Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Админ за Gungame

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Админ за Gungame

Мнениеот Fox » 25 Май 2014, 13:04

MBP написа:А за тази снимка кво ще кажеш: http://picbg.net/img.php?file=101d798f162e93fa.png ?

Лесно e за обяснение ! След като уточних че имах проблеми с IP и точно с този ник Fox по другите сървари ,нарочно почнах да ползвам ника Fox в оня сървар от където си копнал това мое оплакване от бан ,защото когато и играех с моя ник Spawn нямах проблем и след като се написах Fox веднага изядох банна ,и разбрах че тоя който е ползвал това мое IP явно е бил или хакер или някой скандалджия който ги псувал . Та точно за това го направих това ,забележи датите ,че когато тук имах бан от d3v1lk1nG и проблеми ,веднага почнаха тука да ми викат че съм този Fox ,тогава пробвах с тоя ник Fox да видя колко проблема мога да имам .
viewtopic.php?f=118&t=5715&p=61595#p61595
Следвай датите и ще видиш каква ми е била логиката за да ползвам тоя ник Fox.
Fox

Предупреждения: 0

Мнениеот shit happens » 25 Май 2014, 13:08

Все по-заплетено и сложно става... ;)
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот awaq » 25 Май 2014, 13:32

Съдираш си газа си от лъжи... Лъжа след лъжа чета и чета пак не мога да ти повярвам ;)

Против съм, но това твое поведение не ми харесва (Foksi) :)
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот DINO BG » 25 Май 2014, 13:42

DINO BG написа:
MBP написа:А за тази снимка кво ще кажеш: http://picbg.net/img.php?file=101d798f162e93fa.png ?

Ако реши да коментира и това, след това задължително да ми звънне в скайп да се чуем и да се видим! (call)
Точно определям възрастта на хората (giggle)

Да ти дам скайп на лично ?
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот stefato » 25 Май 2014, 14:02

stefato написа:Не много често,но съм го засичал няколко пъти. Ако наистина е на тези години нека да видиме дали става,защото има нужда от нови попълнения - За:)

Връщам си думите назад. Като видях,че е банван,имал 2-3 ника,незнам си колко ИП-та и какво ли още не,съм твърдо против. А и потребителското му име е спаун97.. според мен е на 17 не на 21. Успех
..because the night is dark and full of terrors..!
Аватар
stefato
Потребител
Потребител

Име в игра: $tef@to

Мнениеот d3v1lk1nG » 25 Май 2014, 14:28

Наистина лесно го обясни xaaxaxxaax :D
" че съм този Fox ,тогава пробвах с тоя ник Fox да видя колко проблема мога да имам ."
това също беше добро ,като цяло всеки пост е як :D
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот Fox » 25 Май 2014, 15:31

Явно на никой не му се случвало да му сменят IP адреса ?Аз не съм на динамично IP на кабелен оператор,както обясних смениха ми IP заради MAC и получавам IP на някой си който Фокс ли е къв е там ,какво съм виновен заради това .Знаете ли колко хора имат тоя проблем а? Дори хора с динамично IP го имат защото когато го сменяват и има бан пак трябва да правят рес нали? Ако да кажем съм тоя Фокс толкова ли ще съм тъп да се правя на друг като знам че модератор може да ми види IP и да разбере кой съм ? Просто е станало съвпадение и обясних защо там получих ,както и при вас Stefo поради това че се опитах да видя тоя Фокс колко е осрал това IP ,вие още малко ще ме изкарате най -големия хакер,заядливец,лъжец и още какво ли не .Бях готов да говоря с DINO по скайп но като чета какво ли не ме изкарвате ,даже вече почвам да съжалявам че съм играл тука и съм докладвал за толкова хакери и съм ви предложил супер яки карти за gungame и само за добро за развитие на сървара .Но при това положение АЗ си оттеглям кандидатурата и не искам да създавам интриги излишни не ми се занимава с детски работи !!! Трийте ми кандидатурата ,ако искате и регистрацията и бан ми слагайте в сърварите и това е . Не искам никой да убеждавам кой съм ,като гледам яко се справяте с сървара ,гъмжи от админи и никой не подава сигнали че има хакери всичко си перфекно .Нищо лично ако съм обидил някой ,само исках да помагам сървара да е чист от хакери и да не ми се налага да си спирам играта и да търся админи по сайтове или сървари .
Поздрави от FOX .Даже ще си сменя ника на Fox сега и почвам да играя с него тука
А като видях за него къв е бил тука ,ми само мога да му завиждам с неговите 1000 победи ,а че бил заядливец ок ,аз по не съм , ако някой каже че съм, здраве да е

П.С.Сега написах ник Fox и се оптах да вляза в сървара gungame и какво мислите че стана ,вижте :

* Invalid Password!
Kicked : You have no entry to the server...
Connecting to 78.90.165.161:27016...
Connection accepted by 78.90.165.161:27016
couldn't exec /sound/player/player.cfg
couldn't exec /gfx/env/env.cfg
couldn't exec /models/shield/shield.cfg
couldn't exec /sprites/effects/effects.cfg
* Invalid P
Иска ми парола да вляза ,ако я знае да ми я даде че с тоя ник не мога да играя при вас (giggle) .Е това е Fox.Явно съм такъв лъжец че не незнам как да пробия паролата.
Fox

Мнениеот Vito » 25 Май 2014, 16:08

Офтопик:
Аз така не съм се забавлявал никога след пиянска вечер както с твоите плетеници :D
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот Fox » 25 Май 2014, 16:17

http://prikachi.com/images.php?images/568/7348568k.jpg -Това е с моя ник

http://prikachi.com/images.php?images/572/7348572z.jpg -Това е с ника fox

http://prikachi.com/images.php?images/577/7348577d.jpg -Това е когато се опитах да вляза в gungame

А сега пак ми викайте че лъжа ,защото тоя Fox e имал парола за ника си ,а аз не я знам .Ако искате да играя с ник Fox моля дайте ми паролата :D:D:D !
Fox

Мнениеот SNAIP » 25 Май 2014, 16:27

Против!
Причини:
1. SpawN 97 = Fox 82, който и каквото да ми каже в обратна насока. Същият си и в играта, разпознавам те и в начина ти на писане във форумите.
2. Не разпознаваш Wallhack, все още не. Доказал си го още от времето, когато имаше права. Продължаваш да се доказваш и сега. Пример viewtopic.php?f=72&t=5961
3. Заядлив и конфликтен. Само срещу мен с регистрацията ти на Fox 82 имаш една дузина оплаквания. Не, че нямаш право да го правиш, но от тях нито едно, ама нито едно не бе основателно, а явно тенденциозни и подли.
И запомни. В играта винаги може да се появи играч по - добър от теб, от мен, както и от всеки друг.
В тази твоя тема съм до тук. Ще ти пиша в следващата, ако ме засяга..
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

ПредишнаСледваща

Назад към Неодобрени кандидатури