Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

2 МОЛБИ

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

2 МОЛБИ

Мнениеот Fox » 30 Юни 2014, 13:48

Имам 2 молби:
1)Да ми се махне кандидатура за админ ,отказвам се и не желая да съм админ ,подал съм другаде молба и ако ме одобрят няма да мога да си върша работата тука .Просто няма смисъл от нея ! Видях че има нови админи ,което предостатъчно.
2) Моля също така да ми бъде махната регистрацията от сайта ,защото няма да влизам да пиша тука нито да докладвам ,което не значи че няма да играя в сърварите ,просто искам да се освободи ника Fox като регистър в сайта и да използва от някой друг !
Благодаря предварително.
Fox

Предупреждения: 0

Re: 2 МОЛБИ

Мнениеот d3v1lk1nG » 30 Юни 2014, 14:03

Джииизъс да го беше написал на админ като лс или в скайп ,публичността те влече :D
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот Fox » 30 Юни 2014, 14:40

d3v1lk1nG написа:Джииизъс да го беше написал на админ като лс или в скайп ,публичността те влече :D

А ти мислиш ли че не съм му писал ? Просто той ако не види и е зает има си други Модератори който могат да изпълнят тия мой молби ,нали? Затова да не им пиша на всеки по-отделно пиша тука и който и да е да ми изтрие регистъра ! Това е ! Или и това ви дразни ? Скоро няма да съм толкова редовен тука за да е спокойно,отивам да си правя рекорди другаде ,че тук пак водя по победи и за да им дам преднина малко че няма интрига ,пък и почнаха много да ме псуват всеки ден че ги бия ,за това искам чистка за ника Fox !
Fox

Мнениеот MORTAL » 30 Юни 2014, 15:37

Щом така искаш, ще ти деактивирам акаунта, не е проблем. Но ще изчакам до утре по това време, в случай че размислиш.
Ако и утре все пак искаш деактивиране на акаунта, пиши ми ЛС.
До тогава темата е затворена.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Fox » 01 Юли 2014, 11:52

Градски трий бате ! Като се видим някой ден в Пазарджик ще ти разкажа защо :) Успех на всички ,аз работа тук нямам вече .
Fox

Мнениеот MORTAL » 01 Юли 2014, 13:34

Готово.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Назад към Проблеми/Въпроси