Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Представя се за Администратор

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Представя се за Администратор

Мнениеот valkata12 » 16 Яну 2014, 11:43

Искам да кажа, че в д2 онли влиза играч с ник hamstera и още 1 игра пита кои иска да е админ сега ще дам снимки.

http://prikachi.com/images.php?images/427/6959427g.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/425/6959425u.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/428/6959428g.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/445/6959445c.jpg
Последна промяна dzak на 16 Яну 2014, 13:03, променена общо 1 път
Причина: Преместена тема.
valkata12
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: ,

Re: Представя се за Администратор

Мнениеот d3v1lk1nG » 16 Яну 2014, 12:26

няма значение по цял ден влизат такива ,можеше Ип да снимаш да видим поне и да знаем като влиза по 1 гаг да му се слага да седи мирен :D Ако някой иска да се маха от сървърите надали тва че този пита ще е от голямо решение просто не трябваше да му обръщаш внимание :)
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот HeBuHHa » 16 Яну 2014, 12:29

Аз такива като ги видя и ги гагвам, така поне разбират, че в този сървър определено няма да им мине номера. Даже ми е много интересно защо го правят, дали имат някаква изгода :D :D :D
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Име в игра: HeBuHHa

Мнениеот MORTAL » 16 Яну 2014, 12:44

Може да ти каже да пратиш смс на някакъв номер, и така ти няма да и админ, но той може би ще получи злато в играта БГ Мафия, Sofia wars, или някоя друга браузър игра. В правилата още не е забранено да се предлага админство, но скоро и това ще стане ;) За момента предлагането на админство не е нарушение, освен ако не го предлага за други сървъри.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот HeBuHHa » 16 Яну 2014, 12:48

MORTAL написа:Може да ти каже да пратиш смс на някакъв номер, и така ти няма да и админ, но той може би ще получи злато в играта БГ Мафия, Sofia wars, или някоя друга браузър игра. В правилата още не е забранено да се предлага админство, но скоро и това ще стане ;) За момента предлагането на админство не е нарушение, освен ако не го предлага за други сървъри.

И все пак аз си ги гагвам това, по един или друг начин им показвам, че точно в този сървър той няма как да предлага админство. За да се спре, защото когато влезнат и почнат да предлагат, те спамят чата. И по този начин пречат на играта. :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Мнениеот valkata12 » 16 Яну 2014, 13:01

Да точно тои ми иска смс да пратя имам му скаипа.
valkata12
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот zxcv ;> » 16 Яну 2014, 13:08

Аз към тези милост нямам. Защо? Защото това, което каза MORTАL е най-малкото, което биха предложили. В повечето случаи ги намираш в скайп, за да ти предложат уж по-добро място, и че там имаш шанс да си админ. Поставял съм бан заради тези неща с времетраене 1 седмица, а на Люси думите му бяха: малко му е, ако беше попаднал на мен, щеше да бъде перманент. Той никога няма да бъде наш играч.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот d3v1lk1nG » 16 Яну 2014, 13:28

И все пак тряа си рядко прост за да пратиш смс за няква игра без да се усетиш :D Аз бих искал първо да ми каже сайта на сървъра примерно за да се уверя че има такъв филм :D
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот HeBuHHa » 16 Яну 2014, 13:46

d3v1lk1nG написа:И все пак тряа си рядко прост за да пратиш смс за няква игра без да се усетиш :D Аз бих искал първо да ми каже сайта на сървъра примерно за да се уверя че има такъв филм :D

Дори и да ми го каже, пак не бих пратила смс, не за друго ами защото не бих дала 2.40лв за да бъда админ, като в повечето сървъри имат всички команди без бан, пък и само за 1 месец. Има много други сървъри където можеш да бъдеш админ и без смс, като например Megagaming ! :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Мнениеот Faster » 16 Яну 2014, 13:48

Не знам дали се появява системно съобщение в сървара , че права се дават само в форума ни . Така много играчи може да бъдат жертви на такива хора и да се набутат да дадат пари после ще държат нас отговорни за това защото всичко това става със нашата верига и самият играч няма как да знае дали наистина е администратор човека който пише , че предлага права. Ако няма системно съобщение което да предупреждава , че права се дават само и единствено от сайта http://csmegagaming.com/ по - добре да се сложи . А иначе постоянен бан е най - доброто решение иначе днес ще го гагнеш ама утре дали ще има админ на линия когато играча предлага отново права . . .
Faster

Следваща

Назад към Проблеми/Въпроси