Може и мен да накажат ,ама одеве влиза тоя Ново пазарски админ Batman s nik Ivalinnnnn и се заяжда и с мен без да съм писал нищо ,беше от рода " Fox кво дириш тука и тая ли верига искаш да затриеш" ,останах изненадан ,защото аз с него от 3 месеца не говоря ,даже не съм го мяркал в сървара D2 почти никога и веднага влиза и започва да се заяжда с мен.Ма като гледам и на снимката какви ги е вършил и с други играчи просто no coment ! Моля да му обърнете внимание на Batman ли е Superman ли e, но не му е за 1 път да прави тия номера и други теми с такива оплаквания от него ,а колко е редовен пък като админ сами си направете справка!!!
П.С Жалко не се е запаметила снимката която направих на неговото писане към мен,ма бъзах и натиснах само веднъж P ,по принцип натискам по три пъти за сигурност . Ако мъж нека каже дали лъжа.
ДРУГО - Оплакване от Ivalinnnnn
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Оплакване от Ivalinnnnn
Последна промяна Fox82 на 16 Мар 2014, 20:06, променена общо 1 път
-
Fox82 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Cs
Започва дързост и красота моля .... Направете си пуканки и гледайте ! Фокс ти приятелю мой Тебе ще те грабвам винаги понеже не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти ! А искам само да ти кажа че аз лично съм толкова редовен тук колкото ти здрасти си казвал на приятелите си ! За това двама като си ги мерят ти не си слагай дупето стари мой приятелю нека Да ме накажат да ми вземат правата ако искат не се моля на никой Само едно ще кажа и спирам да се занимавам няма да пускам никога аванта на такива като вас с тоя пената Веднъж на месеца влизате и става баркотия
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
махнете ми банна пак после си спамете колкото искате
-
PENATA BATE - Потребител
- Име в игра: PENATA BATE
Batmana написа:Започва дързост и красота моля .... Направете си пуканки и гледайте ! Фокс ти приятелю мой Тебе ще те грабвам винаги понеже не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти ! А искам само да ти кажа че аз лично съм толкова редовен тук колкото ти здрасти си казвал на приятелите си ! За това двама като си ги мерят ти не си слагай дупето стари мой приятелю нека Да ме накажат да ми вземат правата ако искат не се моля на никой Само едно ще кажа и спирам да се занимавам няма да пускам никога аванта на такива като вас с тоя пената Веднъж на месеца влизате и става баркотия
Ето гледайте пример за супер админ!!!! "Всеки път щял да ме грабва ", na това му викам заплаха или НЕ е заплаха??? Инека всеки нов кандидат да се учи от Batmana .Може модератора да я сложи за пример тая тема да гледат новите админи.Аз спирам няма да коментирам повече ,преди време ви казах за него едни истини дано си вземете поука.
-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
Fox82 написа:Batmana написа:Започва дързост и красота моля .... Направете си пуканки и гледайте ! Фокс ти приятелю мой Тебе ще те грабвам винаги понеже не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти ! А искам само да ти кажа че аз лично съм толкова редовен тук колкото ти здрасти си казвал на приятелите си ! За това двама като си ги мерят ти не си слагай дупето стари мой приятелю нека Да ме накажат да ми вземат правата ако искат не се моля на никой Само едно ще кажа и спирам да се занимавам няма да пускам никога аванта на такива като вас с тоя пената Веднъж на месеца влизате и става баркотия
Ето гледайте пример за супер админ!!!! "Всеки път щял да ме грабва ", na това му викам заплаха или НЕ е заплаха??? Инека всеки нов кандидат да се учи от Batmana .Може модератора да я сложи за пример тая тема да гледат новите админи.Аз спирам няма да коментирам повече ,преди време ви казах за него едни истини дано си вземете поука.
-
PENATA BATE - Потребител
Fox82 написа:Batmana написа:Започва дързост и красота моля .... Направете си пуканки и гледайте ! Фокс ти приятелю мой Тебе ще те грабвам винаги понеже не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти ! А искам само да ти кажа че аз лично съм толкова редовен тук колкото ти здрасти си казвал на приятелите си ! За това двама като си ги мерят ти не си слагай дупето стари мой приятелю нека Да ме накажат да ми вземат правата ако искат не се моля на никой Само едно ще кажа и спирам да се занимавам няма да пускам никога аванта на такива като вас с тоя пената Веднъж на месеца влизате и става баркотия
Леле ти самият колко си разочарован от мен Главния си ме знае що за админ съм си колкото и да ме топкаш колкото и да ме пускаш по течението не ми дреме казах ти вече аз не живея за тази игра . Влизам да играя в вътре има ли такива навлеци най вече като теб и пената , няма как да не се отрази Да нападнахте и има защо защото ти никога няма да станеш хубав за мен като правиш интриги такива хора нямат място сред нас Мъж съм и си признавам А по темата с Пената той си заслужава бановете и обясних защо. Няма как аз за три врътки да знам кой играе с хак и кой не а и не само аз съм админ вътре то се вижда Сега Фокс приятелю остави вишестоящите да се произнесат да не те гръмна за челото
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
Темата я заключвам, но няма да я преместя. Ще помоля колегите и те да не я местят в архива.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Да поясна че банна е за 1 час ако може по бурзо да реагирате ;х
-
PENATA BATE - Потребител
Във каченото демо виждам вина в Админа бана не е заслужен "ще те пратя във форума" не е причина за бан,но ще изчакаме и неговото демо там ще се види всичко а до колкото познавам баннатия играч съм сигурен че е провокирал Админа за да получи бан.
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
Бана е изтекъл.
Резоните и на двата бана са недопустими.
Отношението на Админа спрямо играчите е недопустимо.
Също толкова недопустимо.
Колко пъти трябва да казвам, че без играчи няма да има сървъри, админи, форум и т.н.
Не ме интересува кой кой е провокирал, админа трябва да въвежда ред а това става по различен начин, като бана е последното нещо което трябва да се предприеме.
Това, че те е обидил не значи, че трябва да го баннеш, пръшки на пръстите ми излязоха да го повтарям това.
Решение
Резоните и на двата бана са недопустими.
Отношението на Админа спрямо играчите е недопустимо.
Batmana написа:не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти !
Също толкова недопустимо.
Колко пъти трябва да казвам, че без играчи няма да има сървъри, админи, форум и т.н.
Не ме интересува кой кой е провокирал, админа трябва да въвежда ред а това става по различен начин, като бана е последното нещо което трябва да се предприеме.
Това, че те е обидил не значи, че трябва да го баннеш, пръшки на пръстите ми излязоха да го повтарям това.
Решение
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2