Искам да кажа, че в д2 онли влиза играч с ник hamstera и още 1 игра пита кои иска да е админ сега ще дам снимки.
http://prikachi.com/images.php?images/427/6959427g.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/425/6959425u.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/428/6959428g.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/445/6959445c.jpg
Представя се за Администратор
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
24 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Представя се за Администратор
Последна промяна dzak на 16 Яну 2014, 13:03, променена общо 1 път
Причина: Преместена тема.
Причина: Преместена тема.
- valkata12
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ,
Re: Представя се за Администратор
няма значение по цял ден влизат такива ,можеше Ип да снимаш да видим поне и да знаем като влиза по 1 гаг да му се слага да седи мирен Ако някой иска да се маха от сървърите надали тва че този пита ще е от голямо решение просто не трябваше да му обръщаш внимание
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
Аз такива като ги видя и ги гагвам, така поне разбират, че в този сървър определено няма да им мине номера. Даже ми е много интересно защо го правят, дали имат някаква изгода
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
Може да ти каже да пратиш смс на някакъв номер, и така ти няма да и админ, но той може би ще получи злато в играта БГ Мафия, Sofia wars, или някоя друга браузър игра. В правилата още не е забранено да се предлага админство, но скоро и това ще стане За момента предлагането на админство не е нарушение, освен ако не го предлага за други сървъри.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:Може да ти каже да пратиш смс на някакъв номер, и така ти няма да и админ, но той може би ще получи злато в играта БГ Мафия, Sofia wars, или някоя друга браузър игра. В правилата още не е забранено да се предлага админство, но скоро и това ще стане За момента предлагането на админство не е нарушение, освен ако не го предлага за други сървъри.
И все пак аз си ги гагвам това, по един или друг начин им показвам, че точно в този сървър той няма как да предлага админство. За да се спре, защото когато влезнат и почнат да предлагат, те спамят чата. И по този начин пречат на играта.
-
HeBuHHa - Потребител
Да точно тои ми иска смс да пратя имам му скаипа.
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
Аз към тези милост нямам. Защо? Защото това, което каза MORTАL е най-малкото, което биха предложили. В повечето случаи ги намираш в скайп, за да ти предложат уж по-добро място, и че там имаш шанс да си админ. Поставял съм бан заради тези неща с времетраене 1 седмица, а на Люси думите му бяха: малко му е, ако беше попаднал на мен, щеше да бъде перманент. Той никога няма да бъде наш играч.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
И все пак тряа си рядко прост за да пратиш смс за няква игра без да се усетиш Аз бих искал първо да ми каже сайта на сървъра примерно за да се уверя че има такъв филм
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
d3v1lk1nG написа:И все пак тряа си рядко прост за да пратиш смс за няква игра без да се усетиш Аз бих искал първо да ми каже сайта на сървъра примерно за да се уверя че има такъв филм
Дори и да ми го каже, пак не бих пратила смс, не за друго ами защото не бих дала 2.40лв за да бъда админ, като в повечето сървъри имат всички команди без бан, пък и само за 1 месец. Има много други сървъри където можеш да бъдеш админ и без смс, като например Megagaming !
-
HeBuHHa - Потребител
Не знам дали се появява системно съобщение в сървара , че права се дават само в форума ни . Така много играчи може да бъдат жертви на такива хора и да се набутат да дадат пари после ще държат нас отговорни за това защото всичко това става със нашата верига и самият играч няма как да знае дали наистина е администратор човека който пише , че предлага права. Ако няма системно съобщение което да предупреждава , че права се дават само и единствено от сайта http://csmegagaming.com/ по - добре да се сложи . А иначе постоянен бан е най - доброто решение иначе днес ще го гагнеш ама утре дали ще има админ на линия когато играча предлага отново права . . .
- Faster
24 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3