Явно на никой не му се случвало да му сменят IP адреса ?Аз не съм на динамично IP на кабелен оператор,както обясних смениха ми IP заради MAC и получавам IP на някой си който Фокс ли е къв е там ,какво съм виновен заради това .Знаете ли колко хора имат тоя проблем а? Дори хора с динамично IP го имат защото когато го сменяват и има бан пак трябва да правят рес нали? Ако да кажем съм тоя Фокс толкова ли ще съм тъп да се правя на друг като знам че модератор може да ми види IP и да разбере кой съм ? Просто е станало съвпадение и обясних защо там получих ,както и при вас Stefo поради това че се опитах да видя тоя Фокс колко е осрал това IP ,вие още малко ще ме изкарате най -големия хакер,заядливец,лъжец и още какво ли не .Бях готов да говоря с DINO по скайп но като чета какво ли не ме изкарвате ,даже вече почвам да съжалявам че съм играл тука и съм докладвал за толкова хакери и съм ви предложил супер яки карти за gungame и само за добро за развитие на сървара .Но при това положение АЗ си оттеглям кандидатурата и не искам да създавам интриги излишни не ми се занимава с детски работи !!! Трийте ми кандидатурата ,ако искате и регистрацията и бан ми слагайте в сърварите и това е . Не искам никой да убеждавам кой съм ,като гледам яко се справяте с сървара ,гъмжи от админи и никой не подава сигнали че има хакери всичко си перфекно .Нищо лично ако съм обидил някой ,само исках да помагам сървара да е чист от хакери и да не ми се налага да си спирам играта и да търся админи по сайтове или сървари .
Поздрави от FOX .Даже ще си сменя ника на Fox сега и почвам да играя с него тука
А като видях за него къв е бил тука ,ми само мога да му завиждам с неговите 1000 победи ,а че бил заядливец ок ,аз по не съм , ако някой каже че съм, здраве да еП.С.Сега написах ник Fox и се оптах да вляза в сървара gungame и какво мислите че стана ,вижте :
* Invalid Password!
Kicked : You have no entry to the server...
Connecting to 78.90.165.161:27016...
Connection accepted by 78.90.165.161:27016
couldn't exec /sound/player/player.cfg
couldn't exec /gfx/env/env.cfg
couldn't exec /models/shield/shield.cfg
couldn't exec /sprites/effects/effects.cfg
* Invalid P
Иска ми парола да вляза ,ако я знае да ми я даде че с тоя ник не мога да играя при вас
.Е това е Fox.Явно съм такъв лъжец че не незнам как да пробия паролата.