1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: player
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: mrtv
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): игра с aimbot
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): - благодаря, поласка ме с този aimbot
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството: war3 respawn
снимка: http://dox.bg/files/dw?a=a8e2f7e25d
demo: http://dox.bg/files/dw?a=e3ee666278
ДРУГО - Оплакване от Hammerfall
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
PENATA BATE - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: PENATA BATE
Re: Оплакване от Hammerfall
Бате хой си пий гинкобиловата ... Баннах го малко след , като ми каза , ама нали си същия, като Роджар и тряя се доказвате , и да се праите на некви интересни тука .. Още 10 теми направи, ако искаш...
"Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах" -Paul Walker
-
Hammerfall` - Потребител
- Име в игра: Hammerfall`
Hammerfall` написа:Бате хой си пий гинкобиловата ... Баннах го малко след , като ми каза , ама нали си същия, като Роджар и тряя се доказвате , и да се праите на некви интересни тука .. Още 10 теми направи, ако искаш...
Банна го ама кога ???? търпяхме го 2 мапа да играе с този wall а аз през това време поне 20 пъти ти казах че не е чист и ти продулжаваше да си играеш накрая си напраих демо и си пуснах тема .. и не ме сравняваи с всеки рандом ..
даже съм сигурен че и демо му нямаш на този пич банна го само защото ти казах че ще ти пусна тема .. сега си понасяй последствията .. няма да те чакаме 2 мапа за да се нагодиш да минеш спектатор за има няма две минути
... в последните 2 минути на демото се вижда явен хакер .. и също се вижда че казах на админа 20 пъти че е хакер и тои не обурна никакво внимание ..вземете нужните мерки спрямо админа и играча ..
Тhanks.
-
PENATA BATE - Потребител
- Име в игра: PENATA BATE
PENA всеки,който те убие е хакер за теб - това го знаем.Тук просто наистина си улучил хакер - веднъж от 30+ пъти е добре.Всеки път когато сме заедно в сървъра не спираш да спамиш на админ чата, че ВСИЧКИ са хакери.Играй си играта и се успокой.Има кой да следи за хакери.Знаем, че си голям шампион, който освен да дразни играчите и НАЙ-ВЕЧЕ админите друго не може.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
явен е на края,има хора които го прикриват и е много трудно да ги хванеш с уалл ,може и 3 мапа да го гледа,докато се убеди че е уалл напълно, няма как да го бан,
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
PENATA BATE написа:Банна го ама кога ????
Наказал го е когато трябва !!!! Ти не се опитвай да нападаш екипа,особено стари и опитни администратори като ''Hammer''
търпяхме го 2 мапа да играе с този wall
Теб те търпяхме месеци докато не изяде наказанието за WH така,че точно ти трябва да си по нисък от тревата когато тръгнеш да нападаш,човек от екипа !!!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
6 мнения
• Страница 1 от 1