванали на тясноОфтопик:
ок щом така мислиш накрая като приклучим с тази тема ще ти покажа някои работи и ще искам да видя как ще реагираш
-
ONLY HS - Потребител
PENATA BATE само едно не ми е ясно,защо от толкова много обяснения и самохвалство,никъде не видяхме едно простичко изречение,което ние всички тук чакахме толкова дълго да напишеш,а то е просто: "не ползвам хак и не съм играл с хак на това демо,съвестта ми е чиста". Тази игра ще я има и след тебе и след мене.Ако зависеше от мен,бих ти дал 1 месец за размисъл.
Мисля,че няма какво повече да се каже по темата,освен едно: Времето е най-добрия админ.
Мисля,че няма какво повече да се каже по темата,освен едно: Времето е най-добрия админ.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Roger написа:PENATA BATE само едно не ми е ясно,защо от толкова много обяснения и самохвалство,никъде не видяхме едно простичко изречение,което ние всички тук чакахме толкова дълго да напишеш,а то е просто: "не ползвам хак и не съм играл с хак на това демо,съвестта ми е чиста". Тази игра ще я има и след тебе и след мене.Ако зависеше от мен,бих ти дал 1 месец за размисъл.
http://dox.bg/files/dw?a=5e12c179aa ето ти още едно хакерско демо направи ми пак клипче hahahahh
-
ONLY HS - Потребител
и аз гледах демото , мисля че има малко съмнителни моменти , но за мен е Лал !!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
az|sam|mm написа:и аз гледах демото , мисля че има малко съмнителни моменти , но за мен е Лал !!
Офтопик:
-
ONLY HS - Потребител
36 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4