Като цяло засичал съм те във сървъра но нямам никакви впечатления от теб !!! Какво искам да кажа ??
Ами мисля,че кандидатурата я пускаш колкото да се ''докопаш'' до привилегиите на Администраторите,не толкова за както ти каза ''да помагаш за развитието на сървъра'' , а също от лично наблюдение мисля,че си конфликтна личност (визирам първият ни и последен чат който имахме с теб) за жалост Админ изтри чата за профилактика и не мога да покажа за какво става на въпрос,но важното е,че потребителят се сеща за какво говоря !!!
п.п В заключение искам да кажа,че тези впечатления (лоши) които добих с твоя помощ ти носят моят Отрицателен глас по-твоята кандидатура !!! Нищо лично
Кандидатура за Админ-Дъст 2
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
23 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Кандидатура за Админ-Дъст 2
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: IYI
...
Последна промяна dzak на 16 Апр 2014, 02:55, променена общо 3 пъти
Причина: Когато даваш гласа си, моля прави го аргументирано. Коментари от рода "за, редовен е" са незадоволителни.
Причина: Когато даваш гласа си, моля прави го аргументирано. Коментари от рода "за, редовен е" са незадоволителни.
- BURGASKI WECHERI
Твърдо против като ти гледам отношението към сървър и колко несериозно се държиш едва ли би заел такъв пост като администратор
Още една причина като не искаш да ставаш (Админ) за какво си правиш труда заради слота ли може би ?
Още една причина като не искаш да ставаш (Админ) за какво си правиш труда заради слота ли може би ?
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
когато някой има лични отношения към мен (Барса) да ми ги каже на лично...и защо не снима по надолу какво съм написал ами само това...???
-
NEVIDIM - Потребител
- Име в игра: NEVIDIM
NEVIDIM написа:когато някой има лични отношения към мен (Барса) да ми ги каже на лично...и защо не снима по надолу какво съм написал ами само това...???
Какви лични отношения трябва да имам?Не те и познавам, а съдя по държанието в сървърите и с играчите.Не можеш да казваш, че това е най-скапания сървър и да искаш да си админ в него...Снимката е направена за човека, който решава дали ще даде права в даден сървър на даден човек.Мисля, че тя казва какво ще е крайното решение.Нищо лично към теб!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
В Dust2 Only са ни нужни админи (но и няколко админи от там не заслужават доверието, което им е гласувано, но това е отделна тема )!
NEWIDIM различава хакерите, има усет.. А за държанието: ако към някой подходим с лошо не би трябвало да очакваме добро..
Аз бих му дала шанс, макар и колегите да имат лошо мнение за отношението му, смятам че това лошо отношение, от негова страна, се дължи на това, че има хора с програмки, а няма кой да ги накаже и този факт го дразни (предполагам)..
NEWIDIM различава хакерите, има усет.. А за държанието: ако към някой подходим с лошо не би трябвало да очакваме добро..
Аз бих му дала шанс, макар и колегите да имат лошо мнение за отношението му, смятам че това лошо отношение, от негова страна, се дължи на това, че има хора с програмки, а няма кой да ги накаже и този факт го дразни (предполагам)..
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
m3ry.jane написа:В Dust2 Only са ни нужни админи (но и няколко админи от там не заслужават доверието, което им е гласувано, но това е отделна тема )!
нормално да се дразня...след като гледам как хекерите стоят и си играят както те си знаят...и докато е пълен сървъра останат 6 човека...затова почвам да се дразня и обиждам...което е нормално според мен...
-
NEVIDIM - Потребител
Не е нормално да обиждаш. Да ти кажа от доста време съм админ и дори и да не съм в даден сървър единствено си позволявам да псувам на глас. Не е тук мястото (в играта) да си изкарваме нервите. Аз поне като вляза изобщо ама изобщо не харесвам обидите. В повечето сървъри това се наказва с БАН и затова май може само да се радваш!
ПСП. от изнервянето трябва да махаме и банове които ще слагаш защото те убиват? Или може би ще кикваш играчи защото те дразнят че са на друго място а не на това което искаш?
Научи се първо да си сдържаш нервите преди да ти се гласува доверие?!
ПСП. от изнервянето трябва да махаме и банове които ще слагаш защото те убиват? Или може би ще кикваш играчи защото те дразнят че са на друго място а не на това което искаш?
Научи се първо да си сдържаш нервите преди да ти се гласува доверие?!
-
Pyce - V.I.P.
- Име в игра: BOOBS
До сега не се е случвало да съм обиждал някой който си играе и ме е убил...най-често обиждам тези които ползват програми...имал съм няколко случая в които даже е имало админ(няма да назовавам имена) и ме е гагвал,НО не банва хакера а гагва мен...и не съм пускал оплакване където и да било или да се оплаквам защо го е направил...защото знам,че е в правото си...
-
NEVIDIM - Потребител
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
23 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Неодобрени кандидатури