Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Оплакване от Hammerfall

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

ДРУГО - Оплакване от Hammerfall

Мнениеот PENATA BATE » 16 Мар 2014, 21:44

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: player
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: mrtv
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): игра с aimbot
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): - благодаря, поласка ме с този aimbot
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството: war3 respawn
снимка: http://dox.bg/files/dw?a=a8e2f7e25d
demo: http://dox.bg/files/dw?a=e3ee666278
Аватар
PENATA BATE
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: PENATA BATE

Re: Оплакване от Hammerfall

Мнениеот Hammerfall` » 17 Мар 2014, 01:13

Бате хой си пий гинкобиловата ... Баннах го малко след , като ми каза , ама нали си същия, като Роджар и тряя се доказвате , и да се праите на некви интересни тука .. Още 10 теми направи, ако искаш...
"Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах" -Paul Walker
Аватар
Hammerfall`
Потребител
Потребител

Име в игра: Hammerfall`

Мнениеот PENATA BATE » 17 Мар 2014, 01:40

Hammerfall` написа:Бате хой си пий гинкобиловата ... Баннах го малко след , като ми каза , ама нали си същия, като Роджар и тряя се доказвате , и да се праите на некви интересни тука .. Още 10 теми направи, ако искаш...

Банна го ама кога ???? търпяхме го 2 мапа да играе с този wall а аз през това време поне 20 пъти ти казах че не е чист и ти продулжаваше да си играеш накрая си напраих демо и си пуснах тема ;) .. и не ме сравняваи с всеки рандом ..
даже съм сигурен че и демо му нямаш на този пич банна го само защото ти казах че ще ти пусна тема .. сега си понасяй последствията .. няма да те чакаме 2 мапа за да се нагодиш да минеш спектатор за има няма две минути
... в последните 2 минути на демото се вижда явен хакер .. и също се вижда че казах на админа 20 пъти че е хакер и тои не обурна никакво внимание ..вземете нужните мерки спрямо админа и играча ..
Тhanks.
Аватар
PENATA BATE
Потребител
Потребител

Име в игра: PENATA BATE

Мнениеот BARCELONA FAN » 17 Мар 2014, 04:22

PENA всеки,който те убие е хакер за теб - това го знаем.Тук просто наистина си улучил хакер - веднъж от 30+ пъти е добре.Всеки път когато сме заедно в сървъра не спираш да спамиш на админ чата, че ВСИЧКИ са хакери.Играй си играта и се успокой.Има кой да следи за хакери.Знаем, че си голям шампион, който освен да дразни играчите и НАЙ-ВЕЧЕ админите друго не може.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот Bat-Miro » 17 Мар 2014, 09:16

явен е на края,има хора които го прикриват и е много трудно да ги хванеш с уалл ,може и 3 мапа да го гледа,докато се убеди че е уалл напълно, няма как да го бан,
Аватар
Bat-Miro
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^

Мнениеот IYI » 17 Мар 2014, 09:58

PENATA BATE написа:Банна го ама кога ????
Наказал го е когато трябва !!!! Ти не се опитвай да нападаш екипа,особено стари и опитни администратори като ''Hammer''
търпяхме го 2 мапа да играе с този wall

Теб те търпяхме месеци докато не изяде наказанието за WH така,че точно ти трябва да си по нисък от тревата когато тръгнеш да нападаш,човек от екипа !!!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Назад към Други