Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Оплакване от Ivalinnnnn

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от Ivalinnnnn

Мнениеот Fox82 » 16 Мар 2014, 20:00

Може и мен да накажат ,ама одеве влиза тоя Ново пазарски админ Batman s nik Ivalinnnnn и се заяжда и с мен без да съм писал нищо ,беше от рода " Fox кво дириш тука и тая ли верига искаш да затриеш" ,останах изненадан ,защото аз с него от 3 месеца не говоря ,даже не съм го мяркал в сървара D2 почти никога и веднага влиза и започва да се заяжда с мен.Ма като гледам и на снимката какви ги е вършил и с други играчи просто no coment ! Моля да му обърнете внимание на Batman ли е Superman ли e, но не му е за 1 път да прави тия номера и други теми с такива оплаквания от него ,а колко е редовен пък като админ сами си направете справка!!!
П.С Жалко не се е запаметила снимката която направих на неговото писане към мен,ма бъзах и натиснах само веднъж P ,по принцип натискам по три пъти за сигурност (headbang) . Ако мъж нека каже дали лъжа.
Последна промяна Fox82 на 16 Мар 2014, 20:06, променена общо 1 път
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Cs

Мнениеот Batmana » 16 Мар 2014, 20:04

Започва дързост и красота моля .... Направете си пуканки и гледайте ! Фокс ти приятелю мой :D Тебе ще те грабвам винаги понеже не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти ! А искам само да ти кажа че аз лично съм толкова редовен тук колкото ти здрасти си казвал на приятелите си ! За това двама като си ги мерят ти не си слагай дупето стари мой приятелю нека Да ме накажат да ми вземат правата ако искат не се моля на никой ;) Само едно ще кажа и спирам да се занимавам няма да пускам никога аванта на такива като вас с тоя пената ;) Веднъж на месеца влизате и става баркотия
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот PENATA BATE » 16 Мар 2014, 20:09

махнете ми банна пак после си спамете колкото искате
Аватар
PENATA BATE
Потребител
Потребител

Име в игра: PENATA BATE

Мнениеот Fox82 » 16 Мар 2014, 20:11

Batmana написа:Започва дързост и красота моля .... Направете си пуканки и гледайте ! Фокс ти приятелю мой :D Тебе ще те грабвам винаги понеже не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти ! А искам само да ти кажа че аз лично съм толкова редовен тук колкото ти здрасти си казвал на приятелите си ! За това двама като си ги мерят ти не си слагай дупето стари мой приятелю нека Да ме накажат да ми вземат правата ако искат не се моля на никой ;) Само едно ще кажа и спирам да се занимавам няма да пускам никога аванта на такива като вас с тоя пената ;) Веднъж на месеца влизате и става баркотия

Ето гледайте пример за супер админ!!!! "Всеки път щял да ме грабва ", na това му викам заплаха или НЕ е заплаха??? Инека всеки нов кандидат да се учи от Batmana .Може модератора да я сложи за пример тая тема да гледат новите админи.Аз спирам няма да коментирам повече ,преди време ви казах за него едни истини дано си вземете поука. :x :x :x :x :x :x :x :x
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот PENATA BATE » 16 Мар 2014, 20:13

Fox82 написа:
Batmana написа:Започва дързост и красота моля .... Направете си пуканки и гледайте ! Фокс ти приятелю мой :D Тебе ще те грабвам винаги понеже не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти ! А искам само да ти кажа че аз лично съм толкова редовен тук колкото ти здрасти си казвал на приятелите си ! За това двама като си ги мерят ти не си слагай дупето стари мой приятелю нека Да ме накажат да ми вземат правата ако искат не се моля на никой ;) Само едно ще кажа и спирам да се занимавам няма да пускам никога аванта на такива като вас с тоя пената ;) Веднъж на месеца влизате и става баркотия

Ето гледайте пример за супер админ!!!! "Всеки път щял да ме грабва ", na това му викам заплаха или НЕ е заплаха??? Инека всеки нов кандидат да се учи от Batmana .Може модератора да я сложи за пример тая тема да гледат новите админи.Аз спирам няма да коментирам повече ,преди време ви казах за него едни истини дано си вземете поука. :x :x :x :x :x :x :x :x

(handshake)
Аватар
PENATA BATE
Потребител
Потребител

Мнениеот Batmana » 16 Мар 2014, 20:16

Fox82 написа:

Леле ти самият колко си разочарован от мен (clap) (giggle) Главния си ме знае що за админ съм си колкото и да ме топкаш колкото и да ме пускаш по течението не ми дреме казах ти вече аз не живея за тази игра . Влизам да играя в вътре има ли такива навлеци най вече като теб и пената , няма как да не се отрази (rock) Да нападнахте и има защо защото ти никога няма да станеш хубав за мен като правиш интриги такива хора нямат място сред нас ;) Мъж съм и си признавам А по темата с Пената той си заслужава бановете и обясних защо. Няма как аз за три врътки да знам кой играе с хак и кой не а и не само аз съм админ вътре то се вижда (bandit) Сега Фокс приятелю остави вишестоящите да се произнесат да не те гръмна за челото :D
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот dzak » 16 Мар 2014, 20:16

Темата я заключвам, но няма да я преместя. Ще помоля колегите и те да не я местят в архива.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот PENATA BATE » 16 Мар 2014, 20:27

Да поясна че банна е за 1 час ако може по бурзо да реагирате ;х
Аватар
PENATA BATE
Потребител
Потребител

Мнениеот Doktora » 16 Мар 2014, 20:40

Във каченото демо виждам вина в Админа бана не е заслужен "ще те пратя във форума" не е причина за бан,но ще изчакаме и неговото демо там ще се види всичко а до колкото познавам баннатия играч съм сигурен че е провокирал Админа за да получи бан.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот Admin » 16 Мар 2014, 20:55

Бана е изтекъл.
Резоните и на двата бана са недопустими.
Отношението на Админа спрямо играчите е недопустимо.

Batmana написа:не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти !

Също толкова недопустимо.

Колко пъти трябва да казвам, че без играчи няма да има сървъри, админи, форум и т.н.

Не ме интересува кой кой е провокирал, админа трябва да въвежда ред а това става по различен начин, като бана е последното нещо което трябва да се предприеме.
Това, че те е обидил не значи, че трябва да го баннеш, пръшки на пръстите ми излязоха да го повтарям това.
Решение
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна