Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Roger Entertainment present-PENATA BATE(only Wh)

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Roger Entertainment present-PENATA BATE(only Wh)

Мнениеот SNAIP » 04 Яну 2014, 17:26

Категорично - няма игра с Wallhack. Много добре виждам, че съм единственият в темата, който
го казва, но е така. Уважавам мнението на всеки, но докато гледате демота по този начин, резултатите в преценката ви ще са аналогични.
Банът на потребителя е - грешен.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Предупреждения: 0
Име в игра: SNAIP

Мнениеот ONLY HS » 04 Яну 2014, 18:03

То е ясно че вие не гледате демотата а гледате този прословут клип които ви замаглява ясната преценка ХАХАХАХА започва да ми става доста забавно :Д
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Име в игра: PENA'5HS

Мнениеот Bat-Miro » 04 Яну 2014, 18:07

на демото на оплакването само на Х са съмнителни моментите иначе на ст се чуват и тоя се вижда от ярда до А крака му се подава и то 2 пъти и го убива,но и стои винаги на 1 място почти и дебне Х и може да ги обива чисто, но на Х наистина нереално бърз рефлекс и ги убива,нз може да е он офф или играе наистина, някой който повече разбира от уалл хак трябва да го види и каже иначе съм по склонен към чистот това демо
Аватар
Bat-Miro
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^

Мнениеот ONLY HS » 04 Яну 2014, 18:09

GGeorgiev написа:Чисто и просто си е хак вижда се ясно как знае :D

какво знам бе момче ти глупав ли си или какво ? ХААХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХА лелеллеле тая игра никога няма да е научите да е играете ще из4акам още малко да ме изкарате хакер да ви покажа някои работи и да ми се извиниш
Офтопик:
не ставаш за админ
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Мнениеот GGeorgiev » 04 Яну 2014, 23:53

ONLY HS написа:

какво знам бе момче ти глупав ли си или какво ? ХААХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХА лелеллеле тая игра никога няма да е научите да е играете ще из4акам още малко да ме изкарате хакер да ви покажа някои работи и да ми се извиниш
Офтопик:
не ставаш за админ

Пич вместу да ми казваш дет играя 10 години тая игра от както съм проходил може да се каже ;)
Почни някой ден да играеш бес walla или поне да го прикриваш и може да те зачетат за играч недей се заяжда с хората а по добре си признай грешката щото ясно са те хванали на тясно :)

Офтопик:
Може да не ставам за админ ама поне не ползвам непозволени средства и съм годен за игра най-малкото ;)
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв. (y)
Аватар
GGeorgiev
Потребител
Потребител

Име в игра: G.Georgiev

Мнениеот ONLY HS » 04 Яну 2014, 23:57

GGeorgiev написа:
ONLY HS написа:

Офтопик:
не ставаш за админ

Пич вместу да ми казваш дет играя 10 години тая игра от както съм проходил може да се каже ;)
Почни някой ден да играеш бес walla или поне да го прикриваш и може да те зачетат за играч недей се заяжда с хората а по добре си признай грешката щото ясно са те хванали на тясно :)

Офтопик:
Може да не ставам за админ ама поне не ползвам непозволени средства и съм годен за игра най-малкото ;)

ок щом така мислиш накрая като приклучим с тази тема ще ти покажа някои работи и ще искам да видя как ще реагираш
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Мнениеот Roger » 05 Яну 2014, 02:12

PENATA BATE само едно не ми е ясно,защо от толкова много обяснения и самохвалство,никъде не видяхме едно простичко изречение,което ние всички тук чакахме толкова дълго да напишеш,а то е просто: "не ползвам хак и не съм играл с хак на това демо,съвестта ми е чиста". Тази игра ще я има и след тебе и след мене.Ако зависеше от мен,бих ти дал 1 месец за размисъл.
Мисля,че няма какво повече да се каже по темата,освен едно: Времето е най-добрия админ.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот ONLY HS » 05 Яну 2014, 02:37

Roger написа:PENATA BATE само едно не ми е ясно,защо от толкова много обяснения и самохвалство,никъде не видяхме едно простичко изречение,което ние всички тук чакахме толкова дълго да напишеш,а то е просто: "не ползвам хак и не съм играл с хак на това демо,съвестта ми е чиста". Тази игра ще я има и след тебе и след мене.Ако зависеше от мен,бих ти дал 1 месец за размисъл.
Мисля,че няма какво повече да се каже по темата,освен едно: Времето е най-добрия админ.

http://dox.bg/files/dw?a=5e12c179aa ето ти още едно хакерско демо направи ми пак клипче hahahahh
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Мнениеот az|sam|mm » 05 Яну 2014, 03:02

и аз гледах демото , мисля че има малко съмнителни моменти , но за мен е Лал !!
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот ONLY HS » 05 Яну 2014, 03:11

az|sam|mm написа:и аз гледах демото , мисля че има малко съмнителни моменти , но за мен е Лал !!

Офтопик:
Who ARE YOU ?
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Наложени банове